Ja nawet się nie boje, steam zabezpieczony, nic nie mam na koncie, paypala zawsze na bieżąco doładowuje.Dr_onion pisze: Przed chwilą: unlinking your PayPal account from Steam via the PayPal site alone is fine. Unlinking through Steam is NOT.
Edit: Podobno lepiej wylogować się całkowicie ze Steam-a, ze względu na brak wysyłania danych w tle (czyli nie można ich przechwycić), a bezpiecznie sprawdzać e-mail czy nie ma żadnych zakupów.
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Uff... Saldo konta PayPal: 1,43 PLN xDDr_onion pisze: Przed chwilą: unlinking your PayPal account from Steam via the PayPal site alone is fine. Unlinking through Steam is NOT.
Edit: Podobno lepiej wylogować się całkowicie ze Steam-a, ze względu na brak wysyłania danych w tle (czyli nie można ich przechwycić), a bezpiecznie sprawdzać e-mail czy nie ma żadnych zakupów.
Paypal... niektórzy mają kart kredytowe podpięte :dmelisablair pisze:Uff... Saldo konta PayPal: 1,43 PLN xDDr_onion pisze: Przed chwilą: unlinking your PayPal account from Steam via the PayPal site alone is fine. Unlinking through Steam is NOT.
A daj, niech ja i pozostali laicy w tym temacie czegoś się dowiedząkomarEX pisze: Dłuższy czas myślę nad tym co się stało na Steamie i mam tam jakieś teorie. Mógłbym napisać dość długiego posta na temat swoich przemyśleń, ale przypuszczam, że nawet jak napisze to większość z was ze względu na ciężko techniczny język i tak tego nie zrozumieTak czy inaczej moim zdaniem jedyne niepokojące następstwo tego co się wydarzyło to to, że ktoś sobie mógł zobaczyć podstawowe dane konta jakiegoś losowego (mail, lista zakupów) - tyle, nic więcej. Nie ma się o co bać Panie/Panowie.
Jeśli jednak ktoś będzie chciał poczytać moje przemyślenia to klepne posta.

Prepaid rzondzi

Ostatnio zmieniony 25 gru 2015, o 22:57 przez oLiardi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Nawet jak nie dało się usuwać gier z konta, kupować prezentów itp, to jednak informacja o środkach w portfelu może dużo niektórym dać.
Jak ktoś miał sporo na koncie i scamerzy to zobaczyli, to może spodziewać się wytężonych prób ataku na konto.
Jak ktoś miał sporo na koncie i scamerzy to zobaczyli, to może spodziewać się wytężonych prób ataku na konto.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Nie można odlinkować paypala przez steam bo jest to niebezpieczne ,tylko przez strone paypala.
"Once again, unlinking your PayPal account from Steam via the PayPal site alone is fine. Unlinking through Steam is NOT."
O ile screen jest prawdziwy to podczas kupna gry przy podpiętej karcie, widać jest imię i nazwisko, adres oraz numer telefonu.
[img]http://i.imgur.com/PGKHtm5.jpg[/img]
[img]http://i.imgur.com/PGKHtm5.jpg[/img]