Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
O, jest poprawa, teraz trafiają mi się tylko polskie konta. 

Moze to NavidadKuba pisze: Steam kolejny cel dla hakerow na Boze Narodzenie![]()
http://www.alfabetajuega.com/noticia/ps ... ad-n-62070

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Valve mówi żeby pod żadnym pozorem nie wchodzić do sklepu i community.
Dzięki, ale żeby tego dowiadywać się po fakcie z twittera?
Edit. Jednak to nie była strona Valve ale SteamDB. Czyli nie ma oficjalnego info od Valve?
Dzięki, ale żeby tego dowiadywać się po fakcie z twittera?
Edit. Jednak to nie była strona Valve ale SteamDB. Czyli nie ma oficjalnego info od Valve?
Ostatnio zmieniony 25 gru 2015, o 22:15 przez compas1010, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 1021 razy
- Podziękowania: 365 razy
- Kontakt:
Uszkodzeniu uległa Baza Danych Steam. Wygląda na to, że ymieszały się klucze główne i obce z tablic bazy. Trudno powiedzieć dlaczego wyświetla konta kilku osób, ale Valve powinno dac rekompensatę za ujawnienie poufnych danych tych osób. Co zaś się tyczy geir, to obecnie istotnie Valve w regulaminie ma zapis o subskrypcji ale UE będzie chciała wymusić zmianę tego na Valve. Aktualnie toczy się pozew zbiorowy przeciwko Valve tej sprawie. Doradzam nie korzystać ze sklepu, community i profilu. Po wyjaśnieniu sprawy zmienić hasło. Straty Valve dziś idą w miliony.
Nie ma, Valve najwyraźniej ma jak na razie tą sytuację głęboko w d*pie, info jest od SteamDB.
Ostatnio zmieniony 25 gru 2015, o 22:18 przez Krajing, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja zrobiłam screeny całej biblioteki, łącznie z ustawieniami że mam mobilny token ustawiony, tak na wszelki wypadek.
Logowanie nie ma znaczenia. Nie raz zapomniałam się w domu u brata wylogować (lepszy komp xD) i równocześnie się zalogować 250 km dalej w mieszkaniu studenckim, albo zostawić gre uruchomioną w mieszkaniu żeby karty wpadały i się na uczelni zalogować żeby posprzedawać, steam nie widzi obiekcji.
Ciekawe ile głów poleci.Do NOT attempt to unlink PayPal, remove your credit card details or anything else. Doing so will put you at risk instead.
O, Sklep jest offline, w końcu.