Nuuvem - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Wiecie jak wygląda sytuacja z zakupem Dirta Rally ?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

Zapytałem Nuuvem o dostępność Life is Strange, odpisali mi:
We don't yet when it will be available again :(
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 3 razy

Witam

Ze wzgledu ze nigdy nie potrzebowalem Uplaya , a teraz naszla mnie ochota na AC czy assasiny zakupione z nuuvem maja tez jakiegos locka albo cos w tym stylu co nie pozwoli mi ich aktywowac ?
Awatar użytkownika
Łowca

Raczej nie mają locka. Ja kupiłem AC III DE i aktywowało się wszystko bez problemu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Technicznie jedna sprawa, czy na paypalu argentyńskim nie da się odbierać jako prezent? Przelałem właśnie pieniądze z polskiego paypala i za przelew 40 zł, pociągneło mi 3,50 opłat za przelew :/
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

sebo922 pisze: Technicznie jedna sprawa, czy na paypalu argentyńskim nie da się odbierać jako prezent? Przelałem właśnie pieniądze z polskiego paypala i za przelew 40 zł, pociągneło mi 3,50 opłat za przelew :/
Też podpinam się pod pytaniem, bo prowizję trochę za duże i radość z oszczędności za mała.
Awatar użytkownika
Łowca

Dishonored GOTY za 19.99BRL jest bez locka jak narazie, ale trzeba kupić przez Hole. Poza tym doszło kilka ciekawych promocji. Przynajmniej ciekawie wyglądających, bo nie wiadomo jak z zakupem. :E
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

mariohyper pisze: Też podpinam się pod pytaniem, bo prowizję trochę za duże i radość z oszczędności za mała.
polecam radość po zakupach kartą płatniczą. 3,5zł powyżej własnego oficjalnego kursu kosi taki mbank przy 20$ transakcji. A jak Cię najdzie i dostaniesz zwrot pieniędzy... Kosztowało mnie to 10zł. Oczywiście przy koncie w PL ZŁ.
To co tu narzekać na paypal? Ostatnia, (w miarę?) uczciwa firma.
Awatar użytkownika
Łowca

HexeN pisze: Dishonored GOTY za 19.99BRL jest bez locka jak narazie, ale trzeba kupić przez Hole. Poza tym doszło kilka ciekawych promocji. Przynajmniej ciekawie wyglądających, bo nie wiadomo jak z zakupem. :E
co ciekawego jeszcze jest?
Awatar użytkownika
Łowca

Fallout New Vegas Ultimate Edition 12.99,samo New Vegas 3.99, Skyrim Legendary 21.99, Evil Within 19.99, Season Pass 19.99 ale chyba ma locka, Wolfenstein 19.99 tyle samo Old Blood. Tylko właśnie pewnie 1/4 tylko można kupić...
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 455 razy
Kontakt:

HexeN pisze: Dishonored GOTY za 19.99BRL jest bez locka jak narazie, ale trzeba kupić przez Hole. Poza tym doszło kilka ciekawych promocji. Przynajmniej ciekawie wyglądających, bo nie wiadomo jak z zakupem. :E
Dishonored jest RHCP ?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 705 razy
Kontakt:

cort3x pisze:
Dishonored jest RHCP ?
Chyba nie sądzisz, że brazylijski sklep sprzedaje wersję, którą można aktywować jedynie w paru krajach Europy? :) Kupiłem kiedyś u niech GOTY i dostałem wersję ROW, języka polskiego nie ma.
Awatar użytkownika
Redaktor
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 377 razy
Kontakt:

The Evil Within Season Pass da się normalnie aktywować u nas czy ma lock'a?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 28 razy
Kontakt:

@Up kupowałem na czarny piątek to dało się aktywować bez problemów.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

wszystko od bethesdy bez problemów mozna aktywowac. w najgorszym wypadku nie bedzie polskiego jezyka. Jak w dishonored na przykład.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

Desolator pisze:
cort3x pisze:
Dishonored jest RHCP ?
Chyba nie sądzisz, że brazylijski sklep sprzedaje wersję, którą można aktywować jedynie w paru krajach Europy? :) Kupiłem kiedyś u niech GOTY i dostałem wersję ROW, języka polskiego nie ma.
Podobna sytuacja jest na GMG też bez języka polskiego,więc tutaj musi być podobnie.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Kupował ktoś Mortal Kombat komplete?

Co do Polskich języków w grach z nuveem, to jest śmiesznie. Bo na tej stronie wszystkie gry, które ostatnio kupiłem miały język Polski. W porównaniu do gmg i tym podobnych. Z resztą ludzie... Mamy 21 wiek, Po co komu spolszczenia. Angielski powinniśmy mieć już we krwi. ;)
Awatar użytkownika
Łowca

nafalem93 pisze: wszystko od bethesdy bez problemów mozna aktywowac. w najgorszym wypadku nie bedzie polskiego jezyka. Jak w dishonored na przykład.
Czyli Morrowinda, Obliviona, Fallout Classic Collection, F3 GOTY można śmiało brać i się nie przejmować, problemów z aktywacją na Steam nie będzie? Ktoś może jeszcze potwierdzić?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Mortal Kombat Komplete przez Holę idzie kupić bez problemu, jakby ktoś był zainteresowany. :)
ODPOWIEDZ