Nuuvem - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Witam
Ze wzgledu ze nigdy nie potrzebowalem Uplaya , a teraz naszla mnie ochota na AC czy assasiny zakupione z nuuvem maja tez jakiegos locka albo cos w tym stylu co nie pozwoli mi ich aktywowac ?
Ze wzgledu ze nigdy nie potrzebowalem Uplaya , a teraz naszla mnie ochota na AC czy assasiny zakupione z nuuvem maja tez jakiegos locka albo cos w tym stylu co nie pozwoli mi ich aktywowac ?
Technicznie jedna sprawa, czy na paypalu argentyńskim nie da się odbierać jako prezent? Przelałem właśnie pieniądze z polskiego paypala i za przelew 40 zł, pociągneło mi 3,50 opłat za przelew :/
polecam radość po zakupach kartą płatniczą. 3,5zł powyżej własnego oficjalnego kursu kosi taki mbank przy 20$ transakcji. A jak Cię najdzie i dostaniesz zwrot pieniędzy... Kosztowało mnie to 10zł. Oczywiście przy koncie w PL ZŁ.
To co tu narzekać na paypal? Ostatnia, (w miarę?) uczciwa firma.
Fallout New Vegas Ultimate Edition 12.99,samo New Vegas 3.99, Skyrim Legendary 21.99, Evil Within 19.99, Season Pass 19.99 ale chyba ma locka, Wolfenstein 19.99 tyle samo Old Blood. Tylko właśnie pewnie 1/4 tylko można kupić...
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 705 razy
- Kontakt:
Chyba nie sądzisz, że brazylijski sklep sprzedaje wersję, którą można aktywować jedynie w paru krajach Europy?

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Kupował ktoś Mortal Kombat komplete?
Co do Polskich języków w grach z nuveem, to jest śmiesznie. Bo na tej stronie wszystkie gry, które ostatnio kupiłem miały język Polski. W porównaniu do gmg i tym podobnych. Z resztą ludzie... Mamy 21 wiek, Po co komu spolszczenia. Angielski powinniśmy mieć już we krwi.
Co do Polskich języków w grach z nuveem, to jest śmiesznie. Bo na tej stronie wszystkie gry, które ostatnio kupiłem miały język Polski. W porównaniu do gmg i tym podobnych. Z resztą ludzie... Mamy 21 wiek, Po co komu spolszczenia. Angielski powinniśmy mieć już we krwi.

Czyli Morrowinda, Obliviona, Fallout Classic Collection, F3 GOTY można śmiało brać i się nie przejmować, problemów z aktywacją na Steam nie będzie? Ktoś może jeszcze potwierdzić?