Niezbyt rozsądne. Zawsze trzeba sprawdzać cenę, bo często jest korek kilkunastu kart które schodzą na bieżąco po te typowe 9 centów, a trafi się jakiś łoś wystawiajacy za 4-5. Nie sprawdając na rynku ceny i wolumenu można łatwo się przejechać wystawiając 1 cent niżej od najniższej, czyli w tym przypadku po 3 centy brutto (1 cent netto) kartę wartą 9 centów.pelikulas pisze: Widać macie problemy, ja zawsze wystawiam 1 eurocenjt mniej niż pisze listing.. np jest list za 0,08 to ja moj wystawiam tak, żeby brutto bylo 0,07, czyli daje karte za 0,06 lub 0,05 i po problemie... Zauwazyłem to zaraz po instalacji tego odatku z szybkim sprzedawaniem ,ze tak trzeba robic. to samo tyczy sie tego, że jak z mobilnym tokenem pokazuje cene 0,09 to karte nalezy wystawic tak by miala 0,08 i od razu schodzi. W czym wy macie problem
Jak masz wystawić 20 kart nie problem, jak masz zrobić taką operację 4000 razy wkur*sz sie na takie niefrasobliwe błędy Volvo - przecież to nie Zdzisiek z garażu, tylko firma obracająca miliardami USD.