MSKOTOR pisze:
To obniżka za mobilny token namieszała.
Pewnie tak. Tyle tylko, że ja go nie mam włączonego - co jak widać (o dziwo) mnie faworyzuje przy kupowaniu kart.
Nawet mnie nie wk..... bo najchętniej ugotowałbym Gabena w wielkim, odpowiednim dla jego rozmiarów kotle.
Nic nie piłem, a chyba mam pomroczność jasną - w sobotę zdjąłem wreszcie z rynku ponad 1000 kart, niektórych kiszących się od wiosny i wystawiłem z korektą, bo jak teraz się nie sprzedadzą to kiedy?
No i ZONK - przez weekend sprzedało się raptem kilkaset zamiast łącznie ~2k. Zacząłem sprawdzać o co chodzi i TADAM - albo ja już jestem ślepy, albo Volvo kolejny raz dało *zady*. Otóż mając aktywny mobilny token wystawiając dowolną kartę/item - czy to przez klienta steam - "sprzedaj" albo przez przeglądarkę z "list now" ES - to samo, więc to nie wina skryptu, oferta pojawia się na rynku w cenie o 1 cent WYŻSZEJ niż się wpisało i w jakiej wisi na listingach konta.
Powtarzam - zawsze WYŻSZEJ o 1 cent. Nic dziwnego że mało się sprzedało bo wbrew temu co tu wyżej piszecie dla mnóstwa kupujących ten 1 cent ma znaczenie. Jeżeli ktoś nie wierzy proszę sobie sprawdzić na karcie z małym wolumenem ruchu - wystawić w zadanej cenie albo usunąć i patrzeć w drugim oknie na ilość kart w danej cenie. Wystawiamy powiedzmy po 7 centów brutto, tak jest na lisingu ofert konta, a na rynku ilość kart za 7 centów brutto się nie zmienia, za to pojawia się ta karta (zwiększa sie ilość) kart w cenie n+1 centów - tu 8 centów zamiast 7.
No po prostu genialne - Volvo zapatrzyło się na Apple już do końca i gnije od środka. Z uwielbianej firmy robią wszystko by zrazić sobie coraz więcej userów testując jak mocna można ich przycisnąć butem i co jeszcze spe****.
Jestem wręcz przeszczęśliwy - najpierw zdjąć ręcznie ~1k kart, potem wystawić je ponownie z korektą, dziś zauwazyć błąd Volvo, trzeba zdjąć ponownie i znowu wystawić w poprawnej cenie o 1 cent niższej po odpięciu tego mobilnego szajsu. Łącznie ~4k operacji. Kocham Volvlo
Do tego jeszcze wczoraj przy wystawianiu itemów po ~5€ gdzie trzeba było potwierdzić na mobilnej apce ta sie wywaliła, zaczęła generować niepoprawne kody i potem wylogowała bez możliwosci zalogowania tylko wyświetlając cały czas token z *zady* wzięty bez możliwosci zalogowania. Dobrze że byłem zalogowany przez aplikację i mogłem zdjąć token z konta, bo gdybym by wylogowany skończyłoby się lockiem na 7 dni przy usuwaniu SMSem. Z tego co czytałem na forach steam to nie jest odosobniony przypadek - apka wywala się na potwierdzeniach wartościowych przedmiotów w ten sam sposób i ludzie zostaja odcięci od kota na 7 dni przez samą winter sale. No po prostu świetnie. Ja mam dośc i chyba odpinam ten niewydarzony twór od konta w ********