Fanatical - temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Armin pisze:
NecronautSAH pisze: Mam pytanie: czy moge zakupic gry na tej stronie bez posiadania konta bankowego ?
możesz zapłacić paypalem
A pieniadze na paypal moge wlacic tylko z konta bankowego ? Wiec na jedno wychodzi
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

NecronautSAH pisze:
Armin pisze:
NecronautSAH pisze: Mam pytanie: czy moge zakupic gry na tej stronie bez posiadania konta bankowego ?
możesz zapłacić paypalem
A pieniadze na paypal moge wlacic tylko z konta bankowego ? Wiec na jedno wychodzi
Możesz jeszcze podpiąć kartę pod paypala ale muszą ją najpierw zweryfikować a to wiążę się z pobraniem około 5 zł które ci zwrócą potem na PP a ty musisz podać kod umieszczony w tytule płatności jak dobrze pamiętam. Tylko to chyba może potrwać do 24h.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

NecronautSAH pisze:
Armin pisze:
możesz zapłacić paypalem
chciałeś zapłacić przelewem na poczcie? :P
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 15 razy
Kontakt:

NecronautSAH pisze:
Armin pisze:
możesz zapłacić paypalem
Najprościej będzie po prostu założyć konto w banku i doładowywać z niego konto PP. Ewentualnie możesz rozejrzeć się za wirtualną kartą płatniczą i powiązać ją z kontem PP, tylko wtedy PP pobiera prowizję przy każdej płatności (ok 90 gr).
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 60 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

NecronautSAH pisze:
Armin pisze:
możesz zapłacić paypalem
Jeśli nie chcesz mieć konta w banku (ludzie mają różne fetysze), to możesz dać gotówkę komuś kto ma konto w banku, a ten ktoś niech doładuje Ci PayPal i w ten sposób będziesz w stanie kupować bez posiadania wspomnianego konta bankowego. ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Z tego co wiem konto bankowe musi być na te same dane co konto paypal, inaczej paypal nie doładuje konta i chyba w ciągi 7 dni zwróci na konto bankowe.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

nie trzeba mieć konta do paypala, wystarczy normalny druczek z banku/poczty i zrobić sobie przelew (poczty nie polecam, długo się czeka) Ja i mój kolega robimy tak od paru lat bez problemów
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 93 razy
Podziękowania: 96 razy
Kontakt:

skuska pisze: Z tego co wiem konto bankowe musi być na te same dane co konto paypal, inaczej paypal nie doładuje konta i chyba w ciągi 7 dni zwróci na konto bankowe.
Ten znajomy może wpłacić pieniądze na swoje konto pp, a potem wysłać znajomemu/rodzinie.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 8 razy

bl00rg pisze: nie trzeba mieć konta do paypala, wystarczy normalny druczek z banku/poczty i zrobić sobie przelew (poczty nie polecam, długo się czeka) Ja i mój kolega robimy tak od paru lat bez problemów
Przez poczte nie idzie dluzej niz tydzien. Ostatnio doszlo mi na drugi dzien. Moze podanie maila w w tytule przelewu przyspiesza sprawe.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

https://www.bundlestars.com/en/bundle/s ... tro-bundle
Saints Row vs Metro Bundle
€20.99

Metro 2033 Redux
Metro: Last Light Redux
Saints Row IV: Game of the Century Edition
Saints Row: Gat out of Hell (EU)
Saint's Row: Gat Out of Hell - Devil's Workshop Pack DLC
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Kupiłem ledwo co GemCrafta za hajs z kart na wyprzedaży listopadowej :/ A spodziewałem się, że będzie prędzej czy później w bundlu, ale już nie w tym roku :P Było poczekać te ~ 8 dni :P. I grałem w to niecałe 2h, ale wydropiłem na nieszczęście karty i wybiło 3h, więc zwrot odpada.
Szkoda, tym bardziej, że mimo bycia fanem gier TD, GemCraft w ogóle mi nie podpasował.

A sam bundle? Rewelacja jak zawsze. Killery bundle jako jedyne miażdżą, ryją beret i często zostawiają w tyle HB. Przeważnie ogromnym plusem jest wrzucanie nieprzebundlowanych perełek.
Duży plus za antologię 3D Realms. ~ 30 klasyków jako jedna z 10 gier? Miazga.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

nie zgodzę się co do GemCrafta, ale co kto lubi, ja grałem we wszystkie części
i fakt ... dziś Bundle Stars to Humble Bundle Killer
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Bundlestars chyba przeżywa nalot kupujących. Nie mogę wygenerować kluczy do zamówienia. Ciągle error 404 :P
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

ja też :/
na fejsie piszą żeby walić do supportu
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 72 razy
Podziękowania: 129 razy
Kontakt:

Revan pisze: Kupiłem ledwo co GemCrafta za hajs z kart na wyprzedaży listopadowej :/ A spodziewałem się, że będzie prędzej czy później w bundlu, ale już nie w tym roku :P Było poczekać te ~ 8 dni :P. I grałem w to niecałe 2h, ale wydropiłem na nieszczęście karty i wybiło 3h, więc zwrot odpada. Szkoda, tym bardziej, że mimo bycia fanem gier TD, GemCraft w ogóle mi nie podpasował.
Na przyszłość polecam wstrzymywać się z dropem te 2 tygodnie i zostawić te 2h na "obmacanie" co droższych gier, a dopiero potem drop lub jeżeli pasuje w trakcie gry. SCF ma zresztą do tego opcję i lojalnie pozwala wybrać czy dropić przez pierwsze 2 tygodnie z gier kwalifikujących się na refund. Niestety sklep Gabena się wycwanił, wie z wyprzedzeniem jakie będą bundle i z rozmysłem robi dobre poromo na co najmniej miesiąc przed staretem bundla by odmawiać refundu (sam się na tym przejechałem kupując braki z serii Total War na ~2 mies przed Total War Bundle, a ostatnio Dirty/GRIDy - bundle HB pojawiły się gdy o refundzie nie było mowy. Na szczęście nie dotyczy to pomniejszych bundli jak Bundlestars.
Revan pisze: A sam bundle? Rewelacja jak zawsze. Killery bundle jako jedyne miażdżą, ryją beret i często zostawiają w tyle HB. Przeważnie ogromnym plusem jest wrzucanie nieprzebundlowanych perełek.
Duży plus za antologię 3D Realms. ~ 30 klasyków jako jedna z 10 gier? Miazga.
Zgadzam się, mimo że "lokomotywę" bundla (Lichdom Battlemage) już miałem. Od dawna przymierzałem się do tych klasyków, a tu taka niespodzianka. Też mnie zaskoczyło że z jednego klucza dodało się dokładnie 32 gry, a nie jak w wydaniu zbiorczym Apognee Throwback Pack 4 gry retro jako jedna pozycja w bibliotece steam. Tyle tego doszło że nawet nie zauważyłem kiedy dokładnie przekręciło się 2k gier na koncie bundlowy, a obiecywałem sobie jakoś specjalnie to wyróżnić.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Jednym zdaniem.. Nie warto nic na Steamie kupować, bo prędzej czy później i tak wyląduje w bunldu ;)
3D Realms Anthology nieźle podbija ten licznik. Jednak 3x Duke Nukema już mam. Jakoś to przeboleje. Jeszcze z 2-3 takie bundle to będzie szansa przebicia 3k w tym roku ;) Pomarzyć można...
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Bundle Stars zaoralo
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

... a nie chwalili się jak One More Bundle ;-)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

ODPOWIEDZ