A pieniadze na paypal moge wlacic tylko z konta bankowego ? Wiec na jedno wychodzi
Fanatical - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Możesz jeszcze podpiąć kartę pod paypala ale muszą ją najpierw zweryfikować a to wiążę się z pobraniem około 5 zł które ci zwrócą potem na PP a ty musisz podać kod umieszczony w tytule płatności jak dobrze pamiętam. Tylko to chyba może potrwać do 24h.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 15 razy
- Kontakt:
Najprościej będzie po prostu założyć konto w banku i doładowywać z niego konto PP. Ewentualnie możesz rozejrzeć się za wirtualną kartą płatniczą i powiązać ją z kontem PP, tylko wtedy PP pobiera prowizję przy każdej płatności (ok 90 gr).
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Jeśli nie chcesz mieć konta w banku (ludzie mają różne fetysze), to możesz dać gotówkę komuś kto ma konto w banku, a ten ktoś niech doładuje Ci PayPal i w ten sposób będziesz w stanie kupować bez posiadania wspomnianego konta bankowego.

- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
https://www.bundlestars.com/en/bundle/s ... tro-bundle
Saints Row vs Metro Bundle
€20.99
Metro 2033 Redux
Metro: Last Light Redux
Saints Row IV: Game of the Century Edition
Saints Row: Gat out of Hell (EU)
Saint's Row: Gat Out of Hell - Devil's Workshop Pack DLC
Saints Row vs Metro Bundle
€20.99
Metro 2033 Redux
Metro: Last Light Redux
Saints Row IV: Game of the Century Edition
Saints Row: Gat out of Hell (EU)
Saint's Row: Gat Out of Hell - Devil's Workshop Pack DLC
Kupiłem ledwo co GemCrafta za hajs z kart na wyprzedaży listopadowej :/ A spodziewałem się, że będzie prędzej czy później w bundlu, ale już nie w tym roku
Było poczekać te ~ 8 dni
. I grałem w to niecałe 2h, ale wydropiłem na nieszczęście karty i wybiło 3h, więc zwrot odpada.
Szkoda, tym bardziej, że mimo bycia fanem gier TD, GemCraft w ogóle mi nie podpasował.
A sam bundle? Rewelacja jak zawsze. Killery bundle jako jedyne miażdżą, ryją beret i często zostawiają w tyle HB. Przeważnie ogromnym plusem jest wrzucanie nieprzebundlowanych perełek.
Duży plus za antologię 3D Realms. ~ 30 klasyków jako jedna z 10 gier? Miazga.

Szkoda, tym bardziej, że mimo bycia fanem gier TD, GemCraft w ogóle mi nie podpasował.
A sam bundle? Rewelacja jak zawsze. Killery bundle jako jedyne miażdżą, ryją beret i często zostawiają w tyle HB. Przeważnie ogromnym plusem jest wrzucanie nieprzebundlowanych perełek.
Duży plus za antologię 3D Realms. ~ 30 klasyków jako jedna z 10 gier? Miazga.
- Podziękował: 72 razy
- Podziękowania: 129 razy
- Kontakt:
Na przyszłość polecam wstrzymywać się z dropem te 2 tygodnie i zostawić te 2h na "obmacanie" co droższych gier, a dopiero potem drop lub jeżeli pasuje w trakcie gry. SCF ma zresztą do tego opcję i lojalnie pozwala wybrać czy dropić przez pierwsze 2 tygodnie z gier kwalifikujących się na refund. Niestety sklep Gabena się wycwanił, wie z wyprzedzeniem jakie będą bundle i z rozmysłem robi dobre poromo na co najmniej miesiąc przed staretem bundla by odmawiać refundu (sam się na tym przejechałem kupując braki z serii Total War na ~2 mies przed Total War Bundle, a ostatnio Dirty/GRIDy - bundle HB pojawiły się gdy o refundzie nie było mowy. Na szczęście nie dotyczy to pomniejszych bundli jak Bundlestars.Revan pisze: Kupiłem ledwo co GemCrafta za hajs z kart na wyprzedaży listopadowej :/ A spodziewałem się, że będzie prędzej czy później w bundlu, ale już nie w tym rokuByło poczekać te ~ 8 dni
. I grałem w to niecałe 2h, ale wydropiłem na nieszczęście karty i wybiło 3h, więc zwrot odpada. Szkoda, tym bardziej, że mimo bycia fanem gier TD, GemCraft w ogóle mi nie podpasował.
Zgadzam się, mimo że "lokomotywę" bundla (Lichdom Battlemage) już miałem. Od dawna przymierzałem się do tych klasyków, a tu taka niespodzianka. Też mnie zaskoczyło że z jednego klucza dodało się dokładnie 32 gry, a nie jak w wydaniu zbiorczym Apognee Throwback Pack 4 gry retro jako jedna pozycja w bibliotece steam. Tyle tego doszło że nawet nie zauważyłem kiedy dokładnie przekręciło się 2k gier na koncie bundlowy, a obiecywałem sobie jakoś specjalnie to wyróżnić.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Jednym zdaniem.. Nie warto nic na Steamie kupować, bo prędzej czy później i tak wyląduje w bunldu 
3D Realms Anthology nieźle podbija ten licznik. Jednak 3x Duke Nukema już mam. Jakoś to przeboleje. Jeszcze z 2-3 takie bundle to będzie szansa przebicia 3k w tym roku
Pomarzyć można...

3D Realms Anthology nieźle podbija ten licznik. Jednak 3x Duke Nukema już mam. Jakoś to przeboleje. Jeszcze z 2-3 takie bundle to będzie szansa przebicia 3k w tym roku