Pytanko.
Jest jakiś sposób na sprzedawanie kart? To znaczy żeby nie sprzedawać wszystkich pojedynczo.
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
Witam!Mam pytanie,czy ktoś orientuje się jakbym swoje konto STEAM uruchomił w innym kraju np. w Nrwegii.Czy wsyztskie gry normalnie da dałoby się normalnie pobrać i zagrać?Jak to jest z przeniesieniem konta?
- Podziękował: 298 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
To zależy, czy zdarzyło Ci się kupić jakaś grę z lockiem tylko na Polskę, tudzież z blokadą wykluczającą Norwegię. Teoretycznie możesz pisać w tej sprawie do supportu, ale z własnego doświadczenia wiem, że to i tak nic nie da, bo Volvo wymaga zbyt wiele dokumentacji, aby potwierdzić swoje nowe miejsce pobytu.
Nie bedzie zadnych problemow z grami i z kontem bedziesz nadal mugl kupywac z polskiej karty chyba ze chcesz zmienic walute to musialbys napisac do pomocy , no steam moze wtedy zazadac jakiejs weryfikacji ze to ty zmieniles miejsce zamieszkania a nie sprzedales komus konto ale to tylko wtedy jak bedziesz chcial zmienic walute.
https://support.steampowered.com/kb_art ... 6&l=polishKraj
Wykryliśmy automatycznie twój aktualny kraj jako XXXXXXXXXX Jeśli ta informacja nie jest prawdziwa, prosimy o kontakt z pomocą techniczną Steam.
Skontaktuj się z pomocą techniczną Steam
Jeśli nie jesteś w stanie wybrać swojego obecnego kraju przebywania
Dowiedz się więcej o zmianie kraju i waluty w sklepie
- Discord: Danteveli#6257
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Zależy od kraju. Podczas pobytu w Japonii i Korei nie mogłem odpalić większości gierek których dystrybucja to robota Cenegi. Produkcje te miały locka i były (chyba) tylko na Polskę. Z kolei kilka gier zakupionych tam nie odpala się u nas w kraju. Ogólnie są to jednak pojedyncze przypadki ( tak z 7 gier na 1000).
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
Dzięki za informacje,zastanawiam się nad emigracją i tak sobie pomyślałem co z moim kontem.A chodzi mi np. o takie gry jak Dishionored,CoDy i inne co wychodzą na Polski region.Waluta jest ta sama więc to nie problem.
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Ktoś na SG zrobił test i sprawdził, czy może odzyskać gry usunięte za pomocą wprowadzonej niedawno funkcji. Wynik jest taki, że nie każdą grę się da przywrócić.
Link.
Link.
- Podziękował: 100 razy
- Podziękowania: 258 razy
- Kontakt:
Gry można usuwać z biblioteki. Dla mnie nieużyteczna opcja, idę w ilość, nie jakość 
A co z rzeczami w ekwipunku, a konkretnie z tą": "Level 2 Present" z gry DOTA2?
Ktokolwiek wie czy da się TO w jakiś sposób wywalić?
Z góry dziękuję.

A co z rzeczami w ekwipunku, a konkretnie z tą": "Level 2 Present" z gry DOTA2?
Ktokolwiek wie czy da się TO w jakiś sposób wywalić?
Z góry dziękuję.