Rozmowy o steamgifts
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
wiem wiem, że jest ale nie w tym dziale co ten temat tutaj i nie mogłem go zlokalizować ani znaleźć z wyszukiwarki na słowo "deweloper"( bo wiecej nie pamiętam z tytułu tamtego tematu) uhm
co do UnEpic to szkoda że tylko 50 kopii ale zawsze to miły gest

EDIT:
ok jednak znalazłem tamten temat (starość nie radość

- Podziękował: 60 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
na AMD rozdali dzisiaj kody 
niestety jak zwykle nie dostałem ;(
edit: noo miałem na myśli Sapphire
dla mnie zawsze AMD/ATI=Sapphire (czyt. jak Radek to od Sapphire)

niestety jak zwykle nie dostałem ;(
edit: noo miałem na myśli Sapphire

Ostatnio zmieniony 25 cze 2013, o 00:07 przez DirtyMac, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Hmmm... jak patrzę na ilość wejść do giveaway'ów ostatnio to rodzi mi się propozycja żeby contri zacząć domyślnie ustawiać na przynajmniej 50$, pijawek coraz więcej, a zasada "one dollar" nie działa od kiedy CD-Action dodaje klucze do gazety ;]
- Podziękował: 370 razy
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Skalsonowi chyba chodziło o to, że wcześniej dało radę zastosować taki mechanizm "zaporowy", polegający na ustawieniu jednego dolara więcej niż te 30, które można było zrobić na grach z bundli, a po pojawieniu się kluczy steam w CDA można już było "bezboleśnie" przebić tę barierę 30$.
Swoją drogą nie jestem pewien, ale steamgifts chyba jakieś 2-3 miesiące temu(albo i wcześniej) wydało oświadczenie, w którym zapowiedziało "ogwiazdkowanie" gier z CDA, ale nie pamiętam szczegółów i czy weszło to w życie, czy nie.
Swoją drogą nie jestem pewien, ale steamgifts chyba jakieś 2-3 miesiące temu(albo i wcześniej) wydało oświadczenie, w którym zapowiedziało "ogwiazdkowanie" gier z CDA, ale nie pamiętam szczegółów i czy weszło to w życie, czy nie.
- Podziękował: 60 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
ogwiazdkowane zostały tytuły "darmowe" ze strony CDA, nie można też wystawiać kluczy z blokadą (jak The Cartel)
w sumie patrząc na cene gazety (16zł) to raczej nie uważam te klucze za "gorsze" przy obecnych cenach gier
w sumie patrząc na cene gazety (16zł) to raczej nie uważam te klucze za "gorsze" przy obecnych cenach gier