Transfer w LTE odblokuje się dopiero za 5 dni. Zawsze to 3 dni do przodu.

To ile było po przełączeniu na tryb normalny?GhostHound pisze: Ale jestem baran![]()
Włączyłem sobie pierwszy raz grę i mówię coś mi nie gra, fps skacze od 20 do 45, ale myślę sobie, dobra w końcu w minimalnych było 2GB na grafice, a ja mam w sumie tylko 1GB, mój błąd. Obniżyłem sobie detale/rozdziałkę na minimum i męczyłem się tak przez 2 godziny. Później mi się dopiero przypomniało że przy ściąganiu włączyłem "tryb oszczędny" w karcie graficznej.
To jest coś takiego jak tryb oszczedny w grafikach? Pierwsze słysze. Mój radeonik jak nie gram w nic itd obniża sobie sam taktowanie rdzenia z 1100Mhz na 300Mhz, nic nie musze przestawiać. Chyba ze jeszcze jest coś innegoGhostHound pisze: Ale jestem baran![]()
Włączyłem sobie pierwszy raz grę i mówię coś mi nie gra, fps skacze od 20 do 45, ale myślę sobie, dobra w końcu w minimalnych było 2GB na grafice, a ja mam w sumie tylko 1GB, mój błąd. Obniżyłem sobie detale/rozdziałkę na minimum i męczyłem się tak przez 2 godziny. Później mi się dopiero przypomniało że przy ściąganiu włączyłem "tryb oszczędny" w karcie graficznej.
Ano jest, może być automat, może być zmienianie ręcznie, tu była zmiana ręczna, więc automat tego nie ma prawa przeskoczyć (jeżeli interfejs jest poprawnie zbudowany to manualne ustawienia są zawsze priorytetem).
A na jakim ziemniaku odpalałeś MGS V?simohayha pisze: Jak tam wrażenia z gry? Jestem zachwycony, na moim drewnie mam prawie zawsze 60 fpsów... nawet po prologuSam prolog okropnie liniowy pomimo to bardzo immersyjny. Jak na razie dla mnie GOTY!!! Wrzesień obrodził nam wiele dobrych tytułów... oprócz mgsa mamy mad maxa( szkoda że jego premiera zbiegła się z premierą mgsa, pewnie wpłynie na sprzedaż)