Też mam ten problem. Jest szansa, że dorzucicie trochę kluczy ?
Muve.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 453 razy
- Podziękowania: 379 razy
- Kontakt:
Jest szansa że kiedyś będzie można płacić Paypal'em? Podczas finalizacji produktu widnieje "Wygodne i bezpieczne zakupy" na dole i jest tam podane PayU, PayPal i SSLGL lecz PP nie ma w wyborze płatności.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php ... pal#p92449
Wątpię, żeby PP kiedykolwiek wrócił jako forma zapłaty za zakup wersji cyfrowych. Bo działa normalnie przy zakupie wersji fizycznych.
Wątpię, żeby PP kiedykolwiek wrócił jako forma zapłaty za zakup wersji cyfrowych. Bo działa normalnie przy zakupie wersji fizycznych.
- Podziękował: 200 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Kurde to bez sensu ta cała wyprzedaż, jak wracam z pracy i kluczy nie ma. Co mi da ostatni dzień, jak będzie na tygodniu? Wcale nie uczycie się na błędach, nowy wygląd, nowe zasady, a dalej stare muve z limitami kluczy. Bierzcie przykład z lepszych tam jakoś nie ma problemów, a jak się kończą to chwila i znowu są.
Pudełka bym wybaczył, ale kilka cyferek?
Argh, człowiek wraca późno do domu i dawno po kluczach do DMC, szkoda, najciekawsza oferta xyz-brania od dawna.
Pełne poparcie, to przypomina takie typowe limitowane rozdawnictwo promocyjne albo price bugi. Czołowe konkurencyjne sklepy nie rzucają kilku setek kluczy na krzyż. Całkiem inna branża, ale pizza portal i pyszne.pl nie mieli problemu by rozdać setki tysięcy darmowych zamówień i każdy cierpliwe mógł się załapać, niezależnie od pory bycia online. Tutaj po ~ 2-3h koniec - czas przeciętnego price buga a nie wyprzedaży.buri pisze: Kurde to bez sensu ta cała wyprzedaż, jak wracam z pracy i kluczy nie ma. Co mi da ostatni dzień, jak będzie na tygodniu? Wcale nie uczycie się na błędach, nowy wygląd, nowe zasady, a dalej stare muve z limitami kluczy. Bierzcie przykład z lepszych tam jakoś nie ma problemów, a jak się kończą to chwila i znowu są.
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 114 razy
czyżby muve strzeliło sobie w stopę zwlekając z latobraniem

MGS V w drodze a co z Mad Maxem ??
wcześniej narzekałem na cenę MGS V ale czytając te żałosne tłumaczenia szefa cdp.pl duży plus za sprowadzenie gry

MGS V w drodze a co z Mad Maxem ??
wcześniej narzekałem na cenę MGS V ale czytając te żałosne tłumaczenia szefa cdp.pl duży plus za sprowadzenie gry
Za brakiem edycji pudełkowej gry w wersji PC stoi prozaiczny fakt, a mianowicie koszt tego wydania. Gra w wersji PC musiałby w Polsce kosztować około 250 zł. Uznaliśmy, że nie możemy w takiej cenie zaoferować gry polskim graczom i zrezygnowaliśmy z możliwości jej dystrybucji.
- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
Posiadam na steamie: Hearts of Iron Collection III (Jan 2014).
Jako iż dziś nic ciekawego nie znalazłem na latobraniu postanowiłem przyjrzeć się DLC jakie mi brakują w mojej kolekcji.
Odkryłem, że Hearts of Iron 3 DLC Collection zawiera jeden dodatek, którego nie posiadam, mianowicie : Hearts of Iron III: DLC - German Sprite Pack.
Zakupiłem więc na latobraniu: Hearts of Iron III: German Sprite Pack (PC) DIGITAL.
Niestety okazało się, że nie jest to wcale APPID: 25970 tylko jakieś inne, które już posiadam , proof:
1. Skoro oferujecie produkt niezgodny z opisem, to chciałbym zwrócić. Jak to zrobić ?
2. Dlaczego zakup DLC za 0,75 PLN wiąże się z płatnością 1 PLN ?
3. Czy w przypadku zwrotu otrzymam 0,75 PLN czy 1 PLN ?
P.S.
Zamówienie 115267514
Jako iż dziś nic ciekawego nie znalazłem na latobraniu postanowiłem przyjrzeć się DLC jakie mi brakują w mojej kolekcji.
Odkryłem, że Hearts of Iron 3 DLC Collection zawiera jeden dodatek, którego nie posiadam, mianowicie : Hearts of Iron III: DLC - German Sprite Pack.
Zakupiłem więc na latobraniu: Hearts of Iron III: German Sprite Pack (PC) DIGITAL.
Niestety okazało się, że nie jest to wcale APPID: 25970 tylko jakieś inne, które już posiadam , proof:
Spoiler:pokaż
P.S.
Zamówienie 115267514
Spoiler:pokaż
Ostatnio zmieniony 31 sie 2015, o 12:28 przez McSnake, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Podejrzewam, że masz ten dodatek (tzn. miałeś go już przed zakupem na muve). Nie widać go tylko w bibliotece.McSnake pisze: Posiadam na steamie: Hearts of Iron Collection III (Jan 2014).
Niestety okazało się, że nie jest to wcale APPID: 25970 tylko jakieś inne, które już posiadam , proof:1. Skoro oferujecie produkt niezgodny z opisem, to chciałbym zwrócić. Jak to zrobić ?Spoiler:pokaż
P.S.
Zamówienie 115267514Spoiler:pokaż
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Ja mam nadzieje że ten Resident Evil 6 to tylko jakiś błąd i oferta zaraz wróci do sklepu, bo nie chce mi sie wierzyć że w 10 sekund rozeszły sie wszystkie klucze... No chyba że były tylko dwa/trzy klucze i tak chcieliscie sie pochwalić dobra ofertą...