Muve.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

frognatic pisze: Nie załapałem się na DmC Devil May Cry, właściwie to mi wypróżniło z koszyka. Będzie jeszcze jakiś rzut kluczy?
Też mam ten problem. Jest szansa, że dorzucicie trochę kluczy ?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

McSnake pisze:
frognatic pisze: Nie załapałem się na DmC Devil May Cry, właściwie to mi wypróżniło z koszyka. Będzie jeszcze jakiś rzut kluczy?
Też mam ten problem. Jest szansa, że dorzucicie trochę kluczy ?
No wy szukacie DMC a już znalazłem na allegro kilka aukcji które powstały przed chwila :D Janusze wszędzie Janusze :D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Tak z innej beczki. Jest ktoś kto kupiłby mi kilka gier? Zwracam kase przez PayPal z nadwyżką :)
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Jeżeli uda nam się zdobyć kolejną transzę kluczy, to ostatniego dnia wrócą.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 453 razy
Podziękowania: 379 razy
Kontakt:

Jest szansa że kiedyś będzie można płacić Paypal'em? Podczas finalizacji produktu widnieje "Wygodne i bezpieczne zakupy" na dole i jest tam podane PayU, PayPal i SSLGL lecz PP nie ma w wyborze płatności.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php ... pal#p92449

Wątpię, żeby PP kiedykolwiek wrócił jako forma zapłaty za zakup wersji cyfrowych. Bo działa normalnie przy zakupie wersji fizycznych.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Kurde to bez sensu ta cała wyprzedaż, jak wracam z pracy i kluczy nie ma. Co mi da ostatni dzień, jak będzie na tygodniu? Wcale nie uczycie się na błędach, nowy wygląd, nowe zasady, a dalej stare muve z limitami kluczy. Bierzcie przykład z lepszych tam jakoś nie ma problemów, a jak się kończą to chwila i znowu są.
Pudełka bym wybaczył, ale kilka cyferek?
Ci użytkownicy podziękowali buri za ten post:
Revan
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Argh, człowiek wraca późno do domu i dawno po kluczach do DMC, szkoda, najciekawsza oferta xyz-brania od dawna.
buri pisze: Kurde to bez sensu ta cała wyprzedaż, jak wracam z pracy i kluczy nie ma. Co mi da ostatni dzień, jak będzie na tygodniu? Wcale nie uczycie się na błędach, nowy wygląd, nowe zasady, a dalej stare muve z limitami kluczy. Bierzcie przykład z lepszych tam jakoś nie ma problemów, a jak się kończą to chwila i znowu są.
Pudełka bym wybaczył, ale kilka cyferek?
Pełne poparcie, to przypomina takie typowe limitowane rozdawnictwo promocyjne albo price bugi. Czołowe konkurencyjne sklepy nie rzucają kilku setek kluczy na krzyż. Całkiem inna branża, ale pizza portal i pyszne.pl nie mieli problemu by rozdać setki tysięcy darmowych zamówień i każdy cierpliwe mógł się załapać, niezależnie od pory bycia online. Tutaj po ~ 2-3h koniec - czas przeciętnego price buga a nie wyprzedaży.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 114 razy

czyżby muve strzeliło sobie w stopę zwlekając z latobraniem :E

Obrazek
MGS V w drodze a co z Mad Maxem ??

wcześniej narzekałem na cenę MGS V ale czytając te żałosne tłumaczenia szefa cdp.pl duży plus za sprowadzenie gry
Za brakiem edycji pudełkowej gry w wersji PC stoi prozaiczny fakt, a mianowicie koszt tego wydania. Gra w wersji PC musiałby w Polsce kosztować około 250 zł. Uznaliśmy, że nie możemy w takiej cenie zaoferować gry polskim graczom i zrezygnowaliśmy z możliwości jej dystrybucji.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 26 razy

Błąd w opisie Hoyly Card Games 2012 "Najlepiej sprzedająca się gra karciana została jeszcze bardziej poprawiona dzięki nowym większym karto do gry,"
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

Jest jakaś podstrona na muve.pl z ofertami tylko na dany dzień? Bo jak wchodzę w pokaż ofertę na dzisiaj to mam bestellery a wśród nich rzeczy z poprzednich dni.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

Posiadam na steamie: Hearts of Iron Collection III (Jan 2014).
Jako iż dziś nic ciekawego nie znalazłem na latobraniu postanowiłem przyjrzeć się DLC jakie mi brakują w mojej kolekcji.
Odkryłem, że Hearts of Iron 3 DLC Collection zawiera jeden dodatek, którego nie posiadam, mianowicie : Hearts of Iron III: DLC - German Sprite Pack.
Zakupiłem więc na latobraniu: Hearts of Iron III: German Sprite Pack (PC) DIGITAL.
Niestety okazało się, że nie jest to wcale APPID: 25970 tylko jakieś inne, które już posiadam , proof:
Spoiler:pokaż
1. Skoro oferujecie produkt niezgodny z opisem, to chciałbym zwrócić. Jak to zrobić ?
2. Dlaczego zakup DLC za 0,75 PLN wiąże się z płatnością 1 PLN ?
3. Czy w przypadku zwrotu otrzymam 0,75 PLN czy 1 PLN ?

P.S.
Zamówienie 115267514
Ostatnio zmieniony 31 sie 2015, o 12:28 przez McSnake, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 28 razy
Podziękowania: 32 razy
Kontakt:

Faktycznie, 75 gr to kupa kasy...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

Co z tego, że 75 gr? Nie miał DLC to je kupił, a dostał takie, które już posiada. Wyjaśnienia mu się należą, jak i wymiana/zwrot kasy.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Będą jeszcze klucze do Dead Rising 3 Apocalypse Edition? Bo tradycyjnie Produkt Niedostępny...
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

będzie jakieś promo na Arme 3?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 37 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

milosz_x pisze: będzie jakieś promo na Arme 3?

przeciez Muve nie ma digitala Army III ...
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 16 razy
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

muve.pl pisze:
Jeżeli uda nam się zdobyć kolejną transzę kluczy, to ostatniego dnia wrócą.
To proszę (w swoim i nie tylko imieniu) postarajcie się i to tak mocno.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

McSnake pisze: Posiadam na steamie: Hearts of Iron Collection III (Jan 2014).
Jako iż dziś nic ciekawego nie znalazłem na latobraniu postanowiłem przyjrzeć się DLC jakie mi brakują w mojej kolekcji.
Odkryłem, że Hearts of Iron 3 DLC Collection zawiera jeden dodatek, którego nie posiadam, mianowicie : Hearts of Iron III: DLC - German Sprite Pack.
Zakupiłem więc na latobraniu: Hearts of Iron III: German Sprite Pack (PC) DIGITAL.
Niestety okazało się, że nie jest to wcale APPID: 25970 tylko jakieś inne, które już posiadam , proof:
1. Skoro oferujecie produkt niezgodny z opisem, to chciałbym zwrócić. Jak to zrobić ?
2. Dlaczego zakup DLC za 0,75 PLN wiąże się z płatnością 1 PLN ?
3. Czy w przypadku zwrotu otrzymam 0,75 PLN czy 1 PLN ?

P.S.
Zamówienie 115267514
Podejrzewam, że masz ten dodatek (tzn. miałeś go już przed zakupem na muve). Nie widać go tylko w bibliotece.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Ja mam nadzieje że ten Resident Evil 6 to tylko jakiś błąd i oferta zaraz wróci do sklepu, bo nie chce mi sie wierzyć że w 10 sekund rozeszły sie wszystkie klucze... No chyba że były tylko dwa/trzy klucze i tak chcieliscie sie pochwalić dobra ofertą...:lol:
ODPOWIEDZ