Muve.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Jest już możliwość przeliczania srebra na złoto? Bo nie znalazłem takiej opcji póki co.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

1. Przy chęci zakupu GTA V oraz książki cyfrowej nie mam w koszyku wyboru metody płatności jako PayPal (czyżby blokada cyfrowych pozycji?)

2. Chcąc zakupić Fallout 4 EK PC, podczas wyboru PayU przelew tradycyjny, przekierowuje mie na stronę błędu autoryzacji płatności.

Chyba nie do końca tą betę przetestowałem :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

xippon pisze: 1. Przy chęci zakupu GTA V oraz książki cyfrowej nie mam w koszyku wyboru metody płatności jako PayPal (czyżby blokada cyfrowych pozycji?)
stopka -> sposoby płatności
Płatność PayPal - Płatność przy wykorzystaniu systemu PayPal (tylko dla produktów fizycznych)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 11 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

xippon pisze: 2. Chcąc zakupić Fallout 4 EK PC, podczas wyboru PayU przelew tradycyjny, przekierowuje mie na stronę błędu autoryzacji płatności.
PayU ma ostatnio problemy (dziś EK F4 kupiłem, 2 dni temu na CDP kupowałem i tez 2x błąd)
Ale ja sobie tak poradziłem na muve:

Logujesz się na muve.pl -> Wybierasz Twój nick-> Historia transakcji -> i tam zapłać.

kamil_999666 pisze: Czemu osiągnięcia nie uwzględniają historii zakupów z starego muve.pl ?
By każdy od zera zaczął i fani lvlowanie hajs wydawali :P
Ostatnio zmieniony 28 lip 2015, o 16:10 przez Xaxa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 96 razy
Podziękowania: 306 razy
Kontakt:

Czemu osiągnięcia nie uwzględniają historii zakupów z starego muve.pl ?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Długo jeszcze będą trwać problemy z importowaniem punktów ze starej kompanii? ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

@KQuest: dzięki za cynk - ślepy byłem.

Swoją droga PayPal zwraca kasę za produkty cyfrowe + można zablokować płatność w ciągu 90dni więc zapewne dla sprzedawcy nie jest to wygodne.

@Xaxa: dziękuję za PM
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

kamil_999666 pisze: Da się jeszcze rejestrować kody z pudełek do nowej kompania aby otrzymać punkty ? Gdzie można przejrzeć gry do tej pory zarejestrowane ?
Rejestrować nie można już od jakiegoś czasu. W tej chwili wydaje mi się, że można się logować do KG, także nie da pewnie już też przeglądać.
Greg pisze: Widze jakieś problemy małe są z importem albo ja coś robie nie tak. Ciągle wyskakuje mi "Wystąpił problem podczas importu danych", mimo że hasło i mail wipsuje poprawne. Spróbuje póżniej ;)
Spróbujcie zresetować hasło przez formularz (Dane użytkownika/Importuj/Nie Pamiętam Hasła) albo tutaj: https://muve.pl/profil/zaimportuj-osiagniecia
PiccoloPL pisze: Jest już możliwość przeliczania srebra na złoto? Bo nie znalazłem takiej opcji póki co.
Będzie dopiero pod koniec roku. Po zakończeniu migracji (a ta kończy się 30 września).
kamil_999666 pisze: Czemu osiągnięcia nie uwzględniają historii zakupów z starego muve.pl ?
Bo to dwie zupełnie różne bazy danych? Bo od którego momentu mieliśmy importować? :)
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Resetowałem hasło dwa razy i nic to nie dało. Dalej wyskakuje czerwone okienko na dole po prawej "Wystąpił problem podczas importu danych"
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

stosunek cen nagród w srebrze i złocie określa ostatecznie jaki jest przelicznik pomiędzy tymi dwoma 'walutami' czy to jeszcze nie jest zamknięta kwestia?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Greg pisze: Resetowałem hasło dwa razy i nic to nie dało. Dalej wyskakuje czerwone okienko na dole po prawej "Wystąpił problem podczas importu danych"
Pisz na pomoc@muve.pl. Będziemy sprawdzać.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

KQuest pisze: stosunek cen nagród w srebrze i złocie określa ostatecznie jaki jest przelicznik pomiędzy tymi dwoma 'walutami' czy to jeszcze nie jest zamknięta kwestia?
Nie jest zamknięta. Dziś dałem sporą zniżkę na kilka rzeczy w srebrze. Bo wg naszego algorytmu były przedmioty, na które nikogo by nie było stać. Ogólnie - mamy możliwość rabatowania cen.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Skoro macie konsole w ofercie to spróbujcie zdobyć info kiedy będzie dostępna wersja: Sony playstation 4 CUH-1216
Jeśli to nie stanowi problemu to też dodajcie info jaką wersję sprzedajecie - oznaczenie producenta Sony.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Wersja F4 EK na PS4 zamówiona.
Czy złoto za grę, będzie dostępne po wysłaniu przesyłki, czy wczesniej - aby wydać je na nagrody / zniżkę?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

xippon pisze: Wersja F4 EK na PS4 zamówiona.
Czy złoto za grę, będzie dostępne po wysłaniu przesyłki, czy wczesniej - aby wydać je na nagrody / zniżkę?
częściowo dołączam się do pytania. czy po zakupie przedmioty fizycznego złoto zostanie przyznane od razu po dokonaniu płatności i zweryfikowaniu zamówienia (które zwykle odbywało się niedługo po opłaceniu), tak żeby móc praktycznie od razu wykorzystać je do obniżenia ceny innego zamówienia?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 26 razy

eee stare punkty z kampanii szlag trafił?
Aha już widzę, trzeba importować; to jak widzę moje podejrzenia się ziściły i inflacja punktów spowodowana durną punktomigracją sprawia, że pierwotni klienci sobie najwyżej teraz mogą kupić długopis :P
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

muve.pl pisze:
Greg pisze: Resetowałem hasło dwa razy i nic to nie dało. Dalej wyskakuje czerwone okienko na dole po prawej "Wystąpił problem podczas importu danych"
Pisz na pomoc@muve.pl. Będziemy sprawdzać.
Napisałem. Dzięki za zajęcie sie sprawą.

inne pytanie. W jakiej cenie Fallout Anthology był na muve i czy będzie jeszcze dostępny? Nie miałem szansy żęby nawet cene zobaczyć :x
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Czy paczka gier Civilization Beyond Earth/Ace Patrol Bundle/Borderlands GOTY (PC) PL DIGITAL za 64,90 jest w osobnych kluczach czy w jednym ??
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 743 razy
Podziękowania: 206 razy
Kontakt:

nerka99 pisze: eee stare punkty z kampanii szlag trafił?
Aha już widzę, trzeba importować; to jak widzę moje podejrzenia się ziściły i inflacja punktów spowodowana durną punktomigracją sprawia, że pierwotni klienci sobie najwyżej teraz mogą kupić długopis :P

Jak możesz tak mówić, mnie stać na kubek lub wiatraczek:)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Greg pisze: W jakiej cenie Fallout Anthology był na muve i czy będzie jeszcze dostępny? Nie miałem szansy żęby nawet cene zobaczyć :x

był za 209,99 zł , musieli mieć tego naprawdę niewiele.
ODPOWIEDZ