Twój pomysł na ŁowcyGier.pl
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 45 razy
- Kontakt:
Dobrym krokiem byłoby zarządzanie obniżkami jako bazą danych na głównej stronie. Sortowanie, porównanie obniżek ceny dzięki historii, albo wyszczególnienie najlepszych ofert dzięki punktom od społeczności.
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowania: 25 razy
Ja mam pomysł taki mały, łatwy do zrealizowania. Mi wydaje się przydatny, nie wiem jak innym i redakcji. Co wy na to aby zmienić trochę system połączenia konta Steam z Profilem ŁG. Teraz to wygląda tak że większość nie wie jak się to robi i ma złe linki. A link do profilu Steam użytkownika jest czasami bardzo przydatny kiedy chcemy coś np kupić na bazarze czy sprawdzić co to za spammer. Steam posiada takie coś jak Steam API co jest bardzo proste w obsłudze. Z chęcią bym pomógł aby to wdrożyć i dla mnie byłby to zaszczyt. Wiem że nie powinienem odkopywać tego tematu ale wydaje mi się ten pomysł bardzo przydatny. Np. jak kogoś byście banowali i by miał połączony profil Steam, to ban szedłby także na Steam64ID. Można by zrobić listę publiczną takich banów co by czasami ułatwiło życie. Sam bym z takiej korzystał. Jak komuś się ten pomysł spodoba to bym prosił o napisanie, bo może wtedy Remike się tym także zainteresuje.
Up
Jak ktos woli byc nie anonimowy to niech podlacza STEAM pod LG , ja wole miec swiety spokoj .
Nie powinno to miec zadnego znaczenia na reputacje na forum, bo przeciez nikt tego nie weryfikuje.
Jak ktos woli byc nie anonimowy to niech podlacza STEAM pod LG , ja wole miec swiety spokoj .
Nie powinno to miec zadnego znaczenia na reputacje na forum, bo przeciez nikt tego nie weryfikuje.
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowania: 25 razy
Ale przecież nie musisz podłączać. Nie jest to obowiązkowe.
Nie ma to żadnego wpływu na reputację, tylko mi chodzi o to, że niektórzy wpisują tam byle co lub linki innych zamiast swoje.
- Discord: #2540
- Podziękował: 125 razy
- Podziękowania: 1273 razy
- Kontakt:
Remike planujecie jakieś zmiany w temacie "Kody do gier/gifty do rozdania"? Chodzi mi głównie o to, czy nie dało by rady jakoś utrudnić dostęp "botom? Tak ostatnio spoglądam i tam siedzą ciągle jedne i te same osoby z auto refresherem, jeden ma nawet 0 postów, a dołączył prawie rok temu
Szkoda mi tam nawet wrzucać jakiś normalnych gier, bo i tak te sępy z auto odświeżaniem wszystko zgarną 

W "oddam za darmo" dla zasłużonych botów chyba nie ma.
Wystarczająco dużo zagląda, chyba się nie zdarzyło, że ktoś coś rozdał i klucz się zmarnował, grupa zasłużonych jest dość liczna a że eliminuje przy tym problem pijawek to drugie.
Grupa pijawek

- Discord: #2540
- Podziękował: 125 razy
- Podziękowania: 1273 razy
- Kontakt:
Co nie zmienia faktu, że ogólny temat pasowało by z botów oczyścić