http://x-kom.pl/goracy_strzal/5215
Ilość mocno limitowana.
Można przycebulić 3 sztuki wtedy przy dobrym obrocie spraw nasze wychodzą za free

Sam kupiłem, pomimo posiadania 2-óch headsetów..

Mam nadzieję, że jakość nie zawiedzie.
Nie do końca rozumiem do czego miałyby być stworzone, niby są "gejmingowe" wiec skoro tak to wypadałoby dać chociaż średnią ilość przestrzeni, a tam się wszystko tłucze praktycznie w jednym miejscu, bas tez nie do końca pomaga w grach.
A jakoś na wielkich turniejach (np. dreamhack) właśnie z takimi słuchaweczkami popylały niektóre drużyny - na taki zestaw zakładają słuchawki wygłuszające, a na szyje jakieś z niezłym mikrofonem.
Xupi pisze: A jakoś na wielkich turniejach (np. dreamhack) właśnie z takimi słuchaweczkami popylały niektóre drużyny - na taki zestaw zakładają słuchawki wygłuszające, a na szyje jakieś z niezłym mikrofonem.
Promocja zacna, ogólnie polecam like dać ich fanpegowi bo czasem pojawiają się takie zacne rodzynki.
No jeżeli ktoś zarabia pieniądze korzystając z takowego sprzętu i to według Ciebie nie potwierdza skuteczności cech jakimi się reklamuje (Gamingowe + outdoor), to nie wiem jaka argumentacja do Ciebie przemówi.TruePirate pisze:Xupi pisze: A jakoś na wielkich turniejach (np. dreamhack) właśnie z takimi słuchaweczkami popylały niektóre drużyny - na taki zestaw zakładają słuchawki wygłuszające, a na szyje jakieś z niezłym mikrofonem.
Promocja zacna, ogólnie polecam like dać ich fanpegowi bo czasem pojawiają się takie zacne rodzynki.
A no tak, skoro pro plejerzy ich używają i polecają to ja przepraszam.
No cóż, ciężko żeby jakakolwiek argumentacja do mnie przemówiła skoro sam ich słuchałem i wiem że to kolejny crap do gamingowej kolekcji. Zrozum, te słuchawki nie mają żadnej przestrzeni, a o czymś takim jak dokładność to w życiu nie słyszały. W tym wypadku równie dobrze można grać bez słuchawek.Xupi pisze: No jeżeli ktoś zarabia pieniądze korzystając z takowego sprzętu i to według Ciebie nie potwierdza skuteczności cech jakimi się reklamuje (Gamingowe + outdoor), to nie wiem jaka argumentacja do Ciebie przemówi.
Co do potwierdzeń, to jest standardowa procedura X-komu, że nie mają zautomatyzowanego systemu i każdy zakup wymaga potwierdzenia z ich strony, które może trochę potrwać. A więc spokojnie.
TruePirate pisze:No cóż, ciężko żeby jakakolwiek argumentacja do mnie przemówiła skoro sam ich słuchałem i wiem że to kolejny crap do gamingowej kolekcji. Zrozum, te słuchawki nie mają żadnej przestrzeni, a o czymś takim jak dokładność to w życiu nie słyszały. W tym wypadku równie dobrze można grać bez słuchawek.Xupi pisze: No jeżeli ktoś zarabia pieniądze korzystając z takowego sprzętu i to według Ciebie nie potwierdza skuteczności cech jakimi się reklamuje (Gamingowe + outdoor), to nie wiem jaka argumentacja do Ciebie przemówi.
Co do potwierdzeń, to jest standardowa procedura X-komu, że nie mają zautomatyzowanego systemu i każdy zakup wymaga potwierdzenia z ich strony, które może trochę potrwać. A więc spokojnie.
Kod: Zaznacz cały
Witam serdecznie,
Dziękujemy za złożenie zamówienia. W ramach potwierdzenia transakcji, w załączniku wiadomości przesyłamy fakturę pro forma. Przesyłka zostanie wysłana po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie bankowym, o czym poinformujemy Pana w stosownej wiadomości e-mail wraz z fakturą VAT oraz numerem listu przewozowego.
W razie pytań pozostajemy do dyspozycji.