Roccat Syva Słuchawki - X-KOM: 45zł zamiast 119zł.

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Świetna okazja na słuchawki dokanałowe:
http://x-kom.pl/goracy_strzal/5215

Ilość mocno limitowana.
Można przycebulić 3 sztuki wtedy przy dobrym obrocie spraw nasze wychodzą za free :trollface:

Sam kupiłem, pomimo posiadania 2-óch headsetów.. :roll:
Mam nadzieję, że jakość nie zawiedzie.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy

Jak jeszcze przetną przez pół to będę mógł powiedzieć że warte swojej ceny :trollface:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

TruePirate pisze: Jak jeszcze przetną przez pół to będę mógł powiedzieć że warte swojej ceny :trollface:
Innymi słowy - nie polecasz czy są po prostu nadal za drogie?
Jak nie polecasz to czy możesz napisać dlaczego?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Instant buy, +rep jakbym mógł dać
Awatar użytkownika
Robin Hood

qwertysad pisze:
TruePirate pisze: Jak jeszcze przetną przez pół to będę mógł powiedzieć że warte swojej ceny :trollface:
Nie do końca rozumiem do czego miałyby być stworzone, niby są "gejmingowe" wiec skoro tak to wypadałoby dać chociaż średnią ilość przestrzeni, a tam się wszystko tłucze praktycznie w jednym miejscu, bas tez nie do końca pomaga w grach.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Dzięki za info.
Szukałem ich, w dobrej cenie :)
Ostatnio zmieniony 22 cze 2015, o 14:06 przez mikrawiec, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

TruePirate pisze:
qwertysad pisze:
Nie do końca rozumiem do czego miałyby być stworzone, niby są "gejmingowe" wiec skoro tak to wypadałoby dać chociaż średnią ilość przestrzeni, a tam się wszystko tłucze praktycznie w jednym miejscu, bas tez nie do końca pomaga w grach.
A jakoś na wielkich turniejach (np. dreamhack) właśnie z takimi słuchaweczkami popylały niektóre drużyny - na taki zestaw zakładają słuchawki wygłuszające, a na szyje jakieś z niezłym mikrofonem.

Promocja zacna, ogólnie polecam like dać ich fanpegowi bo czasem pojawiają się takie zacne rodzynki.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

no ja zamówiłem lecz dalej czekam na email od nich :(
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Dzięki za informacje, bo szukałem słuchawek dousznych.

A ja jeszcze polecam zobaczyć Tydzień Komponentów, który właśnie się u nich rozpoczął. M.in. Steelseries Rival za 165 zł i wiele innych.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

qqmor3 pisze: no ja zamówiłem lecz dalej czekam na email od nich :(
Zamówiłem godzinę temu, tez nie dostałem potwierdzenia.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

U mnie również brak potwierdzenia ale nie przejmuję się tym zbyt mocno.
X-KOM mnie jeszcze nie zawiódł, a może taka jest taktyka przy tych "strzałach" i roześlą wszystko po zakończeniu promo?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

qwertysad pisze: U mnie również brak potwierdzenia ale nie przejmuję się tym zbyt mocno.
X-KOM mnie jeszcze nie zawiódł, a może taka jest taktyka przy tych "strzałach" i roześlą wszystko po zakończeniu promo?
mnie też nie. Nawet jak był błąd ze słuchawki darmowa wysyłka a dobrałem myszkę i już tej darmówki nie było , to oddali pieniądze od razu i przepraszali za takie błędy.
Awatar użytkownika
Robin Hood

Xupi pisze: A jakoś na wielkich turniejach (np. dreamhack) właśnie z takimi słuchaweczkami popylały niektóre drużyny - na taki zestaw zakładają słuchawki wygłuszające, a na szyje jakieś z niezłym mikrofonem.

Promocja zacna, ogólnie polecam like dać ich fanpegowi bo czasem pojawiają się takie zacne rodzynki.

A no tak, skoro pro plejerzy ich używają i polecają to ja przepraszam.
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

Co do tych potwierdzeń, to dzisiaj z X-Koma zamawiałem kartę pamięci i nadal nie ma żadnego potwierdzenia (wybrana zapłata z góry, więc powinno coś o przelewie przyjść), więc pewnie coś mają nie tak i nie ma co się denerwować, że nic nie przychodzi.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

TruePirate pisze:
Xupi pisze: A jakoś na wielkich turniejach (np. dreamhack) właśnie z takimi słuchaweczkami popylały niektóre drużyny - na taki zestaw zakładają słuchawki wygłuszające, a na szyje jakieś z niezłym mikrofonem.

A no tak, skoro pro plejerzy ich używają i polecają to ja przepraszam.
No jeżeli ktoś zarabia pieniądze korzystając z takowego sprzętu i to według Ciebie nie potwierdza skuteczności cech jakimi się reklamuje (Gamingowe + outdoor), to nie wiem jaka argumentacja do Ciebie przemówi.

Co do potwierdzeń, to jest standardowa procedura X-komu, że nie mają zautomatyzowanego systemu i każdy zakup wymaga potwierdzenia z ich strony, które może trochę potrwać. A więc spokojnie.
Awatar użytkownika
Robin Hood

Xupi pisze: No jeżeli ktoś zarabia pieniądze korzystając z takowego sprzętu i to według Ciebie nie potwierdza skuteczności cech jakimi się reklamuje (Gamingowe + outdoor), to nie wiem jaka argumentacja do Ciebie przemówi.

Co do potwierdzeń, to jest standardowa procedura X-komu, że nie mają zautomatyzowanego systemu i każdy zakup wymaga potwierdzenia z ich strony, które może trochę potrwać. A więc spokojnie.
No cóż, ciężko żeby jakakolwiek argumentacja do mnie przemówiła skoro sam ich słuchałem i wiem że to kolejny crap do gamingowej kolekcji. Zrozum, te słuchawki nie mają żadnej przestrzeni, a o czymś takim jak dokładność to w życiu nie słyszały. W tym wypadku równie dobrze można grać bez słuchawek.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

TruePirate pisze:
Xupi pisze: No jeżeli ktoś zarabia pieniądze korzystając z takowego sprzętu i to według Ciebie nie potwierdza skuteczności cech jakimi się reklamuje (Gamingowe + outdoor), to nie wiem jaka argumentacja do Ciebie przemówi.

No cóż, ciężko żeby jakakolwiek argumentacja do mnie przemówiła skoro sam ich słuchałem i wiem że to kolejny crap do gamingowej kolekcji. Zrozum, te słuchawki nie mają żadnej przestrzeni, a o czymś takim jak dokładność to w życiu nie słyszały. W tym wypadku równie dobrze można grać bez słuchawek.

Ja tam się nie będę kłócił bo do gier ich nie używałem, ale miałem z nimi styczność przez pewien czas i jak dla mnie za tę cenę (promocja) nie warto szukać innych, jeśli ktoś tak jak ja, będzie ich używał z mp3, telefonem.

EDIT:

Czy ktoś już dostał jakiekolwiek potwierdzenie z X-kom, lub zmienił mu się status zamówienia w panelu?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

nie, ja nawet danych nie do przelewu przez payu czy nawet tradycyjny nie dostałem :(
tylko coś takiego, po co mi faktura jak nie zapłaciłem?

Kod: Zaznacz cały

Witam serdecznie,

Dziękujemy za złożenie zamówienia. W ramach potwierdzenia transakcji, w załączniku wiadomości przesyłamy fakturę pro forma. Przesyłka zostanie wysłana po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie bankowym, o czym poinformujemy Pana w stosownej wiadomości e-mail wraz z fakturą VAT oraz numerem listu przewozowego.

W razie pytań pozostajemy do dyspozycji.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Ja nie dostałem nawet tego :) faktura pro forma służy właśnie opłaceniu zamówienia. Nie masz na niej danych do przelewu?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

zwykla faktura przyszła. Bez nr konta
ODPOWIEDZ