Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

Warto tego AOE3? Gra się zestarzała godnie? Jak się ma do niedawno wychodzących tego typu RTSów? A może lepiej wziąć odświeżoną dwójkę?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 154 razy
Podziękowania: 82 razy
Kontakt:

smugglersun pisze: Warto tego AOE3? Gra się zestarzała godnie? Jak się ma do niedawno wychodzących tego typu RTSów? A może lepiej wziąć odświeżoną dwójkę?
Jest darmowy trial, gdybyś był zainteresowany. To chyba najlepszy sposób żeby dowiedzieć się czy warto :)
https://www.microsoft.com/en-us/downloa ... px?id=6009
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Ja grałem w lutym, wersja steamowa :) 30h na liczniku, a jeszcze zostały mi dodatki do przejścia. Nie miałem wcześniej styczności z serią, bardzo dobrze się bawiłem :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Jest jakiś mod na grafikę, ale i tak w wersji podstawowej daje radę. Kilka lat temu przeszedłem wszystkie 3 kampanie na hardzie i naprawdę warto. Szczególnie azjatycka kampania potrafi dać w kość. ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

tak patrzę na koniec tej wyprzedaży i sobie dałem w wyszukiwarce gry poniżej 5 euro + zaznaczone gry + karty kolekcjonerskie i tam jest 45 stron gier do 5 euro ustawiłem jeszcze od najtańszych i jest np gra Despair przeceniona 95% za 9 centów a karty chodzą po 8-9 centów
potem jakiś robotex za 14 centów http://steamcommunity.com/market/search ... fault_desc też karty po 8-9 centów dalej nie patrzyłem ale pewnie kupię więcej bo widzę że się opłaca przeceny nawet 97% gry pewnie lipa ale można sobie zarobić i mieć +1 do steama i odznaki z ilości gier
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

To już wiadomo od dawna i ludzie tak masowo robią.

Ja nie lubię mieć śmietnika nigdzie (w grach również), więc takie rzeczy omijam.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Despair ma karty po 6-7 centów a nie 8-9 ale fakt, zakup powinien się zwrócić i Łowcy już zwrócili uwagę na ten tytuł na samym początku wyprzedaży ;)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Kontakt:

yocki pisze: Despair ma karty po 6-7 centów a nie 8-9 ale fakt, zakup powinien się zwrócić i Łowcy już zwrócili uwagę na ten tytuł na samym początku wyprzedaży ;)
Tylko chyba nikt nie bierze pod uwagę czasu jaki trzeba poświecić na wydropienie kart, wystawienie ich, zmarnowaną energię elektryczną. Plus dodatkowy efekt nieestetyczny - śmietnik w bibliotece Steam.
B3T
Awatar użytkownika
B3T
Robin Hood
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

gdyby komus zalezalo na odznace 100 mln w "monster summer game " i chcial miec cien nadzieji na przedluzenie gry oto petycja :)
http://steamcommunity.com/groups/MSG15W ... 176606906/
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Obecnie sprzedawanie kart jest nie opłacalne ceny na wyprzedaży spadły tak że po 2-4c w plecy na jednej karcie się jest, cza czekać 2-3 miecha na wzrost cen.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

pakiet z price bugiem ale wątpię żeby kogoś to interesowało http://store.steampowered.com/sub/8211/
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Czy ja wiem czy błąd.. od paru godzin chyba tak ma... Podobno na IndieGameStand czy jak im tam też mają promo.
A jeszcze...
Current Lowest Price: 6,89€ at Steam (Info)
Historical Lowest Price: 5,34€ at IndieGala Store on Thu Jun 19 2014 (Info)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 29 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

gdzie mozna sprawdzić te najniższe ceny? Widze to już kilka razy ale nadal nie mam pojecia :(
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 78 razy
Kontakt:

Danek131 pisze: gdzie mozna sprawdzić te najniższe ceny? Widze to już kilka razy ale nadal nie mam pojecia :(
Dodatek do przeglądarki pod nazwą Enhanced Steam:
http://www.enhancedsteam.com/download-chrome.php
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Danek131 pisze: gdzie mozna sprawdzić te najniższe ceny? Widze to już kilka razy ale nadal nie mam pojecia :(
Masz na myśli ceny przy promocjach? Ja tutaj sprawdzam: http://steamsales.rhekua.com/
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Kontakt:

"36% z 602 recenzji użytkowników dla tej gry jest pozytywnych." Oceny nowego Batmana na Steamie. :E Wygląda na to, że optymalizacja jest koszmarna.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Z tego co można wyczytać, to arkham knight jest słabym portem dobrej gry. Czekamy na patche, a potem na przeceny.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

petras_36 pisze: "36% z 602 recenzji użytkowników dla tej gry jest pozytywnych." Oceny nowego Batmana na Steamie. :E Wygląda na to, że optymalizacja jest koszmarna.
Po Batman: Arkham Origins jakoś mnie to nie za bardzo dziwi ;)
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Zer0 pisze:
petras_36 pisze: "36% z 602 recenzji użytkowników dla tej gry jest pozytywnych." Oceny nowego Batmana na Steamie. :E Wygląda na to, że optymalizacja jest koszmarna.
Po Batman: Arkham Origins jakoś mnie to nie za bardzo dziwi ;)
Arkham Knight jest robione przez inne studio, do tego prace nad nim zaczęły się po wydaniu Arkham City.
ODPOWIEDZ