// Edit: już jest OK. Nooooo dziiiiiiiiiiiwne, ale gry już nie zamierzam odpalać.
Wcześniej było w cenie 6-7 euro? Bo taka cena niezbyt mnie interesowała ale 4 ojro to coś innego... dzięki wielkiepetras_36 pisze: http://store.steampowered.com/app/105450/ Price bug na AoE: Complete Collection.
Normalna cena to 7,4€, więc trochę więcej.FotelSkrzypi pisze:Wcześniej było w cenie 6-7 euro? Bo taka cena niezbyt mnie interesowała ale 4 ojro to coś innego... dzięki wielkiepetras_36 pisze: http://store.steampowered.com/app/105450/ Price bug na AoE: Complete Collection.
Ze zwrotami sprawa wygląda następująco. Jeżeli zażądasz zwrotu na steam wallet to faktycznie po 30min-2godzinach przychodzi Ci kasa(wraz z potwierdzeniem na maila). Jednak są to środki nierozliczone i dodanie ich do aktywnych funduszy zajmuje nawet do 7 dni. W przypadku zwrotu na konto bankowe może to być jeszcze dłużej.GizmoWon pisze: Że tak powiem, już ktoś sobie chyba w ''wuja'' leci z tym zwrotem kasy.. Co oni, zostawili paru nowych adeptów zgłębiania sztuk jak okiwać klienta, świeżo po studiach. A wujek Gejben poleciał na Bahamy i się tam okopał ze swoimi niewolnikami? (+Boty, które i tak same wstawiają skrypty co 12h z nowymi dejli dilami) Czekam już 4 dzień, i jak słyszę, że przychodzi niektórym po 20 min-2h to mnie krew zalewa((
Wejdź sobie w "dane konta" na Steam, a tam jak kolega wyżej wspomniał powinieneś już mieć (nierozliczone). I skoro 4-ty dzień już czekasz, to pewnie ostatni. Ja dostałem czwartego dnia, i kilka osób wcześniej również wspominało o 4.
I dlatego też skąpy valve jej nie zauważył od wczoraj. Jasne. Jak już sie trafiał pricebug to cena była korygowana w ciągu godzinyRevan pisze: Taka tam normalna obniżka, że wrzucają ją nie w okresie promocyjnym, ale dopiero w powtórkowym wszystkich okazji? Też się zastanówcie, co piszecie.
A ludzie kupią niezależnie czy to bug czy nie, bo cena jest super a gra jeszcze lepsza.Trójka to jedna z moich ulubionych strategii ever, grało się lata temu i przeszedłem ją kilka razy. Swoją drogą CDProjekt fajnie wydał wersję pudełkową i można był dostać bardzo ładny o nietypowym szerokim i równocześnie dużym formacie artbook.
Ten bundle z symulatorami całkiem długo był, book of unwritten tales 2 też.dragon2911 pisze:I dlatego też skąpy valve jej nie zauważył od wczoraj. Jasne. Jak już sie trafiał pricebug to cena była korygowana w ciągu godzinyRevan pisze: Taka tam normalna obniżka, że wrzucają ją nie w okresie promocyjnym, ale dopiero w powtórkowym wszystkich okazji? Też się zastanówcie, co piszecie.
A ludzie kupią niezależnie czy to bug czy nie, bo cena jest super a gra jeszcze lepsza.Trójka to jedna z moich ulubionych strategii ever, grało się lata temu i przeszedłem ją kilka razy. Swoją drogą CDProjekt fajnie wydał wersję pudełkową i można był dostać bardzo ładny o nietypowym szerokim i równocześnie dużym formacie artbook.