Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Mnie też zresetowali konto... Jakoś przed chwilą wszystko wróciło do normy, odpaliłem grę w moim pokoju na jakimś ekstra wielkim levelu (800k) i znowu jest na zero. Więc lepiej nie wchodzić w ogóle :D Trochę lipa, bo nie mam żadnych skryptów włączonych po prostu dołączyłem do gry dzisiaj o 21, najwyższego poziomu, do którego mogłem dołączyć wśród moich znajomych (jakoś koło 1200)...

// Edit: już jest OK. Nooooo dziiiiiiiiiiiwne, ale gry już nie zamierzam odpalać.
Ostatnio zmieniony 21 cze 2015, o 23:30 przez Emkas, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Jak mam save ze zwykłego Skyrima i dodałem DLC to muszę zaczynać od nowa grę czy nie? Podejrzewam, że nie ale wole spytać :D

Edit: nie było pytania, już się upewniłem :)
Ostatnio zmieniony 21 cze 2015, o 23:38 przez Lazarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Perez pisze: Tak, podobno czyszczą konta każdemu kto korzystał na bugowaniu Monster Summer Game.
Nie ma to jak siać ferment. Pracownicy Valve(a dokładnie trzech) sami wchodzili do pokoju gry w którym reddit pierwszy raz zdobył 100M. Sami nawet zachęcali i popierali pomysł ze skryptami.
Mix
Awatar użytkownika
Mix
Predator
Kontakt:

Bodajze wczoraj tez mialem zerowe konto. cos sie po prostu im kaszani od czasu do czasu
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

http://store.steampowered.com/app/105450/ Price bug na AoE: Complete Collection.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 16 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Rekord pobity przez YOWH #2. 100M w niecałe 5 godzin :macha:
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

petras_36 pisze: http://store.steampowered.com/app/105450/ Price bug na AoE: Complete Collection.
Wcześniej było w cenie 6-7 euro? Bo taka cena niezbyt mnie interesowała ale 4 ojro to coś innego... dzięki wielkie :tak:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

FotelSkrzypi pisze:
petras_36 pisze: http://store.steampowered.com/app/105450/ Price bug na AoE: Complete Collection.
Wcześniej było w cenie 6-7 euro? Bo taka cena niezbyt mnie interesowała ale 4 ojro to coś innego... dzięki wielkie :tak:
Normalna cena to 7,4€, więc trochę więcej. ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Historical Lowest Price: $3.61 at Steam on Sun Dec 28 2014
Wątpię, że to pricebug. Normalna oferta
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

dragon2911 pisze: Historical Lowest Price: $3.61 at Steam on Sun Dec 28 2014
To był pierwszy price bug, teraz jest kolejny. Normalnie ta gra powinna być maksymalnie -80% i tyle była podczas SSS (około 7,4€).
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Że tak powiem, już ktoś sobie chyba w ''wuja'' leci z tym zwrotem kasy.. Co oni, zostawili paru nowych adeptów zgłębiania sztuk jak okiwać klienta, świeżo po studiach. A wujek Gejben poleciał na Bahamy i się tam okopał ze swoimi niewolnikami? (+Boty, które i tak same wstawiają skrypty co 12h z nowymi dejli dilami) Czekam już 4 dzień, i jak słyszę, że przychodzi niektórym po 20 min-2h to mnie krew zalewa :(((
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

GizmoWon pisze: Że tak powiem, już ktoś sobie chyba w ''wuja'' leci z tym zwrotem kasy.. Co oni, zostawili paru nowych adeptów zgłębiania sztuk jak okiwać klienta, świeżo po studiach. A wujek Gejben poleciał na Bahamy i się tam okopał ze swoimi niewolnikami? (+Boty, które i tak same wstawiają skrypty co 12h z nowymi dejli dilami) Czekam już 4 dzień, i jak słyszę, że przychodzi niektórym po 20 min-2h to mnie krew zalewa :(((
Ze zwrotami sprawa wygląda następująco. Jeżeli zażądasz zwrotu na steam wallet to faktycznie po 30min-2godzinach przychodzi Ci kasa(wraz z potwierdzeniem na maila). Jednak są to środki nierozliczone i dodanie ich do aktywnych funduszy zajmuje nawet do 7 dni. W przypadku zwrotu na konto bankowe może to być jeszcze dłużej.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

najtaniej według steamprices było 29 grudnia 2014 3,34
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy

GizmoWon pisze: [...] Czekam już 4 dzień, i jak słyszę, że przychodzi niektórym po 20 min-2h to mnie krew zalewa :(((
Wejdź sobie w "dane konta" na Steam, a tam jak kolega wyżej wspomniał powinieneś już mieć (nierozliczone). I skoro 4-ty dzień już czekasz, to pewnie ostatni. Ja dostałem czwartego dnia, i kilka osób wcześniej również wspominało o 4.
Mix
Awatar użytkownika
Mix
Predator
Kontakt:

petras_36 pisze:
To był pierwszy price bug, teraz jest kolejny. Normalnie ta gra powinna być maksymalnie -80% i tyle była podczas SSS (około 7,4€).
Średni bug skoro cena nadal obowiązuje. Normalna obniżka.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy

Mix pisze:
petras_36 pisze:
Średni bug skoro cena nadal obowiązuje. Normalna obniżka.
Pewnie że normalna, ale jak ludzie będą myśleli że bug, więcej osób kupi :E
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Taka tam normalna obniżka, że wrzucają ją nie w okresie promocyjnym, ale dopiero w powtórkowym wszystkich okazji? Też się zastanówcie, co piszecie.
A ludzie kupią niezależnie czy to bug czy nie, bo cena jest super a gra jeszcze lepsza.Trójka to jedna z moich ulubionych strategii ever, grało się lata temu i przeszedłem ją kilka razy. Swoją drogą CDProjekt fajnie wydał wersję pudełkową i można był dostać bardzo ładny o nietypowym szerokim i równocześnie dużym formacie artbook.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Revan pisze: Taka tam normalna obniżka, że wrzucają ją nie w okresie promocyjnym, ale dopiero w powtórkowym wszystkich okazji? Też się zastanówcie, co piszecie.
A ludzie kupią niezależnie czy to bug czy nie, bo cena jest super a gra jeszcze lepsza.Trójka to jedna z moich ulubionych strategii ever, grało się lata temu i przeszedłem ją kilka razy. Swoją drogą CDProjekt fajnie wydał wersję pudełkową i można był dostać bardzo ładny o nietypowym szerokim i równocześnie dużym formacie artbook.
I dlatego też skąpy valve jej nie zauważył od wczoraj. Jasne. Jak już sie trafiał pricebug to cena była korygowana w ciągu godziny
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Ja chyba poproszę o refund - kupiłem AoE 3 przy zniżce -80% i teraz czuję się jak przegryw :trollface:

@Revan - Mam tę edycję AoE 3 - naprawdę fajna sprawa, szkoda tylko że moje płytki się porysowały i nie można już z nich skorzystać.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

dragon2911 pisze:
Revan pisze: Taka tam normalna obniżka, że wrzucają ją nie w okresie promocyjnym, ale dopiero w powtórkowym wszystkich okazji? Też się zastanówcie, co piszecie.
I dlatego też skąpy valve jej nie zauważył od wczoraj. Jasne. Jak już sie trafiał pricebug to cena była korygowana w ciągu godziny
Ten bundle z symulatorami całkiem długo był, book of unwritten tales 2 też.
ODPOWIEDZ