Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
dałem 2 karty
póki co nie widzę oferty wymiany, jest tylko ta wcześniejsza na http://www.steamcardexchange.net
póki co nie widzę oferty wymiany, jest tylko ta wcześniejsza na http://www.steamcardexchange.net
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 60 razy
- Kontakt:
Wyprzedaż = duże obciążenie, więc oferty mogą pojawiać się z opóźnieniem. Pomijając takie przypadki, wymiana raczej zawsze działa i nie przypominam sobie, żeby na ponad 200 transakcji kiedykolwiek bot zabrał karty i tego nie zarejestrował;).
- Kontakt:
Dzięki wielkie za pomoc - udało się, przyda się taki bot na przyszłość 
jedyny problem w tym że mam 8 level a kart z wyprzedaży mi nie przyznali ani nie wskoczyły na konto jak wszedłem do gry a przecież:
Jeśli twój Poziom Steam jest większy lub równy 8, otrzymasz kartę kolekcjonerską Letniej Wyprzedaży co jakiś czas podczas gry - maksymalnie 3 karty na 24 godziny. Jeśli osiągniesz 8. Poziom Steam przed końcem wyprzedaży, otrzymasz karty zdobyte poprzez granie w Potworną Letnią Grę.

jedyny problem w tym że mam 8 level a kart z wyprzedaży mi nie przyznali ani nie wskoczyły na konto jak wszedłem do gry a przecież:
Jeśli twój Poziom Steam jest większy lub równy 8, otrzymasz kartę kolekcjonerską Letniej Wyprzedaży co jakiś czas podczas gry - maksymalnie 3 karty na 24 godziny. Jeśli osiągniesz 8. Poziom Steam przed końcem wyprzedaży, otrzymasz karty zdobyte poprzez granie w Potworną Letnią Grę.
http://store.steampowered.com/app/9940 - ciekawe promo jeszcze znalazłem. Co prawda tylko episode 1, ale najtaniej ever.
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Rasiek pisze: Dzięki wielkie za pomoc - udało się, przyda się taki bot na przyszłość
NIe będzie już nowego monster play, więc tym sposobem nie wymusisz dropu zaległych kart. Jedyna opcja to zakup czegoś za grosze or za 10$ ? Przyłącz się do gry w toku od do nowej może polecą?
- Kontakt:
To w takim razie szkoda bo tyle się męczyłem a mogłem z botem podziałać wcześniej tylko nie rozumiem czemu tak skoro "Jeśli osiągniesz 8. Poziom Steam przed końcem wyprzedaży, otrzymasz karty zdobyte poprzez granie w Potworną Letnią Grę."
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
To kto jeszcze oprócz mnie zdobył odznakę z tunelem czasoprzestrzennym (100M)? 
Polecam sprawdzić, którym roomom dobrze idzie a potem użyć w konsoli
javascript:setInterval(function() {JoinGame('XXXXX');$J('.btn_grey_white_innerfade').click();}, 500)
Tak się wczoraj dostałem do 275 który dziś rano 100 zgarnął

javascript:setInterval(function() {JoinGame('XXXXX');$J('.btn_grey_white_innerfade').click();}, 500)

hmm, cały czas mnie korci by brać dishonored, ale pewnie już bardziej nie stanieje, więc wezmę sobie kiedy indziej, chyba,że gry bethesdy tanieją bardziej niż -75% ?
@edit
patrząc na isthereanydeal to przeceny na same dlc do dishonored i skyrim były większe, ale cena całej paczki była taka sama. Cóż, może stanieje, a parcia nie mam.
@edit
patrząc na isthereanydeal to przeceny na same dlc do dishonored i skyrim były większe, ale cena całej paczki była taka sama. Cóż, może stanieje, a parcia nie mam.
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
"Nie możesz dołączyć do gry, która posiada poziom o 10 wyższy od twojego najwyższego "johnnyxyz pisze: To kto jeszcze oprócz mnie zdobył odznakę z tunelem czasoprzestrzennym (100M)?
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Gdybym wiedział, że takie triki są to bym skorzystał. Teraz już za późno. Obecnie mój pokój ma 1,7m i narazie jest to najwyższy poziom jaki osiągnąłem.johnnyxyz pisze: To kto jeszcze oprócz mnie zdobył odznakę z tunelem czasoprzestrzennym (100M)?