Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 29 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
dwa pytania ogóle do samej wyprzedaży - kończy się jak rozumiem 22 o 19 ? i drugie - wyczytałem na którejś stronie jeszcze nim się wgl zaczęło Gabenpromo że na ostatni dzień jest powtórka najlepszych promocji wie ktoś czy jest może prawda?

Dobry troll nie jest zły.
Można jakoś wygenerować sobie listę ostatnich zakupów, czy muszę ręcznie przepisywać?
No, to by wiele tłumaczyło, jeżeli encore będzie dwudniowy to nagle wszystkie daty zaczynają się zgadzać. Dzięki za info.
Ostatnio zmieniony 19 cze 2015, o 20:09 przez Humanista, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Nie zrozumieliśmy się - chodziło mi, że mi na tych wszystkich kontach (załóżonych przez wprowadzeniem tej blokady na 5$) "dropią" karty z GIER oraz, że mogę je wysłać na swoje główne konto. Żeby "dropiły" karty z wyprzedaży, to faktycznie trzeba mieć 8 level (i na jednym z kont moich braci go zrobiłem - tylko, żeby karty trafiły do ekwipunku trzeba było rozpocząć wtedy nową grę).Avaray pisze:To oznacza, że twoje alt-konto nie jest świeże.kamil950 pisze:Ja jakoś wysyłałem karty z tych kont Steam na moje główne - wystarczyło tylko aktywować jakiś Steam Gift (nie Steam Key) na danym koncie nawet, jeśli był kupiony na moim głównym koncie Steam z pieniędzy z Portfela Steam i była to jakaś gra za chyba kilka czy kilkanaście eurocentów.
Tylko, żeby odblokować Rynek Steam na tych kontach, to pojawia się napis, że (jeśli dobrze pamiętam) musiałbym coś kupić w Sklepie Steam (bezpośrednio) z danego konta Steam.
Ograniczenia kont dotyczą wszystkich kont założonych od X daty (nie pamiętam kiedy to było - kilka miesięcy? pół roku?).
Do dropienia kart z letniej wyprzedaży trzeba w pełni aktywować konto z przynajmniej 8 poziomem.
Space Hulk - Ultimate Pack za 3,69. Słodko! 

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
To moze jesteśmy w tym samym pokoju. 79mln
edyta: 81mln
edyta II: Space Hulk - Ultimate Pack - to takie nowe incubation ?
edyta: 81mln
edyta II: Space Hulk - Ultimate Pack - to takie nowe incubation ?
Ostatnio zmieniony 20 cze 2015, o 09:40 przez Mix, łącznie zmieniany 2 razy.
Nic dziwnego, skoro masz ponad koło gier
Imo dobra wyprz. Ale dzisiaj pierwszy raz otworzę własny portfel, bo dotychczas dałem radę opłacić wszystko z steam walleta.