Dzięki za odpowiedź!

Ja jakoś wysyłałem karty z tych kont Steam na moje główne - wystarczyło tylko aktywować jakiś Steam Gift (nie Steam Key) na danym koncie nawet, jeśli był kupiony na moim głównym koncie Steam z pieniędzy z Portfela Steam i była to jakaś gra za chyba kilka czy kilkanaście eurocentów.
To oznacza, że twoje alt-konto nie jest świeże.kamil950 pisze:Ja jakoś wysyłałem karty z tych kont Steam na moje główne - wystarczyło tylko aktywować jakiś Steam Gift (nie Steam Key) na danym koncie nawet, jeśli był kupiony na moim głównym koncie Steam z pieniędzy z Portfela Steam i była to jakaś gra za chyba kilka czy kilkanaście eurocentów.
Tylko, żeby odblokować Rynek Steam na tych kontach, to pojawia się napis, że (jeśli dobrze pamiętam) musiałbym coś kupić w Sklepie Steam (bezpośrednio) z danego konta Steam.
Tak, jak wyżej kolega napisał, już to nie działa. Trzeba przelać 5 Euro aby "aktywować" konto.kamil950 pisze:Ja jakoś wysyłałem karty z tych kont Steam na moje główne - wystarczyło tylko aktywować jakiś Steam Gift (nie Steam Key) na danym koncie nawet, jeśli był kupiony na moim głównym koncie Steam z pieniędzy z Portfela Steam i była to jakaś gra za chyba kilka czy kilkanaście eurocentów.
Tylko, żeby odblokować Rynek Steam na tych kontach, to pojawia się napis, że (jeśli dobrze pamiętam) musiałbym coś kupić w Sklepie Steam (bezpośrednio) z danego konta Steam.
Coś kupił??Humanista pisze:
Ta, jasne. Nie ominąłem jeszcze żadnej wyprzedaży na Steamie. Zawsze kupuję tylko te gry, które naprawdę mnie ciekawią i tylko gdy mam pewność, że to najlepsza cena, jaką mogę na nie akurat dostać. Jak dla mnie to najlepsza wyprzedaż, jaką do tej pory Steam zrobił (co widać po tym jak ucierpiał mój portfel).