Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 0
Podziękowania: 11 razy

@ Kuwejt: Ale przecież nigdzie nie napisałem, że chcę pisac recenzje!
taniec_chochola pisze: Koledze chodziło pewnie o mój post i kwestę, którą poruszyłem - brak możliwości napisania recki Fallouta: NV. Sposób, jaki kolega podał raczej w tym przypadku nie pomoże, ze względu na to, że jedynym app id, które umożliwia napisanie recki jest to, które ma cały świat, a nie mamy go my ;) Zmiana ip, itp. chwyty nic tu nie pomogą.
Tak sobie właśnie pomyślałem. Ale nadal - Pulitzera za to nie dają, ze steamem nie ma dyskusji a ta metoda jest ewidentnie sprzeczna z regulaminem steam. Warto ryzykowac kontem za grube pieniądze?
Mam prostszą metodę: wyślij reckę do supportu steam z opisem sytuacji i prośbą, żeby to wrzuciłi w Twoim imieniu.
A jak już chcesz inwestowac to taniej będzie kupic wersję angielską FNV. Kiedyś można to było rejestrowac i sam mam zarejestrowane parę "światowych" gier Bethesdy. Nie wiem, jak teraz...
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

mammoth665 pisze: Ciekawe jaki obrażenia zadają miśki na takich poziomach:
Pfff u mnie do 2 mln dobiją zaraz :E
Obrazek
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

zmieniali coś z tą grę jeśli chodzi o drop kart ? do tej pory dostawałem po 3 karty dziennie a dzisiaj ani jednej, ani za rozpoczęcie gry, ani za bosa na 10lvlu ani za rozpoczęcie kolejnej gry. Ktoś też tak ma ? co trzeba zrobić dzisiaj aby dostać kartę?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

gardlo2 pisze: zmieniali coś z tą grę jeśli chodzi o drop kart ? do tej pory dostawałem po 3 karty dziennie a dzisiaj ani jednej, ani za rozpoczęcie gry, ani za bosa na 10lvlu ani za rozpoczęcie kolejnej gry. Ktoś też tak ma ? co trzeba zrobić dzisiaj aby dostać kartę?
Ja mam podobnie, też dzisiaj nic nie dropło
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

gardlo2 pisze: zmieniali coś z tą grę jeśli chodzi o drop kart ? do tej pory dostawałem po 3 karty dziennie a dzisiaj ani jednej, ani za rozpoczęcie gry, ani za bosa na 10lvlu ani za rozpoczęcie kolejnej gry. Ktoś też tak ma ? co trzeba zrobić dzisiaj aby dostać kartę?
Się ciesz mi dawali 2 karty a dziś 0.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 100 razy
Podziękowania: 258 razy
Kontakt:

buck pisze: @ Kuwejt: Ale przecież nigdzie nie napisałem, że chcę pisac recenzje!
O masz, musiało mi się w bardzo pięknym stylu po-pier-do-lić :/ Przepraszam za zamieszanie.
Reszta, pewnie niezłą :trollface: miała ze mnie :!:
Na szczęście, co nie zabije, to wzmocni :piwo:

PS. Niestety, ale wysokie ceny, jakie stim serwuje na nasz rynek zmusza niektórych, w tym mnie, do kombinowania. Jeśli nie Tobie, to może komuś innemu przyda się ten trick z dodawaniem giftów RU/CIS z konta założonego na IP z RU.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 154 razy
Podziękowania: 82 razy
Kontakt:

PiccoloPL pisze:
Może jest limit na max ilość kart? Ile macie wydropionych, 12?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 100 razy
Podziękowania: 258 razy
Kontakt:

U mnie różnie, na jednym koncie 6 wypadło, na innym 5 jeszcze inne po 3. Jedno, co zauważyłem, to opóźnienia. Najwięcej kart, hurtowo, wypada po godzinie 19:00.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

GhostHound pisze:
PiccoloPL pisze:
Może jest limit na max ilość kart? Ile macie wydropionych, 12?

Mam 10 kart na głównym i od wczorajszego poranka (ponad doba) nie dostałem żadnej karty. NA altach też nic: 10/11/12 kart.

Jeśli wprowadzili ten limit rzeczywiście 12 kart na konto, to nie jest tragicznie, bo zwykłe karty zaczęły schodzić. Jeśli karty wyprzedażowe podrożeją to zwiększy to jeszcze sprzedaż normalnych kart.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Na alcie miałem 9 kart i dzisiaj wpadła mi jedna. Na głównym zatrzymało się na 10. Czyli może jednak jakiś limit jest.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

w sumie to byłoby nawet logiczne - skoro na wcześniejszych wyprzedażach dawali 1 kartę dziennie - w sumie ok 10 (za 3 głosowania 1 karta). Teraz wprowadzili tą grę to może i jest jakiś limit - jeśli jest to ceny kart pójdą w górę ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Czy SoaSE Rebellion w wersji pudełkowej http://www.mediamarkt.pl/gra-pc-ubisoft ... ,id-895950 jest na steam albo uplay? Pytanie jak najbardziej w temacie, bo promo na tę grę kończy się za ponad godzinę, a zorientowałem się, że mógłbym wyrwać wersję pudełkową. Nie mogę tylko sprawdzić tego osobiście.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 44 razy
Kontakt:

@UP

Steam
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Można już dołączać do minigierki, właśnie poleciała karta za start ;)

Trafiłem do fajnej gry, po 5 minutach jest 400 level, będzie ciekawie :P
Ostatnio zmieniony 17 cze 2015, o 18:11 przez Uneven, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Uneven pisze: Można już dołączać do minigierki, właśnie poleciała karta za start ;)
Dostałem 1, na liczniku na stronie doliczyło 2 :E
EDIT: Na alcie za dołączenie dostałem 3 2 karty (jedną musiałem mieć wcześniej w ekwipunku) :lol:
Ostatnio zmieniony 17 cze 2015, o 18:58 przez FotelSkrzypi, łącznie zmieniany 1 raz.
B3T
Awatar użytkownika
B3T
Robin Hood
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

Uneven pisze: Można już dołączać do minigierki, właśnie poleciała karta za start ;)

Trafiłem do fajnej gry, po 5 minutach jest 400 level, będzie ciekawie :P
no ja chyba tez :) 13 minut 1963 lvl :)
2 karty wpadly...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

ja też dostałem na wszystkich kontach po 2 karty an start dziś, może dlatego, ze wczoraj nie wydropiłem

po dołaczeniu do gry z 1 lvlu zrobił sie 28 a po 5 min było juz koło 400
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

20-30lv co tyle mi się odświeża gra :D 21 minut gry i 4000 lv wszedł. No może uda się uzyskać maksymalną odznakę :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Wczoraj dostałem cztery w tym folię, a dzisiaj dwie. Wszystko hurtem przy odpaleniu gry. :P
Łącznie 14 kart na głównym koncie.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

;o! najs

a bo dodali nastepne pare lvli upgradow
tytanowy klawisz myszy haha :D

po 26 min 4400 lvli wiec słabo, ale w tym tępię myślę, ze 30 tys peknie
Ostatnio zmieniony 17 cze 2015, o 18:32 przez wieh, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ