Gdyby to nie był błąd, to na głównej byłaby przeceniona 2- bo to lepszy deal
...ale kto ich tam wie?
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
A w Polsce nie mieliśmy w podobnej cenie (na muve?). Tak czy inaczej, też sądzę, że za 8,5 naprawdę warto. Unikatowa gierka.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
Jeżeli nie masz kompletnie żadnej gry Valve to się opłaca. A tak generalnie... jest tam wiele gier których na pewno nie odpalisz (Ricochet, DoD) więc moim zdaniem opłaca się brac jeżeli nie posiadasz csów, half-life i portali.
- Kontakt:
nosiło mnie dzisiaj pół dnia, tylko nie chciałem robić offtopu, ale skoro zaczęliście temat Dishonored to macie na zachętę dzisiejszy zwiastun drugiej części 
https://www.youtube.com/watch?v=9jpDxVaM8Qk
aż mi przyszła ochota znowu przejść podstawkę z dodatkami... trzeci raz, więc może komuś pomoże w podjęciu decyzji o kupnie jedynki
ja osobiście polecam od razu z wszystkimi dodatkami. tak, pakiet wyzwań też jest zacny i naprawdę warto mu dać szansę (mimo, że w większości gier nie przepadam za takimi dodatkami, ale tutaj wyzwania są ciekawe i zróżnicowane)

https://www.youtube.com/watch?v=9jpDxVaM8Qk
aż mi przyszła ochota znowu przejść podstawkę z dodatkami... trzeci raz, więc może komuś pomoże w podjęciu decyzji o kupnie jedynki

ja osobiście polecam od razu z wszystkimi dodatkami. tak, pakiet wyzwań też jest zacny i naprawdę warto mu dać szansę (mimo, że w większości gier nie przepadam za takimi dodatkami, ale tutaj wyzwania są ciekawe i zróżnicowane)
a no mi nie zależy by było pl, ale wiem ze gry bethesdy lepiej kupować u siebie 
Dzięki.
Swoją drogą, kart już jutro nie sprzedam, ale wymieniać dalej się da?
Bo coś czytałem, że nie da się od razu wymieniać skoro się, kupiło na rynku:)

Dzięki.
Swoją drogą, kart już jutro nie sprzedam, ale wymieniać dalej się da?
Bo coś czytałem, że nie da się od razu wymieniać skoro się, kupiło na rynku:)
Ostatnio zmieniony 15 cze 2015, o 21:09 przez pawelek91, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kontakt:
Przecież żeby mieć po polsku wystarczy podmienić kilka plików więc nie widzę wielkiego problemu (poradnik do spolszczenia z forum łowców). Ja wolę poczekać na -75%.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Już nie lepiej normalnie, legalnie po polsku mieć?Zer0 pisze:Przecież żeby mieć po polsku wystarczy podmienić kilka plików więc nie widzę wielkiego problemu (poradnik do spolszczenia z forum łowców). Ja wolę poczekać na -75%.
Na Divinity: Origin sin tylko 33% co za porażka. Lord of the Fallen Digital Deluxe Edition to jest bez dlc? jak tak to też kicha. Ja chciałem wydać swoje ciężko zapracowane pieniądze mimo że mam w co grać a gaben nie chce.
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Pawełek... masz ponad 300 postów na forum. Siedzisz tutaj od ponad roku i jeszcze nie wiesz, że możesz wyszukać na głównej stronie frazę "Dishonored"? Znalezienie ostatnich cen tej gry zajeło by ci dosłownie Chwilę. Natomiast ty wolisz wysługiwać się innymi ludźmi, zawracać im, że tak powiem *zady*. Weź trochę zacznij ogarniać. Wiesz dobrze, że nie jestem pierwszą osobą, która zwraca Ci tu uwagę.
Co do Dishonored GOTY - był taniej. Jakoś tydzień temu nawet. Za mniej niż 5 euro. Wiem, bo kupiłem. Ta promocja raczej już nie wróci.
Poważnie "Coś czytałeś"? TY COŚ CZYTAŁEŚ? wypowiadasz się na każdej stronie w tym temacie i nie widać, byś czytał cokolwiek. Weź się ogarnij. Wszystko masz na poprzednich stronach. Jakbym miał do rozdania 10 punktów ujemnego repa na rok, to ty byś zgarnął wszystkie.

Nie chodzi o reputację, ale o to, że źle się to czyta
wchodzisz poczytać o jakichś promocjach a zamiast tego jak nie 10 stron o głupiej minigierce i ilości kart, jakie można wydropić na 10 altach, to co któryś post pawelka z głupimi pytaniami. To zwyczajnie źle się czyta i męczy. Moderacja powinna po n-tym razie zainterweniować nie tyle ujemną reputacją, ale jakimś pouczeniem. Jak spam to niech chociaż będzie zabawny.