Poza tym poza How to Survive, który był już jednym z największych hitów zimowej wyprzedaży (i swoją drogą ciekawa dygresja

No na mój nos jest lepsza od kilku ostatnich. Rozumiem, że jak się masowo kupowało od ruskich to było inne życie, ale jakby spojrzeć obiektywnie na ceny dla Polaka a nie Ruska to jest dużo więcej promocji rzędu 80-90% na n więcej gier niż w poprzednich wyprzedażach. Ja codziennie kupuje jakieś gry z kart lub brakujące DLC/dodatki do gier wcześniej posiadanych i nie marudzę.
Kod: Zaznacz cały
Ważne do 22.06.2015, 19:00:00
Można wymienić i wystawić na Rynku po: 21.06.2015, 09:00:00
Mam dokładnie takie samo wrażenie. Poprzednie dwie czy dwie wyprzedaże były słabe i kupiłem chyba po dwie gry (na każdej z nich). Teraz wziąłem już cztery, kolejno odhaczam z listy życzeń, bo ceny są dokładnie takie, jakich oczekiwałem - niektóre z tych gier mają teraz najlepsze ceny w historii, więc w ogóle nie widzę powodu do narzekania. Świetna wyprzedaż, tylko że mi już kasy z kart niedługo braknie, bo jeszcze tylko koło czterdziestu euro zostało.Revan pisze:No na mój nos jest lepsza od kilku ostatnich. Rozumiem, że jak się masowo kupowało od ruskich to było inne życie, ale jakby spojrzeć obiektywnie na ceny dla Polaka a nie Ruska to jest dużo więcej promocji rzędu 80-90% na n więcej gier niż w poprzednich wyprzedażach. Ja codziennie kupuje jakieś gry z kart lub brakujące DLC/dodatki do gier wcześniej posiadanych i nie marudzę.
Zgadza się, akurat tydzień. Na pewno nie miałeś pośród tych kart, z których robiłeś odznakę, jakiejś z tygodniową blokadą?Fatum pisze: Zrobiłem dwie odznaki i wszystko co wypadło ma blokady na rynek. Karty z sssCoś im się rozjechało ?Kod: Zaznacz cały
Ważne do 22.06.2015, 19:00:00 Można wymienić i wystawić na Rynku po: 21.06.2015, 09:00:00
Hmm. Dwie karty z rynku a reszta normalnie dropiona. Dwie karty na 160 odznak jakoś przeżyjeHumanista pisze: Zgadza się, akurat tydzień. Na pewno nie miałeś pośród tych kart, z których robiłeś odznakę, jakiejś z tygodniową blokadą?
Dać mu wódki, dobrze gadaRevan pisze:No na mój nos jest lepsza od kilku ostatnich. Rozumiem, że jak się masowo kupowało od ruskich to było inne życie, ale jakby spojrzeć obiektywnie na ceny dla Polaka a nie Ruska to jest dużo więcej promocji rzędu 80-90% na n więcej gier niż w poprzednich wyprzedażach. Ja codziennie kupuje jakieś gry z kart lub brakujące DLC/dodatki do gier wcześniej posiadanych i nie marudzę.
Osobiście najbardziej mi przypadła wyprzedaż wakacyjna z 2013. 2 Fallouty kupiłem za niecałe 10 euro (F3 GOTY i FNV Ultimate Edition), dlc do DX:HR, Orange Box, CSy i jeszcze coś, czego nie pamiętam i nie chce mi się sprawdzać. A obecna wyprzedaż to teki średniak, może i obniżki są w granicach -70% do -95% ale po prostu jakoś obecny towar do mnie nie trafia. Ale jeszcze jest kilka dni, może czymś zaskoczą.Revan pisze:No na mój nos jest lepsza od kilku ostatnich. Rozumiem, że jak się masowo kupowało od ruskich to było inne życie, ale jakby spojrzeć obiektywnie na ceny dla Polaka a nie Ruska to jest dużo więcej promocji rzędu 80-90% na n więcej gier niż w poprzednich wyprzedażach. Ja codziennie kupuje jakieś gry z kart lub brakujące DLC/dodatki do gier wcześniej posiadanych i nie marudzę.
eh a pewnie kolege fana TD kusi taki zakup (jak i mnie):tigritron pisze: Ciekawe jak ci ludzie wbiją w summer monster game 100 miliardów kliknięc na autofire
Z zakupów- miałem w portfelu 12,70 Euro i zaplanowane Half-life 1 Anthology (dwójki wszystkie mam:)) i T.E.S. Skyrim LE. Pierwsze kupiłem, drugie pewnie bedzie za -66%, więc wyjdę na czysto. Nie ma sensu ładować w nowe tytuły do grania jak z powodu marnego sprzętu lub braku czasu jest spora kolejka zaległości przyzwoitych tytułów. Jestem z tych osób, które denerwują się jak coś zakupionego jest nieużytkowane.
To możesz zażądać zwrotu pieniędzy - gdzieś czytałem, że chyba w ciągu doby (chociaż może być dłużej) usuną grę z konta, a chyba w około tydzień, jeśli nie więcej zwrócą pieniądze, ale zanim to zrobią może zdążysz kupić na promocji ten pakiet How to Survive - Storm Warning Edition.