Tak.
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Pierwsza część jest dobra, walki często są przegięte z powodu przesadnej ilość mobków lub ich siły, AI jest ale nic więcej. Jest to gra typowo taktyczna + szczęście gdzie każdy ruch, wydany punkt w dana umiejętność lub rodzaj postaci ma znaczenie i łato spi sprawę. Jest sporo walk gdzie nie chodzi aby ubić wszystkich tylko wykonać cel danej lokacji. Jeną z walk wczytywałem przynajmniej z 20 razy :d.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Przynajmniej ostatnio o 18 mieli przerwę techniczną i gra ruszyła dopiero o 19:00 czyli będziesz już dropił karty na nowy okres.FatPL pisze: po tych niusach z reddita aż sam wyłączyłem grę od znajomego i stworzyłem swój pokój. Za podłączenie dropnelo karte, z 10minut czekalem az nabije sie 1k graczy, po znokautowaniu bossa na 10lvl dropnelo druga karte. Myk powtorze po 18, ciekawe czy zadziala.
Reasumujac, max PD dla odznaki za pomoc to 200 ?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Ta gra się zawsze kończy o 18 i zaczyna około 19PiccoloPL pisze:Przynajmniej ostatnio o 18 mieli przerwę techniczną i gra ruszyła dopiero o 19:00 czyli będziesz już dropił karty na nowy okres.FatPL pisze: po tych niusach z reddita aż sam wyłączyłem grę od znajomego i stworzyłem swój pokój. Za podłączenie dropnelo karte, z 10minut czekalem az nabije sie 1k graczy, po znokautowaniu bossa na 10lvl dropnelo druga karte. Myk powtorze po 18, ciekawe czy zadziala.
Reasumujac, max PD dla odznaki za pomoc to 200 ?

- Podziękował: 453 razy
- Podziękowania: 379 razy
- Kontakt:
Tak, moim zdaniem gra jest lepsza niż seria The Walking Dead. Jeżeli nie przeskadząją Ci gry od Telltale to bierz śmiało, ja przeszedłem i polecam. Jeżeli potrzebowałbyś spolszczenia (dla wygody) to wystarczy na necie poszukać od Graj Po Polsku.
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
ja go ostatnio przeszedłem dwa razy z rzędu, również polecam 
generalnie świat gry jest świetny, więc jeśli Ci się spodoba to warto sięgnąć po komiksy Billa Willingham'a ("Baśnie"/"Fables"), bo to na nich jest oparty ten świat.
tylko do gier Telltale trzeba podchodzić ze świadomością, że większość wyborów zmienia tak naprawdę niewiele

generalnie świat gry jest świetny, więc jeśli Ci się spodoba to warto sięgnąć po komiksy Billa Willingham'a ("Baśnie"/"Fables"), bo to na nich jest oparty ten świat.
tylko do gier Telltale trzeba podchodzić ze świadomością, że większość wyborów zmienia tak naprawdę niewiele
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
Szkoda tylko, że nic nie słychac na temat drugiego sezonu. A TWD s3 podobno przesunięte na 2016 ;/KQuest pisze: ja go ostatnio przeszedłem dwa razy z rzędu, również polecam
glitch? Był za 90% kiedyś.
Miałem nadzieję, że jak marka warhammera dostanie obniżkę, to Space Hulk też dostanie jeszcze z 5-10%.
- Podziękował: 72 razy
- Podziękowania: 129 razy
- Kontakt:
Grrr, zasugerowałeś mnie tym 0,69€ i przez pomyłkę kupiłem gołą wersję. No cóż trudno - da drugie konto leci wersja storm Warning za 0,94€ (co innym zainteresowanym polecam). Dobrze chociaż że gra ma karty - przynajmniej część pomyłki się odzyska.