Karty Steam - wątek ogólny

Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Awiaton pisze: U mnie zaś na głównym koncie lecą karty raz za razem (mam już 7) ale na alcie mimo że mam w menu "przed grą" napis informujący mnie że wydropiłem 3 karty to mimo wszystko nie mam ich w eq :(
Alt musi miec minimum 5 poziom steam, zeby karty dostac, ja tez nie mam kart na alcie ;/
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 43 razy
Kontakt:

pelikulas pisze:
Awiaton pisze: U mnie zaś na głównym koncie lecą karty raz za razem (mam już 7) ale na alcie mimo że mam w menu "przed grą" napis informujący mnie że wydropiłem 3 karty to mimo wszystko nie mam ich w eq :(
Alt musi miec minimum 5 poziom steam, zeby karty dostac, ja tez nie mam kart na alcie ;/

Mi dopiero na 8 poziomie karty na alcie z 3 dni wpadły a tak nic.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Mi dodało karty tylko za dołączenie do gry znajomego i pokonanie bossa na 10 lvl. Więc stworzenie nowej gry w moim przypadku nic nie daje.

Dobrze, że Volvo nie wypuszcza HL3, bo jakby miało być tak zabugowane jak ta ich najnowsza gra.... :E
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Ja dostałem karty za nową grę i bossa na wszystkich kontach, ale kart za dołączenie jakoś dostać nie mogę :(
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 16 razy

pelikulas pisze:
Pokazuje mi poziom 7 - dalej nie to D: (może mieć znaczenie posiadanie znajomych na alcie ? - z wyjątkiem tego że za dołączenie do innej gry dostaje się karty )
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Awiaton pisze:
pelikulas pisze:
Pokazuje mi poziom 7 - dalej nie to D: (może mieć znaczenie posiadanie znajomych na alcie ? - z wyjątkiem tego że za dołączenie do innej gry dostaje się karty )
Widocznie w FAQ jest błąd i minimalny poziom Steam to 8. Czytałem wiele komentarzy na ten temat (też miałem 7 i nie dostałem kart).

Niektórzy pisali, że po zdobyciu 8 poziomu dostali wszystkie zdobyte karty. Postanowiłem sprawdzić - dostałem wszystkie karty po osiągnięciu 8 poziomu i rozpoczęciu nowej gry.

Dzięki Farax za ten link to reddita. To właśnie tam między innymi można przeczytać komentarze na ten temat.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Potwierdzam. Wbiłem altem 8 lev i wpadły zaległe karty.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy

Również mogę potwierdzić - po wbiciu poziomu dostałem jedną kartę za wytworzenie odznaki i 4 zaległe karty (po rozpoczęciu nowej gry)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 72 razy
Podziękowania: 129 razy
Kontakt:

Ma ktoś sprawdzony sposób na zaimportowanie cookies z firefoxa do chrome albo dodanie Steam Inventory Helper do Firefoxa? Oba mają odmienny format danych (sqlite i eksport czysty tekst jednoliniony, chrome importuje tylko w formacie json). Jedyne co widzę to skrypty perla bez kompilacji. Już mnie szlag trafia po problemach z chrome które skończyły się czyszczeniem jego konfiguracji - wymiękam przy ręcznym wystawianiu tego :(
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

@Skapiradlo
Zwykła wersja SIH dla FF Ci nie wystarcza?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 72 razy
Podziękowania: 129 razy
Kontakt:

Vector pisze: @Skapiradlo
Zwykła wersja SIH dla FF Ci nie wystarcza?
Gdzie masz tę wtyczkę dla aktualnej wersji FF, bo jakość "ciemność widzę"...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 11 razy
Kontakt:

Skapiradlo pisze: Jedyne co widzę to skrypty perla bez kompilacji.
Nie wiem w jakim sensie to piszesz, ale skryptów perlowych się nie kompiluje (zwykle, podobna zasada jak python czy php).
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

może ktoś mi wyjaśni, czemu jak wchodzę przez przeglądarkę to steam mam w wersji rosyjskiej? :P Obrazek
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

@Skapiradlo
http://vplghost.com/Download/InventPriceCheck/SIH.xpi
Powyższy link jest w opisie wtyczki na Chrome Web Store.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Discord: Danteveli#6257
Kontakt:

Chyba nie ten wątek na takie pytania ale postaram się odpowiedzieć. Obok pola do logowania masz opcje wyboru języka. Pewnie przez przypadek zdecydowałeś się na rosyjską wersję strony,
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

bobule pisze: może ktoś mi wyjaśni, czemu jak wchodzę przez przeglądarkę to steam mam w wersji rosyjskiej? :P Obrazek
Widoczne na obrazku zielone ludziki przejęły twoją przeglądarkę :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

bobule pisze: może ktoś mi wyjaśni, czemu jak wchodzę przez przeglądarkę to steam mam w wersji rosyjskiej? :P Obrazek
Czasem z niejasnych do tej pory mi powodów mam tak samo. Po paru tygodniach przeszło samo.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

PiccoloPL pisze:
Czasem z niejasnych do tej pory mi powodów mam tak samo. Po paru tygodniach przeszło samo.

może gaben wie już coś czego my jeszcze nie wiemy? ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Zmieniły się zasady przydzielania kart od dzisiaj? Za wczorajszy dzień dostałem 3 karty (nowa gra, gra znajomego, 10 poziom) zarówno na głównym koncie jak i altach. Jak teraz po resecie chciałem ponownie nabić karty to nie wpadają.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 78 razy
Kontakt:

Lucyfer pisze: Zmieniły się zasady przydzielania kart od dzisiaj? Za wczorajszy dzień dostałem 3 karty (nowa gra, gra znajomego, 10 poziom) zarówno na głównym koncie jak i altach. Jak teraz po resecie chciałem ponownie nabić karty to nie wpadają.
Też tak miałem wczoraj po 19, aż do nocy. To jakiś ogólny problem musiał być, dziś już udało mi się normalnie wydropić, więc spróbuj teraz. A zauważyliście, że teraz można dołączyć do gry znajomego tylko w ciągu 10 min od rozpoczęcia? To dopiero głupota, ponoć chcieli tym ukrócić umawianie się przez członków reddita na wspólne nabijanie levelów.
ODPOWIEDZ