Alt musi miec minimum 5 poziom steam, zeby karty dostac, ja tez nie mam kart na alcie ;/
Karty Steam - wątek ogólny
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Mi dodało karty tylko za dołączenie do gry znajomego i pokonanie bossa na 10 lvl. Więc stworzenie nowej gry w moim przypadku nic nie daje.
Dobrze, że Volvo nie wypuszcza HL3, bo jakby miało być tak zabugowane jak ta ich najnowsza gra....
Dobrze, że Volvo nie wypuszcza HL3, bo jakby miało być tak zabugowane jak ta ich najnowsza gra....

Widocznie w FAQ jest błąd i minimalny poziom Steam to 8. Czytałem wiele komentarzy na ten temat (też miałem 7 i nie dostałem kart).
Niektórzy pisali, że po zdobyciu 8 poziomu dostali wszystkie zdobyte karty. Postanowiłem sprawdzić - dostałem wszystkie karty po osiągnięciu 8 poziomu i rozpoczęciu nowej gry.
Dzięki Farax za ten link to reddita. To właśnie tam między innymi można przeczytać komentarze na ten temat.
- Podziękował: 72 razy
- Podziękowania: 129 razy
- Kontakt:
Ma ktoś sprawdzony sposób na zaimportowanie cookies z firefoxa do chrome albo dodanie Steam Inventory Helper do Firefoxa? Oba mają odmienny format danych (sqlite i eksport czysty tekst jednoliniony, chrome importuje tylko w formacie json). Jedyne co widzę to skrypty perla bez kompilacji. Już mnie szlag trafia po problemach z chrome które skończyły się czyszczeniem jego konfiguracji - wymiękam przy ręcznym wystawianiu tego 

@Skapiradlo
Zwykła wersja SIH dla FF Ci nie wystarcza?
Zwykła wersja SIH dla FF Ci nie wystarcza?
@Skapiradlo
http://vplghost.com/Download/InventPriceCheck/SIH.xpi
Powyższy link jest w opisie wtyczki na Chrome Web Store.
http://vplghost.com/Download/InventPriceCheck/SIH.xpi
Powyższy link jest w opisie wtyczki na Chrome Web Store.
- Discord: Danteveli#6257
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Chyba nie ten wątek na takie pytania ale postaram się odpowiedzieć. Obok pola do logowania masz opcje wyboru języka. Pewnie przez przypadek zdecydowałeś się na rosyjską wersję strony,
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Zmieniły się zasady przydzielania kart od dzisiaj? Za wczorajszy dzień dostałem 3 karty (nowa gra, gra znajomego, 10 poziom) zarówno na głównym koncie jak i altach. Jak teraz po resecie chciałem ponownie nabić karty to nie wpadają.
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
Też tak miałem wczoraj po 19, aż do nocy. To jakiś ogólny problem musiał być, dziś już udało mi się normalnie wydropić, więc spróbuj teraz. A zauważyliście, że teraz można dołączyć do gry znajomego tylko w ciągu 10 min od rozpoczęcia? To dopiero głupota, ponoć chcieli tym ukrócić umawianie się przez członków reddita na wspólne nabijanie levelów.