Taki dodatkowy pokoik. Pięć minut zabawy z tego co pamiętam. Jak dla mnie warto jeszcze kupić któryś z ubiorów, bo kosztują grosze, a dla niektórych może polepszyć klimat (choć wiem, że jestem raczej w mniejszości). Wszelkie DLC do multi trzeba olać, i tak jest od dawna martwe.
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 13 razy
- Kontakt:
Mój post z "Karty Steam - wątek ogólny"
Farax pisze:Wg. reddita karty dostaje się za:
rozpoczęcie/dołączenie do nowej gry
aktywne granie podczas ubijania 10 poziomu(całego)
dołączenie do innej gry/gry ze znajomym z listy
źródło
Wydaje się działać. Dziś dostałem za rozpoczęcie nowej gry i za 10 poziom. Aktualnie mam 6 kart za grę.
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Multi i tak jest wymarłe. Na dobrą sprawę, jeśli naprawdę musisz to jest jedno DLC z rozbitym samolotem. Jednak to miejsce z nim jest tak małe i bezużyteczne, że ukończyłbyś tą miejscówkę w 5 minut.
Osobiście darowałem sobie to DLC i grałem na czystej podstawce. Byłem bardzo zadowolony z tej gry. A grałem jeszcze na starym laptopie więc ustawienia graficzne też miałem na niskich i nie przeszkadzało mi to, bo rozgrywka dawała swoje.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
I tak to zależy najwidoczniej od jakiś lagów na serwerach. Dziś faktycznie za te 2 akcje dostałem karty (próbuje zdobyć za stworzenie) ale wczoraj robiłem to samo i dostałem tylko za wejście w grę znajomego.
Spróbuj jeszcze odświeżyć stronę bo za ubicie stwora na 10 lvl dostałem po jakiejś minucie a gra nie odświeża steama, więc powiadomienie może nie wyskoczyć jeśli grasz przez przeglądarkę.
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
no ja tez dzis, dostalem za stworzenie gry oraz za zabicie bossa na 10 lvl i teraz odwiedzilem wszystkich znajomych oprocz tych na servach 2,5k + bo nie moglem dobic i nie dostalem zadnej karty
- Podziękowania: 13 razy
- Kontakt:
Farax pisze: Co 24h(reset o 19:00) można dostać 3 karty:
1 za rozpoczęcie gry
1 za zmianę gry
1 za poziom 10
Nie można dostać dwóch kart za tę samą czynność, w okresie 24h. Nie wiem, jak z zaległymi dropami(np. za poprzednią dobę).
za Bossa musiałeś pewnie poczekać do wbicia 11 levela. Miałem to samo na 2 kontach. Musiałem poczekać po ubiciu samego bossa na skończenie levela.PiccoloPL pisze:I tak to zależy najwidoczniej od jakiś lagów na serwerach. Dziś faktycznie za te 2 akcje dostałem karty (próbuje zdobyć za stworzenie) ale wczoraj robiłem to samo i dostałem tylko za wejście w grę znajomego.
Spróbuj jeszcze odświeżyć stronę bo za ubicie stwora na 10 lvl dostałem po jakiejś minucie a gra nie odświeża steama, więc powiadomienie może nie wyskoczyć jeśli grasz przez przeglądarkę.
W moim przypadku działają dołączanie do nowej gry i ubicie bossa. Niestety do gier znajomych u mnie nie działa. Potwierdzone na 2 kontach

- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
Farax pisze:Godzina 18, za rozpoczęcie gry - nic (za ubicie bossa na 10lvl również)Farax pisze: Co 24h(reset o 19:00) można dostać 3 karty:
1 za rozpoczęcie gry
1 za zmianę gry
1 za poziom 10
Nie można dostać dwóch kart za tę samą czynność, w okresie 24h. Nie wiem, jak z zaległymi dropami(np. za poprzednią dobę).
Godzina 11:36, za zmianę gry - 1 karta (gra nie została rozpoczęta - za mało graczy)
Godzina 11:42, za dołączenie do gry znajomego - nic
Edit: 12:08, po dołączeniu i nowej gry i zabiciu bossa na 10lvl wypadła karta.
- Podziękował: 46 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Wg. moich obserwacji dziala to inaczej (przynajmniej u mnie). Tak jak byly kiedys 3 flashe na dobe, tak mamy trzy przedzialy czasowe: 19.00-3.00, 3.00-11.00 i 11.00-19.00. Karty dostaje za samo wbicie do nowej gry w kazdym z tych przedzialow. U mnie dziala juz trzeci dzien. Zadne tam ubijanie bossa czy przelaczanie sie na gry znajomych - to nic nie daje u mnie. Po prostu wchodze w nowa gre w jednym z tych przedzialow i zawsze nowa karta wypada.
- Podziękowania: 43 razy
- Kontakt:
A z tego co ja zauważyłem to co w ciągu 24 godzin wylecą 3 karty i nic więcej. Wczoraj odpaliłem gry na wszystkich kontach i nie dostałem żadnej karty nawet na start ( jakoś przed południem odpalałem nowe gry i wpadły po 2 karty ). Dzisiaj rano na każdym koncie była 1 karta ( nie mam pojęcia za co ) . Wszystkie odpaliłem jeszcze raz przed południem i jedna nowa karta za nową grę + 1 dodatkowa za Bossa na 10 levelu na każdym koncie.PostScript pisze: Wg. moich obserwacji dziala to inaczej (przynajmniej u mnie). Tak jak byly kiedys 3 flashe na dobe, tak mamy trzy przedzialy czasowe: 19.00-3.00, 3.00-11.00 i 11.00-19.00. Karty dostaje za samo wbicie do nowej gry w kazdym z tych przedzialow. U mnie dziala juz trzeci dzien. Zadne tam ubijanie bossa czy przelaczanie sie na gry znajomych - to nic nie daje u mnie. Po prostu wchodze w nowa gre w jednym z tych przedzialow i zawsze nowa karta wypada.
Ja za to wczoraj nie dostałem nawet 1 karty ani za rozpoczęcie nowej gry, dołączenie do znajomych, ani wbicie aktywnie 40 lvl nic nie dało, jak widać nie ma reguły, a pierwszego dnia dostałem 3 karty od razu.
I to jest jedno z ciekawszych promo na tym SS : http://store.steampowered.com/app/281690/
Grę wydaje Activision, więc zapomnijcie o bundlu, no chyba że kiedyś nas czeka Activision HB
. Wątpię by cena kiedyś była niższa czy też dużo niższa, więc nie ma co się zastanawiać i brać.
Grę wydaje Activision, więc zapomnijcie o bundlu, no chyba że kiedyś nas czeka Activision HB

- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
Z tego co widziałem na początku wyprzedaży to było nawet w trylionach podawane

A co do "Legend of Korra" które było przed chwilą wspomniane przez Revana - to jest typowy średniak, bez historii i polotu. Taki button masher, na dłuższą metę nudnawy. A jeśli ktoś jest fanem serialu to się trochę zawiedzie. No i nie ma kart

200 PD to Max z tej gierki,bo mam 1500 lvl i się zastanawiam czy da się dostać więcej ?