Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
B3T
Awatar użytkownika
B3T
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

Age of mythology -75% ,Castle crashers -90 % ,Prison Architect -85 % nie jest znow tak zle :)
A propo gdzies czytalem,moze ktos wie? czy z tym Age of Mythology to sa jakies problemy ?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

PiccoloPL pisze:
warhameron pisze: Dostaliście kartę za nową grę ? (za 3 dzień )
Nie mimo włączenia gry.
http://store.steampowered.com/sub/43401/ znowu coś zwalili ostatnio pakiet chyba 3,75 wychodził albo i 3 euro.
Nie pierwszy już raz, oto kwiatek z września zeszłego roku:
Obrazek
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

PiccoloPL pisze:
warhameron pisze: Dostaliście kartę za nową grę ? (za 3 dzień )
Nie mimo włączenia gry.
http://store.steampowered.com/sub/43401/ znowu coś zwalili ostatnio pakiet chyba 3,75 wychodził albo i 3 euro.
raz się zdarzyło za 2,29€ (rok temu, 23.06.2014). wtedy jedna z tych gier została wybrana przez społeczność, przez co twórcy (celowo) dali taką samą zniżkę na pakiet, mimo że druga z tych gier sama w sobie nie miała takiej zniżki.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

The Dark Eye Universe Bundle http://store.steampowered.com/sub/44166/ cenowy glitch. Brać i nie pytać.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Czy ja wiem? Gry były bundlowae podobno. :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

Nie każde 90% to od razu glitch.

BTW Volvo wystawiło CS:GO na główna stronę a zniżka taka sama jak wczoraj.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 33 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

PRzed chwilką wpadła karta. Codziennie jedna, oprocz pierwszego dnia, gdy przylecialy dwie (jedna za join i druga chyba za klikanie). Generalnie nie jest zle, nic nie trzeba robic, a w 30min robi sie 100lvl :D szkoda, ze duplikaty dropia. Dobrze, ze mozna niektore sprzedac na rynku (tutaj kompletnie nie wiem od czego to jest zalezne, gdyz niektorych z dropu nie mozna opylic). Swoja droga teraz po 0,10e juz sa, wiec nie ma sensu sprzedawac raczej imho.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

raistand pisze: Nie każde 90% to od razu glitch.

Nom niestety, jak zobaczyłem że jest CS:GO na głównej to się pod jarałem że będzie 66-75 % ale trudno, trzeba czekać i modlić się o błyskawiczną ofertę :<
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 37 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

nie bedzie na csgo wiecej niz -50
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Skoro został już poruszony temat CS'a to myślicie, że jest szansa na większą zniżkę? Chciałbym kupić, a tego co wiem większej niż 50 % nie było chyba od świątecznej wyprzedaży 2013 i nie wiem czy opłaca się czekać.

Edit: Szybki jesteś Alloon. Napisałeś swoją opinię zanim zadałem pytanie :trollface:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

FatPL pisze: PRzed chwilką wpadła karta. Codziennie jedna, oprocz pierwszego dnia, gdy przylecialy dwie (jedna za join i druga chyba za klikanie). Generalnie nie jest zle, nic nie trzeba robic, a w 30min robi sie 100lvl :D szkoda, ze duplikaty dropia. Dobrze, ze mozna niektore sprzedac na rynku (tutaj kompletnie nie wiem od czego to jest zalezne, gdyz niektorych z dropu nie mozna opylic). Swoja droga teraz po 0,10e juz sa, wiec nie ma sensu sprzedawac raczej imho.
Jak się ma trzy konta to zawsze jakiś grosz z tego wpadnie - ja zawsze w ciągu wyprzedaży zarabiam parę euro na tych kartach. Tym razem karty rzeczywiście są tanie, ale za to dostajemy trzy a nie jedną jak ostatnio.
Awatar użytkownika
Łowca

raistand pisze: Nie każde 90% to od razu glitch.

Skończyły im się promocje to dali "coś" z zaplecza myśląc, że ludzie się nie pokapują. Żałosna ta wyprzedaż i co roku gorsza taka prawda.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

a co takiego gorszego w niej, skoro sporo gier jest znacznie tańsze niż podczas innych wyprzedaży?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

KILIAN pisze: Skoro został już poruszony temat CS'a to myślicie, że jest szansa na większą zniżkę? Chciałbym kupić, a tego co wiem większej niż 50 % nie było chyba od świątecznej wyprzedaży 2013 i nie wiem czy opłaca się czekać.

Edit: Szybki jesteś Alloon. Napisałeś swoją opinię zanim zadałem pytanie :trollface:
Od przeszło 2 lat CS nie schodzi poniżej 50%. Zyskał popularność więc nie opłaca im się większej zniżki na niego dawać. Czasy gdy CS:GO chodził po 2 euro już raczej nie wrócą (chyba ze stworzą nowego csa który będzie jeszcze bardziej popularny od obecnego).
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

grał ktoś z was w Smallworld 2? 2€ nie jest wygórowaną ceną i zastanawiam się czy ktoś jest w stanie powiedzieć coś o tej pozycji? słyszałem, że sama planszówka jest całkiem przyjemna, ale nie wiem jak ta adaptacja się ma do oryginału
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

Tak btw ale związane ze steam
Co się stalo, że Amazon nie kopiuje już promocji steam tylko w lepszej cenie bo w $?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

KamilAdam pisze: Tak btw ale związane ze steam
Co się stalo, że Amazon nie kopiuje już promocji steam tylko w lepszej cenie bo w $?
Dogadali się ?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

To prawda, że te karty z tej gierki znikają po wyprzedaży, bo mam rynek zablokowany do 25 czerwca :/
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Mysciak pisze: To prawda, że te karty z tej gierki znikają po wyprzedaży, bo mam rynek zablokowany do 25 czerwca :/
Tak jest zawsze, karty z wyprzedaży są tymczasowe.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Jedyne co możesz zrobić, to jak zbierzesz set wytworzyć odznakę. Inaczej karty Ci przepadną.
ODPOWIEDZ