Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Właśnie te paręnaście minut robi różnicę bo największe hardcory powbijały prawie od razu a możesz przyłączyć się chyba do gry +/- 10 lvl różnicy. 200 lvl to chyba w ciągu 1h nabiliśmy z czego grałem może z 30 minut a potem ulepszałem autoataki.kmpt pisze: Hm... no to nie wiem dlaczego u mnie wydropiło tylko 3. Gram w tę ichnią gierkę od początku, no może nie do końca, bo o 19 w ogóle nie dało się do niej dostać, ale paręnaście minut chyba nie robi wielkiej różnicy.
PS. Mają chyba kolejnego buga - Penny Arcade's On the Rain-Slick Precipice of Darkness 3 and 4 Bundle za 0,47€
http://store.steampowered.com/sub/28354/
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Nie rozumiem dropu kart z tej ich gry, zalogowałem się na aliasa, pograłem 5 minut i dostałem 2 karty. Na głównym koncie grałem z 4 godziny i nie dostałem od wczoraj żadnej.
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Nie wiem czy to tak powinno być, ale jak zaczniecie NOWĄ grę, to dostaniecie kolejną kartę. Na swoim koncie natychmiast po dołączeniu do nowej gry dostałem jedną i po kilku minutach druga mi wpadła (łącznie 3, bo wczoraj dostałem jedną po 19). Na alcie dopiero 2 mam, ale może i 3 zaraz wskoczy. Jak wam nie zależy na tych całych lvlach odznaki, które i tak niestety dają najwięcej 200 expa, to próbujcie - u mnie śmigło.
- Ci użytkownicy podziękowali FotelSkrzypi za ten post:
- kmpt
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
z dzisiejszego dnia wyprzedaży pierwsza wpadła za rozpoczęcie gry wczoraj po 19, druga przed chwilą za rozpoczęcie nowej gry, a trzecie jakieś 10-15 minut później mimo że w samej grze nic nie robiłem
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
Faktycznie, rozpoczęcie nowej gry pomaga. Na swoich alt kontach dostałem po jednej karcie (a więc mnie niż limit pozwala, ale zawsze coś) natychmiast po rozpoczęciu nowej gry (lub dołączeniu do innej). Ale ponowienie akcji kart już nie daje, więc możliwe, że trzeba spróbować za jakiś czas.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
ja na 5 kontach które mamy w domu łącznie dostałem wczoraj 1 karte
inna sprawa, że 1 dnia dostałem karty tylko na 2 kontach, a na koncie dziewczyny tylko informacje ze niby dostalem juz 3
min lvl to 5?
sprawdzę zmianę gry
inna sprawa, że 1 dnia dostałem karty tylko na 2 kontach, a na koncie dziewczyny tylko informacje ze niby dostalem juz 3
min lvl to 5?
sprawdzę zmianę gry
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Zadziałało, dzięki kolegoFotelSkrzypi pisze: Nie wiem czy to tak powinno być, ale jak zaczniecie NOWĄ grę, to dostaniecie kolejną kartę. Na swoim koncie natychmiast po dołączeniu do nowej gry dostałem jedną i po kilku minutach druga mi wpadła (łącznie 3, bo wczoraj dostałem jedną po 19). Na alcie dopiero 2 mam, ale może i 3 zaraz wskoczy. Jak wam nie zależy na tych całych lvlach odznaki, które i tak niestety dają najwięcej 200 expa, to próbujcie - u mnie śmigło.