Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
A już myślałem ze tylko ja mam problemy z dropem kart z gry xD Ostatnio wypadła mi wczoraj przed południem, niby napisane, że jeszcze 4 moge wydropić, ale cisza. Do tej pory udało się 4 karty zebrac z mini gierki.
masz kogoś konkretnego na myśli? Włączenie kompa nie ma tu nic do rzeczy. Jak raz wejdziesz do gry, to jesteś z nią związany na 24h. Niezależnie czy grasz, czy wyjdziesz z gry - gra toczy się dalej i zdobywasz expa. Możesz najwyżej zmienic grę na inną - odczepic się nie możesz. Przynajmniej ja nie znalazłem sposobu.
Co więcej, wczoraj nawet żadnej gry nie uruchomiłem - a i tak osiągnąłem poziom 109 i wpadły 3 karty. Widocznie za którymś kliknięciem "try again later" jednak mnie dołączyło do gry.
A co do marnego dropu: a czy tu nie ma czasem ograniczenia do 6 kart max na cały event? Wydawałoby się to nawet logiczne - bo jak 1000+ 1000-osobowych gier ma obsłużyc 100 000 000

W każdym razie w grze jest licznik wydropionych kart.
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Za każdy dzień za przyłączenie do gry jest 1 karta więc będzie ich za to łącznie 10? Drop za każdy dzień to teoretycznie 2 dodatkowe karty, razem 3 za dzień (więc za dwa dni powinno być 6).
Lepiej było, gdy dawali 1 szt za głosowanie or 3 za 3 głosowania.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Nie dla wszystkich póki co nadal mam jedną kartę za grę przedwczoraj i tyle. A chciałem sobie odznakę zrobić. Za to w grze 1184lvl. Teraz na wszelki wypadek uruchomiłem przez steam ale nie wiem czy to cokolwiek pomoże.
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Jak to jest, że niektórzy powbijali już levele powyżej 1000 w tej steamowej minigierce? Ja mam dopiero 220 poziom i nie zanosi się na dużo większy. Ile kart wam już wydropiło? Mnie na razie tylko 3.
Mam tylko 3 karty z wczoraj za niegranie i jedną za przyłączenie do nowej gry. Zero dropów od wczoraj, a na liczniku 4 karty.
btw, jest chyba nowy fak, po polsku. Jednak 3 karty/24h, nie widzę nic o limicie.
btw, jest chyba nowy fak, po polsku. Jednak 3 karty/24h, nie widzę nic o limicie.
jak trafisz na hardcora w grupie, to lvl sam leci. Ja nie gram, a mam 1000+...
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Hm... no to nie wiem dlaczego u mnie wydropiło tylko 3. Gram w tę ichnią gierkę od początku, no może nie do końca, bo o 19 w ogóle nie dało się do niej dostać, ale paręnaście minut chyba nie robi wielkiej różnicy.
PS. Mają chyba kolejnego buga - Penny Arcade's On the Rain-Slick Precipice of Darkness 3 and 4 Bundle za 0,47€
http://store.steampowered.com/sub/28354/
PS. Mają chyba kolejnego buga - Penny Arcade's On the Rain-Slick Precipice of Darkness 3 and 4 Bundle za 0,47€
http://store.steampowered.com/sub/28354/