Różnica jest taka, że w poprzednim dniu grało może z 5% osób na raz, co było widać po tym jak się ulepszyło zdrowie drużynie. Teraz atakuje prawie cały tysiąc jednocześnie i potwory wyparowują

Nie zmienia to faktu że gra jest strasznie niedopracowana. Chcesz kupić upgrade, zabiera pieniądze ale już ulepszenia nie dostaniesz. Do tego dochodzi milion klików, atomówek i napalmów na bossa. Gra już sensu nie ma
No straszne - jak chcesz to wymienie ci ja na brakującą zwykłą kartę ;P
Jak dla mnie im wyższy lvl z głupiej minigierki tym więcej expa za odznakę na steamie. Za darmo wbijasz level, a karty sprzedajesz jak zwykle.
Sam fakt, że Gabon zgodził się na takie rozwiązanie już mnie martwi. Może to już oznaka demencji?Skapiradlo pisze:Jak dla mnie im wyższy lvl z głupiej minigierki tym więcej expa za odznakę na steamie. Za darmo wbijasz level, a karty sprzedajesz jak zwykle.
Ale ten kto wypuścił grę bez beta testów obciązeniowych w zamkniętej grupie powinien dobrze zastanowić się czy na pewno powinien pracować w takiej firmie jak Volvo.
Jakie to skrypty? Zwykłe Autoclickery w .exe
Zer0 pisze:Sam fakt, że Gabon zgodził się na takie rozwiązanie już mnie martwi. Może to już oznaka demencji?Skapiradlo pisze:Jak dla mnie im wyższy lvl z głupiej minigierki tym więcej expa za odznakę na steamie. Za darmo wbijasz level, a karty sprzedajesz jak zwykle.
Ale ten kto wypuścił grę bez beta testów obciązeniowych w zamkniętej grupie powinien dobrze zastanowić się czy na pewno powinien pracować w takiej firmie jak Volvo.