Dzisiaj zdarzyła mi się rzecz bardzo dziwna, albowiem na moim koncie Steam w znajomych pojawił się gość o nicku "IjronMan" (czy coś takiego). Gość ma zerowy poziom i grał tylko w CS GO. Z początku myślałem, że to mój znajomy zmienił nick ale okazało się, że nie :/
Jestem cholera pewny, że nie przyjmowałem żadnego takiego kolesia do znajomych ponieważ nie przyjmuję zaproszeń od tak sobie wysłanych, a szczególnie gdy te profile są prywatne i mają poziom 0...
Mieliście tak kiedyś, że nagle w waszych znajomych pojawił się ktoś kto być tam nie powinien?
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Dziwna sprawa, kupiłem gierke za 33centy (ma karty ^^), zamówienie ciągle się przetwarzało, więc odświeżyłem sklep. Teraz mam tą gre w bibliotece, pieniędzy z portfela steam nie zjadło ale gdy próbuję ją zainstalować, wyskakuje komunikat, że zamówienie nie zostało jeszcze przetworzone (w sklepie steam jest napisane, że posiadam już tą grę). Czy może to być wina przeciążenia serwerów czy coś w tym rodzaju?
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Steam,największe gunwo na świecie, przez ostatnie pół godziny miałem błąd inicjowania lub aktualizacji transakcji przy kupnie dragonfalla, teraz mogę pocałować żabcię w łapcię, oni mogą mnie pocałować również przy następnych zakupach.
Nie wiem czy to czasem nie jest jakiś większy problem. Tak samo miałem wczoraj przy próbie zakupu. Dopiero dzisiaj udało mi się zakupić grę, ale mimo że grę miałem w bibliotece bez możliwości zainstalowania to dalej była w koszyku. Dopiero wywalenie gry z koszyka i dodanie jej ponownie jakoś zaskoczyło.robak220 pisze: Dziwna sprawa, kupiłem gierke za 33centy (ma karty ^^), zamówienie ciągle się przetwarzało, więc odświeżyłem sklep. Teraz mam tą gre w bibliotece, pieniędzy z portfela steam nie zjadło ale gdy próbuję ją zainstalować, wyskakuje komunikat, że zamówienie nie zostało jeszcze przetworzone (w sklepie steam jest napisane, że posiadam już tą grę). Czy może to być wina przeciążenia serwerów czy coś w tym rodzaju?
Jak hajs z kart to spoko, solidny średniak, idzie spędzić mile czas.
Ja bym tyle nie dał. Jako n-ta gra w bundlu ok, ale tak to maks 3-4 zł.
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
http://store.steampowered.com/app/36700 ... ewReleases
Niedawno było Kółko i Krzyżyk w nowoczesnym growym wydaniu a teraz to
Niedawno było Kółko i Krzyżyk w nowoczesnym growym wydaniu a teraz to

- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
W bundlu to już ten szpil był

- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
2 euro to relatywnie nie dużo, zwłaszcza, że sam się świetnie bawiłem przy tej grze. Jednak w promocji za tę samą cenę można złapać też znacznie lepsze gry (np. Wiedźmin 2 był za niewiele więcej niż 2 euro), więc ocenić musisz sam. Jeśli lubisz tego typu gry, to można się przy niej rewelacyjnie bawić.
- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
http://allegro.pl/football-manager-2015 ... tabsAnchor
czy ta aukcja jest legitna?
czy ta aukcja jest legitna?