Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Dzisiaj zdarzyła mi się rzecz bardzo dziwna, albowiem na moim koncie Steam w znajomych pojawił się gość o nicku "IjronMan" (czy coś takiego). Gość ma zerowy poziom i grał tylko w CS GO. Z początku myślałem, że to mój znajomy zmienił nick ale okazało się, że nie :/
Jestem cholera pewny, że nie przyjmowałem żadnego takiego kolesia do znajomych ponieważ nie przyjmuję zaproszeń od tak sobie wysłanych, a szczególnie gdy te profile są prywatne i mają poziom 0...
Mieliście tak kiedyś, że nagle w waszych znajomych pojawił się ktoś kto być tam nie powinien?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Mówisz, że grał tylko w CS: GO, ale może sprzedałeś mu jakiegoś gifta i przez to automatycznie dodał się do listy znajomych?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

@UP
Nie, niczego mu nie sprzedawałem. Giftów na razie nie sprzedaję w ogóle.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Wie ktoś skąd mogę pobrać starsze wersje Idle Mastera? Z nową wersją mam problem i zatrzymuje się program na "Next check 0:00"
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Dziwna sprawa, kupiłem gierke za 33centy (ma karty ^^), zamówienie ciągle się przetwarzało, więc odświeżyłem sklep. Teraz mam tą gre w bibliotece, pieniędzy z portfela steam nie zjadło ale gdy próbuję ją zainstalować, wyskakuje komunikat, że zamówienie nie zostało jeszcze przetworzone (w sklepie steam jest napisane, że posiadam już tą grę). Czy może to być wina przeciążenia serwerów czy coś w tym rodzaju?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Steam,największe gunwo na świecie, przez ostatnie pół godziny miałem błąd inicjowania lub aktualizacji transakcji przy kupnie dragonfalla, teraz mogę pocałować żabcię w łapcię, oni mogą mnie pocałować również przy następnych zakupach.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 37 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

emocje prawie jak na SSS i 5 price bugach, strach sie bac co bedzie podczas faktycznego SSS
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 93 razy
Podziękowania: 96 razy
Kontakt:

robak220 pisze: Dziwna sprawa, kupiłem gierke za 33centy (ma karty ^^), zamówienie ciągle się przetwarzało, więc odświeżyłem sklep. Teraz mam tą gre w bibliotece, pieniędzy z portfela steam nie zjadło ale gdy próbuję ją zainstalować, wyskakuje komunikat, że zamówienie nie zostało jeszcze przetworzone (w sklepie steam jest napisane, że posiadam już tą grę). Czy może to być wina przeciążenia serwerów czy coś w tym rodzaju?
Nie wiem czy to czasem nie jest jakiś większy problem. Tak samo miałem wczoraj przy próbie zakupu. Dopiero dzisiaj udało mi się zakupić grę, ale mimo że grę miałem w bibliotece bez możliwości zainstalowania to dalej była w koszyku. Dopiero wywalenie gry z koszyka i dodanie jej ponownie jakoś zaskoczyło.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 1 raz

Panowie, warto brać zombie driver hd complete pack za 2 euro ? Fajna gra? Mam nadzieję, że do bundla nagle nie włożą :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Cały steam się sypie. Co chwilę mnie wylogowuje z przeglądarki, problemy z zakupami i brak cen gier na liście życzeń.
Awatar użytkownika
Predator

Mi wszystko działa.

Ponawiam pytanie w sprawie zombie driver hd.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Jak hajs z kart to spoko, solidny średniak, idzie spędzić mile czas.
Awatar użytkownika
Predator

Nie, nie z kart. Normalnie kupuję :)
To w takim razie za normalną kasę pewnie też warto ?:)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Ja bym tyle nie dał. Jako n-ta gra w bundlu ok, ale tak to maks 3-4 zł.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

http://store.steampowered.com/app/36700 ... ewReleases
Niedawno było Kółko i Krzyżyk w nowoczesnym growym wydaniu a teraz to :D
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 16 razy
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

pawelek91 pisze: Panowie, warto brać zombie driver hd complete pack za 2 euro ? Fajna gra? Mam nadzieję, że do bundla nagle nie włożą :)

W bundlu to już ten szpil był :) Be Mine: Special Edition w progu za 5$ i w Indie Gala Mass Effect. Co do samej gry rozwałka zombiaków sprawia sporo frajdy. 4 typy podstawowej broni plus turbo aby przebijać się przez większe formacje zombiaków. Sporo pojazdów - w misjach specjalnych pojawia się czołg, buldożer... Fajny przerywnik między większymi tytułami - obecnie jestem w połowie gry jak i osiągnięć :).
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

2 euro to relatywnie nie dużo, zwłaszcza, że sam się świetnie bawiłem przy tej grze. Jednak w promocji za tę samą cenę można złapać też znacznie lepsze gry (np. Wiedźmin 2 był za niewiele więcej niż 2 euro), więc ocenić musisz sam. Jeśli lubisz tego typu gry, to można się przy niej rewelacyjnie bawić.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 32 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

marion695 pisze: http://allegro.pl/football-manager-2015 ... tabsAnchor
czy ta aukcja jest legitna?
Ani trochę. Ściągasz grę z nieswojego konta i grasz offline. To tak jak płatne piractwo.
ODPOWIEDZ