Nowy Spider-Man
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Strażnicy galaktyki byli spoko, więc to nie tak, że puszczają średnie filmy. Poza tym A2 miał ciekawe momenty 
Za to Amazing Spiderman uważam za serię całkowicie nieudaną i nie płaczę z powodu anulowania kolejnych części (zastawiam się tylko czy gorsza jest nijaka, a jednocześnie mega przewidywalna fabuła dwójki czy powtórka z rozrywki w postaci oglądania kolejny raz prawie dokładnie tak samo przedstawionych początków "człowieka pająka" z jedynki).

Za to Amazing Spiderman uważam za serię całkowicie nieudaną i nie płaczę z powodu anulowania kolejnych części (zastawiam się tylko czy gorsza jest nijaka, a jednocześnie mega przewidywalna fabuła dwójki czy powtórka z rozrywki w postaci oglądania kolejny raz prawie dokładnie tak samo przedstawionych początków "człowieka pająka" z jedynki).
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Nowy film nie będzie historią typu origin także nie będziemy oglądać tego samego po raz 3. Nowy spider man pojawi się w Captain America: Civil war jako już funkcjonujący superbohater.
Co do aktora to jak dla mnie nie ma co marudzić dopóki nie zobaczymy efektu, do tej pory Marvel nie zawiódł jeśli chodzi o obsadzanie samych herosów.
Co do aktora to jak dla mnie nie ma co marudzić dopóki nie zobaczymy efektu, do tej pory Marvel nie zawiódł jeśli chodzi o obsadzanie samych herosów.
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
W Civil War jako funkcjonujący, ale w solowym? Mogę się założyć że będzie origin.tgolan pisze: Nowy film nie będzie historią typu origin także nie będziemy oglądać tego samego po raz 3. Nowy spider man pojawi się w Captain America: Civil war jako już funkcjonujący superbohater.
Jeśli chodzi o obsadzanie herosów to nie podoba mi się wybranie Benedicta Cumberbatcha w roli Stephena Strange (ale ja po prostu nie lubię tego aktora) oraz Sebastian Stan nie podobał mi się w roli Buckyego, ale to już chyba czepianie się na siłę

- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
@Thegrzyb - tak samo ja mogę powiedzieć, że Edward Norton był złym wyborem (bo go nie trawię) jako Hulk w The incredible Hulk. Ale na szczęście chciał za dużo kasy i jest Mark Ruffalo 
Wracając do Spider-Mana. Ciekawe jak to zrobią, tą scenową / filmową retrospekcję (?) z przemienieniem się w ścianołaza. Bo na pewno tak to będzie.

Wracając do Spider-Mana. Ciekawe jak to zrobią, tą scenową / filmową retrospekcję (?) z przemienieniem się w ścianołaza. Bo na pewno tak to będzie.
- Kontakt:
No i znowu nie mamy aktora wcielającego się w Spider-Mana
http://www.filmweb.pl/news/%22Spider-Ma ... oli-111912
http://www.filmweb.pl/news/%22Spider-Ma ... oli-111912
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
@UP
Niech zatrudnią do tej roli Emmę Stone i mają moje błogosławieństwo
A tak na poważnie to zaskoczenie roku jak dla mnie, wszyscy pisali, że to Butterfly jest pewny a tu proszę. Niestety z całej tej trójki nikt mi nie pasuje na Spidera
Czekamy więc dalej kogo wybiorą.
Niech zatrudnią do tej roli Emmę Stone i mają moje błogosławieństwo

A tak na poważnie to zaskoczenie roku jak dla mnie, wszyscy pisali, że to Butterfly jest pewny a tu proszę. Niestety z całej tej trójki nikt mi nie pasuje na Spidera

Czekamy więc dalej kogo wybiorą.
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
Od biedy ujdzie. Jakoś kojarzy mi się z kreskówką "Spectacular Spider-man".Thegrzyb pisze: No i mamy wybór - http://www.kawerna.pl/aktualnosci/filmy ... -film.html
Lepiej niż było
- Kontakt:
Małe nowe info o czym ma niby być film http://www.kawerna.pl/aktualnosci/filmy ... manie.html
Dodatkowo, najważniejsze info jest takie, że film Spider-Man z 2017 roku na 100% nie będzie historią w stylu Origin, sam Kevin Feige, przewodniczący Marvel Studios powiedział, że każdy już dobrze zna początki Spider-Mana, od razu wrzucą go w środek akcji