Wybrali aktora który będzie grał Spider-Mana w MCU - http://birthmoviesdeath.com/2015/05/14/ ... spider-man, pojawi się u Kapitana Ameryki w Civil War.
Dla mnie to jest paskudny wybór
Nowy Spider-Man
Akcja będzie się działa w szkole podstawowej ?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
A ja sądzę, że Andrew Garfield byłby wystarczający. Bez origin story(był już w The Amazing Spider-Man). Cóż, nie mam pojęcia jak to jest z prawami do danych postaci więc może ta opcja jest po prostu fizycznie niemożliwa do zrealizowania.
Zdjęcie z 2014 roku (film X+Y). Nie wygląda na 17 lat.

- Discord: rob006
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 205 razy
- Kontakt:
Tu masz zdjęcie sprzed ok 2 lat: http://spidermannews.com/wp-content/upl ... eld_01.jpg
Gość ma 1,80m, więc będzie wyższy niż np Ruffalo albo Downey Jr. Jeśli wg was tak wygląda 12-latek, to polecam jednak oderwać się na chwilę od komputera i zobaczyć jak wyglądają ludzie w liceum czy na pierwszych latach studiów.

BTW: to że film miał premierę w 2014 roku to znaczy że musiał być wcześniej nagrany, obrobiony i pewnie jeszcze przeturlany przez festiwale. Nic dziwnego że nie wygląda na 17 lat, bo nawet w momencie premiery filmu tyle nie miał, a co dopiero jak doliczyć czas produkcji...
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Wygląd nieważny, liczy się wnętrze. BTW a na tej focie wygląda jakby Hulkowi usiadł na kolankach....rob006 pisze:Zer0 pisze:
Tu masz zdjęcie sprzed ok 2 lat: http://spidermannews.com/wp-content/upl ... eld_01.jpg
Gość ma 1,80m, więc będzie wyższy niż np Ruffalo albo Downey Jr. Jeśli wg was tak wygląda 12-latek, to polecam jednak oderwać się na chwilę od komputera i zobaczyć jak wyglądają ludzie w liceum czy na pierwszych latach studiów.

Ale beznadziejnie że tak kombinują z tymi aktorami. Dali już tego garfielda, niech by on to pociągnął dalej, a nie kolejne reboty, wynalazki , cuda na kiju. Ja do dzis żałuję że nie powstał Spider 4 Sama Raimiego....
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
A fuj! Tylko nie Garfield :/ Wyglądał jakby go do gniazdka podłączali i ładowali prądem przed każdym ujęciem :/Ale beznadziejnie że tak kombinują z tymi aktorami. Dali już tego garfielda, niech by on to pociągnął dalej, a nie kolejne reboty, wynalazki , cuda na kiju. Ja do dzis żałuję że nie powstał Spider 4 Sama Raimiego....
Spider 4 Raimiego? Byłbym za i też żałuję. Może nie tworzył hitów ale przynajmniej oglądało się to bez bólu. Amazing Spider Man to dla mnie tortura... mimo iż z początku byłem bardzo pozytywnie nastawiony bo grała Emma...
Ten Butterfly lepiej pasuje na pajączka ale i tak nie jest to to... ale sam nie wiem kto by dobrze pasował. Wolałbym jednak starszego pajączaka niż licealistę, ale pewnie Marvel chce w ten sposób łatwo przyciągnąć jeszcze więcej widzów

Nowe Spidey raczej gorszy niż Amazing nie będzie... nie da się spaść poniżej tego poziomu... oby

- Kontakt:
No z tym sie nie zgodzę - ja byłem mega, ale to MEGA uprzedzony do reebota Spidera po tym jak sony sie wycofało ze współpracy z Raimim nad 4ką (a też miał byc chyba Lizard + Kraven , albo Sęp- już nie pamietam). a okazało się że choć film ewidentnie robiony pod gimbazę to nie byl aż taki straszny. Moim zdaniem jakoś to udźwignęli. I cała koncepcja przygotowania fabułu pod Sinister Six jakoś daje radę. Chociaż garfield mi tez nie pasuje , wolalbym kogoś mniej emo oraz 2 x mniej żydowskiegoSKODR pisze:A fuj! Tylko nie Garfield :/ Wyglądał jakby go do gniazdka podłączali i ładowali prądem przed każdym ujęciem :/Ale beznadziejnie że tak kombinują z tymi aktorami. Dali już tego garfielda, niech by on to pociągnął dalej, a nie kolejne reboty, wynalazki , cuda na kiju. Ja do dzis żałuję że nie powstał Spider 4 Sama Raimiego....
Spider 4 Raimiego? Byłbym za i też żałuję. Może nie tworzył hitów ale przynajmniej oglądało się to bez bólu. Amazing Spider Man to dla mnie tortura... mimo iż z początku byłem bardzo pozytywnie nastawiony bo grała Emma...
Ten Butterfly lepiej pasuje na pajączka ale i tak nie jest to to... ale sam nie wiem kto by dobrze pasował. Wolałbym jednak starszego pajączaka niż licealistę, ale pewnie Marvel chce w ten sposób łatwo przyciągnąć jeszcze więcej widzów
Nowe Spidey raczej gorszy niż Amazing nie będzie... nie da się spaść poniżej tego poziomu... obyGdy pooglądałem Ghost Ridera 2 o mało nie powiedziałem "Dam sobie rękę uciąć, że gorszego filmu nie da się zrobić". Po pooglądaniu filmu Webba stwierdziłem, że gdybym się o to założył to dzisiaj nie miałbym ręki

Natomiast to co zrobili z Ghost Riderem 2 - tego się opisać nie da, za to powinna być kara śmierci, za wyprodukowanie , nakręcenie takiego łajna powinno sie obdzierać ze skóry i nabijac na pal. Tak zniszczyć taki potencjał - nie, nie widziałem gorszego komiksowego filmu niż 2ka ghost ridera...
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
ZNOWU ten Spiderman, a filmu standalone Czarnej Wdowy ani widu, ani słychu. Daliby sobie spokój, bo to już przesada, a co kolejny aktor, to gorszy. Garfield był słaby, ale ten nowy wygląda jak dziecko, no co to ma być? Maguire był w porządku i tamte filmy mi się nawet spodobały, powinni już zostawić jak jest, bo tylko z każdym rebootem się upokarzają.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Marvela nigdy za wiele, ale szkoda, że odpuścili wersje spajdiego Raimiego, do tego doszło przetasowanie we własności praw do postaci, acz źle nie jest patrząc tu http://www.cinemablend.com/new/Upcoming ... 67944.html
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
No to jest często zarzucane Ramimiemu, że nie wykorzystał postaci Connora i Lizarda... szkoda tylko, że nikt nie zauważył, że on chciał przetrzymać ich na 4 częśćNo z tym sie nie zgodzę - ja byłem mega, ale to MEGA uprzedzony do reebota Spidera po tym jak sony sie wycofało ze współpracy z Raimim nad 4ką (a też miał byc chyba Lizard + Kraven , albo Sęp- już nie pamietam). a okazało się że choć film ewidentnie robiony pod gimbazę to nie byl aż taki straszny.

Ja osobiście "Amazing Spider Man" nienawidzę (mówię o filmach oczywiście), jedynym plusem filmów była Emma Stone i jej postać która przebijała denerwującą MJ z podstawowej trylogii. Reszta mnie irytowała niesamowicie. W filmie było tyle błędów, że UncleMroowa zrobił o nich ponad 30 minutowy filmik a i to nie wystarczyło by wszystkie wymienić! Jak usłyszałem, że Emma będzie grała dziewczynę Spider-Mana byłem wniebowzięty ale podczas oglądania filmu mina mi zmieniała się od radości do stanu w którym prawdopodobnie zmieniłbym się w Hulka na sterydach

I pomyśleć, że chciałem ten film kupić na DVD... chwała Bogu, że przegapiłem tę promocję w Biedronce

W tym Spider-Manie czułem się obrażony niemal każdą minutą (nie licząc nielicznych fragmentów z Gwen), nie tego oczekiwałem po filmie z moim ulubionym bohaterem.
Przyznam się szczerze, że ja chciałbym zobaczyć starszego Spider-Mana granego przez Jamesa McAvoya lub Justina Longa. Ci aktorzy zawsze kojarzyli mi się z takimi rolami jak Spider. Wyglądają raczej jak tacy normalni faceci "z sąsiedztwa" z przyjemnym (ale nie do przesady) wyrazem twarzy. Potrafią grać zarówno komediowe role jak i bardziej dramatyczne (no, może tu bardziej James ma większe doświadczenieChociaż garfield mi tez nie pasuje , wolalbym kogoś mniej emo oraz 2 x mniej żydowskiego

Stąd też lubię wersję Raminiego, Toby pasował na Petera bo nie wyróżniał się z tłumu. Nie jest super przystojny i raczej nie należy do tego typu facetów za którymi laski się oglądają na ulicy

Swoją drogą ten Spider-Man to ma jakieś szczęście do aktorów z śmiesznymi nazwiskami. Jak nie gra go Garfield, to Pokemon

No ja się po nim dużo nie spodziewałem więc pewnie stąd okazał się mniejszym rozczarowaniem niż Spider Webba... inna sprawa, że i tak mnie rozczarowałNatomiast to co zrobili z Ghost Riderem 2 - tego się opisać nie da, za to powinna być kara śmierci, za wyprodukowanie , nakręcenie takiego łajna powinno sie obdzierać ze skóry i nabijac na pal. Tak zniszczyć taki potencjał - nie, nie widziałem gorszego komiksowego filmu niż 2ka ghost ridera...

Jedynkę jakoś dało się oglądać, dwójka jest po prostu niemożliwa. Zresztą dwójka okłamuje nawet widza który zobaczył jedynkę! Sceny retrospekcji wyglądają całkowicie inaczej niż w pierwszej części z tego co pamiętam (ale mogę źle pamiętać). Tego się nie da po prostu opisać... to jest okropne

- Kontakt:
Ale czekajcie, bo przyznaję że od kilku miechów nie jestem w temacie, ale to w końcu nie bedzie 3ki Amazing z garfieldem?? Miała byc w 2016, potem chyba przesuneli na 2018 a teraz widze/doczytuje ze 2017 ma byc unntitled z tym dzieciakiem, a debiut ma miec w civil war. Czyli co, sony sie wycofalo z planów Amazing i Sinister six ???
- Kontakt:
Niee, jak ja nienawidze jak coś zaczynają i nie kończą... koncepcja 1-2 super villians w każdym filmie Amazing , 3 czesci i potem sinister six byla super... ech. Prawdziwego Venoma to chyba sie w zyciu nie doczekam w takim razie :/
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Niech sobie ma nawet 3 metry, to nic nie zmienia, dalej wygląda jak dziecko z twarzy. Zauważ, że ludzie nie chcą już super młodego Petera, osobiście wolałbym go w wieku ponad 20 lat. I jak już mam wybierać aktora - http://www.filmweb.pl/person/Logan+Lerman-7760rob006 pisze:Tu masz zdjęcie sprzed ok 2 lat: http://spidermannews.com/wp-content/upl ... eld_01.jpg
Gość ma 1,80m, więc będzie wyższy niż np Ruffalo albo Downey Jr. Jeśli wg was tak wygląda 12-latek, to polecam jednak oderwać się na chwilę od komputera i zobaczyć jak wyglądają ludzie w liceum czy na pierwszych latach studiów.![]()
- Discord: rob006
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 205 razy
- Kontakt:
A dla mnie to typowe marudzenie na coś, czego się nawet nie widziało. Niedawno to samo było z nowym Jokerem po opublikowaniu pierwszego zdjęcia. Wcześniej to samo było z Jokerem Ledgera, a po premierze wielkie zachwyty. Jak bym jednak poczekał ze zgryźliwymi uwagami o 12-latkach do premiery i wtedy wylewał swoje żale, bo teraz to jest tylko skrajne malkontenctwo, którego raczej nikt nie bierze na poważnie.