Muve.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Dzięki za info. Tak swoją drogą, to ma kiedyś wrócić w ogóle, bo "trochę" mi się tych gier od Was zebrało, a nowego programu zamiast Kompanii nadal nie widać?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

No to moje konto na Kompanii Graczy się chyba oparło tym zmianom. :E

Obrazek

EDIT:
@PiccoloPL
W ten sposób. Myślałem, że całkowicie wyłączyli rejestracje. Mój błąd. ;)
Ostatnio zmieniony 12 maja 2015, o 11:59 przez jonusiescu, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Ale to chyba miałeś karteczki z kodami w środku. Te nowe gry ich nie posiadają i trzeba było pisać mejla o dostanie kodu na pkt i to jak mnie pamięć nie myli można było załatwić do lutego.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Mailing poszedł bodajże 19 stycznia. Pisaliśmy tam, że Kompanię czekają zmiany, a żeby mogły się stać, to musimy na chwilę zamknąć rejestrację gier.

Teraz dopiero w nowej odsłonie programu lojalnościowego (nie Cenegi, a już muve.pl) będzie można zbierać punkty za kupione gry.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

muve.pl pisze: Mailing poszedł bodajże 19 stycznia. Pisaliśmy tam, że Kompanię czekają zmiany, a żeby mogły się stać, to musimy na chwilę zamknąć rejestrację gier.

Teraz dopiero w nowej odsłonie programu lojalnościowego (nie Cenegi, a już muve.pl) będzie można zbierać punkty za kupione gry.
Ok, tylko że sytuacja z tym, że ktoś o tym nie wie powtarza się co jakiś czas. Możliwe, że czytałem nawet tego maila, nawet nie pamiętam.
Znacznie bardziej w porządku byłaby jakakolwiek informacja na stronie kompanii (wchodzi sobie człowiek na stronkę kompanii i tam przejrzyste info, a nie aktualności z 2013r). Naprawdę aż tak trudno wstawić jedno zdanie na stronie kompanii?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Hambanga pisze:
muve.pl pisze: Mailing poszedł bodajże 19 stycznia. Pisaliśmy tam, że Kompanię czekają zmiany, a żeby mogły się stać, to musimy na chwilę zamknąć rejestrację gier.

Ok, tylko że sytuacja z tym, że ktoś o tym nie wie powtarza się co jakiś czas. Możliwe, że czytałem nawet tego maila, nawet nie pamiętam.
Znacznie bardziej w porządku byłaby jakakolwiek informacja na stronie kompanii (wchodzi sobie człowiek na stronkę kompanii i tam przejrzyste info, a nie aktualności z 2013r). Naprawdę aż tak trudno wstawić jedno zdanie na stronie kompanii?
Akurat bardzo trudno, ale do zrobienia. Jutro się uda mam nadzieję. :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Witam, jak zamówiłem przedpremierowo nowego Wolfensteina i Batmana , to chyba wysyłacie osobno gry a nie razem czekając na premierę Batmana ? Gra do mnie dzisiaj nie doszła a wiem że większość osób już dostała swoją kopię.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

viscaelbarca pisze: Witam, jak zamówiłem przedpremierowo nowego Wolfensteina i Batmana , to chyba wysyłacie osobno gry a nie razem czekając na premierę Batmana ? Gra do mnie dzisiaj nie doszła a wiem że większość osób już dostała swoją kopię.
Jeżeli zamówiłeś w jednym zamówieniu, to gry przyjdą wraz z premierą tej późniejszej. Jest specjalny monit podczas składania takiego zamówienia w sklepie. Napisz proszę na pomoc@muve.pl, zobaczymy, czy uda się rozdzielić.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

muve.pl pisze:
viscaelbarca pisze: Witam, jak zamówiłem przedpremierowo nowego Wolfensteina i Batmana , to chyba wysyłacie osobno gry a nie razem czekając na premierę Batmana ? Gra do mnie dzisiaj nie doszła a wiem że większość osób już dostała swoją kopię.
Jeżeli zamówiłeś w jednym zamówieniu, to gry przyjdą wraz z premierą tej późniejszej. Jest specjalny monit podczas składania takiego zamówienia w sklepie. Napisz proszę na pomoc@muve.pl, zobaczymy, czy uda się rozdzielić.
No to troszeczke slabo :-)
Lui
Awatar użytkownika
Lui
Robin Hood
Kontakt:

Tu pytanie mam :P Każda z gier ma sugerowaną, ale nie wiem czy kod zniżkowy zadziała na zestaw - http://muve.pl/pc/zestaw/pc/new-order-o ... d-pc/92340?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Po dodaniu kodu -40% wychodzi 119.99 za ten zestaw. Sprawdzilem z wlasnym kluczem.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Wislawa pisze: Po dodaniu kodu -40% wychodzi 119.99 za ten zestaw. Sprawdzilem z wlasnym kluczem.
W jaki sposob to jest liczone, ze wychodzi 119,99??? Chyba jeszcze spie, ale 40% to raczej powinna byc wieksza znizka...
Lui
Awatar użytkownika
Lui
Robin Hood
Kontakt:

Wislawa pisze: Po dodaniu kodu -40% wychodzi 119.99 za ten zestaw. Sprawdzilem z wlasnym kluczem.
Dzięki za info, ale to coś dziwnie jest to liczone. Może przedstawiciel się wypowie? :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

PostScript pisze:
W jaki sposob to jest liczone, ze wychodzi 119,99??? Chyba jeszcze spie, ale 40% to raczej powinna byc wieksza znizka...
kod nie bierze pod uwagę tego, że to jest zestaw. z resztą zestaw sam w sobie nie ma ceny sugerowanej. brana jest cena sugerowana każdego produktu i 40% odejmowane jest dopiero wtedy (120zł+80zł=200zł -> -40% -> 120zł)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

@up dzieki za wyjasnienie. Akurat chcialem kupic ten zestaw z kodem, ale w takim razie chyba sobie daruje.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

KQuest chyba wszystko wyjaśnił. Dzięki za pomoc!
Lui
Awatar użytkownika
Lui
Robin Hood
Kontakt:

No to trochę słabo... To poczekam sobie dalej...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 104 razy
Podziękowania: 48 razy
Kontakt:

Zauważyłem że pojawiły się u was 2 fajne tytuły dla dzieci.
Miś Uszatek przygoda w górach i Miś Uszatek płynie kajakiem.
Mam dwa pytania odnośnie tych tytułów.

W opisie gry "Miś Uszatek płynie kajakiem" widnieje klucz steam oraz "wersja językowa: Pełna polska" - jesteście pewni że jest do wyboru język polski? Sprawdziłem steam, a tam dostępna tylko pełna wersja angielska.

W opisie gry "Miś Uszatek przygoda w górach" podobnie "Polska wersja - Gra w PEŁNEJ lektorskiej wersji po polsku." - jesteście pewni że w pełnej lektorskiej wersji? Akurat mam tą grę na steamie i jest w języku polskim powiedzmy w 90% (film początkowy jak i zakończenie jest po angielsku). Wątpię żeby wasza różniła się od steamowej, ale zapytać można.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

Symulator Kozy Game of the Year Edition, o którym informuje sklep Ultima.pl ma zawierać grę oraz DLC. Jednak nie pisze jakie. Możecie dać znać, jakie to DLC będą? Wydawcą jest niby Deep Silver / Koch Media, czyli partner Cenegi.
http://www.ultima.pl/ct/pc/gry/symulacj ... ar-edition
Obrazek
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Szanowny przedstawicielu muve, szykujecie jakieś ciekawe obniżki z okazji dnia dziecka? Jeśli tak, to czy można spodziewać się promocji na produkty cyfrowe czy pudełka?
ODPOWIEDZ