Muve.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
No to moje konto na Kompanii Graczy się chyba oparło tym zmianom.

EDIT:
@PiccoloPL
W ten sposób. Myślałem, że całkowicie wyłączyli rejestracje. Mój błąd.

EDIT:
@PiccoloPL
W ten sposób. Myślałem, że całkowicie wyłączyli rejestracje. Mój błąd.

Ostatnio zmieniony 12 maja 2015, o 11:59 przez jonusiescu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Ale to chyba miałeś karteczki z kodami w środku. Te nowe gry ich nie posiadają i trzeba było pisać mejla o dostanie kodu na pkt i to jak mnie pamięć nie myli można było załatwić do lutego.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Mailing poszedł bodajże 19 stycznia. Pisaliśmy tam, że Kompanię czekają zmiany, a żeby mogły się stać, to musimy na chwilę zamknąć rejestrację gier.
Teraz dopiero w nowej odsłonie programu lojalnościowego (nie Cenegi, a już muve.pl) będzie można zbierać punkty za kupione gry.
Teraz dopiero w nowej odsłonie programu lojalnościowego (nie Cenegi, a już muve.pl) będzie można zbierać punkty za kupione gry.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Ok, tylko że sytuacja z tym, że ktoś o tym nie wie powtarza się co jakiś czas. Możliwe, że czytałem nawet tego maila, nawet nie pamiętam.
Znacznie bardziej w porządku byłaby jakakolwiek informacja na stronie kompanii (wchodzi sobie człowiek na stronkę kompanii i tam przejrzyste info, a nie aktualności z 2013r). Naprawdę aż tak trudno wstawić jedno zdanie na stronie kompanii?
- Kontakt:
Akurat bardzo trudno, ale do zrobienia. Jutro się uda mam nadzieję.Hambanga pisze:Ok, tylko że sytuacja z tym, że ktoś o tym nie wie powtarza się co jakiś czas. Możliwe, że czytałem nawet tego maila, nawet nie pamiętam.
Znacznie bardziej w porządku byłaby jakakolwiek informacja na stronie kompanii (wchodzi sobie człowiek na stronkę kompanii i tam przejrzyste info, a nie aktualności z 2013r). Naprawdę aż tak trudno wstawić jedno zdanie na stronie kompanii?

- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Witam, jak zamówiłem przedpremierowo nowego Wolfensteina i Batmana , to chyba wysyłacie osobno gry a nie razem czekając na premierę Batmana ? Gra do mnie dzisiaj nie doszła a wiem że większość osób już dostała swoją kopię.
- Kontakt:
Jeżeli zamówiłeś w jednym zamówieniu, to gry przyjdą wraz z premierą tej późniejszej. Jest specjalny monit podczas składania takiego zamówienia w sklepie. Napisz proszę na pomoc@muve.pl, zobaczymy, czy uda się rozdzielić.
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
No to troszeczke slabomuve.pl pisze:Jeżeli zamówiłeś w jednym zamówieniu, to gry przyjdą wraz z premierą tej późniejszej. Jest specjalny monit podczas składania takiego zamówienia w sklepie. Napisz proszę na pomoc@muve.pl, zobaczymy, czy uda się rozdzielić.

- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Tu pytanie mam
Każda z gier ma sugerowaną, ale nie wiem czy kod zniżkowy zadziała na zestaw - http://muve.pl/pc/zestaw/pc/new-order-o ... d-pc/92340?

- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
kod nie bierze pod uwagę tego, że to jest zestaw. z resztą zestaw sam w sobie nie ma ceny sugerowanej. brana jest cena sugerowana każdego produktu i 40% odejmowane jest dopiero wtedy (120zł+80zł=200zł

- Podziękował: 104 razy
- Podziękowania: 48 razy
- Kontakt:
Zauważyłem że pojawiły się u was 2 fajne tytuły dla dzieci.
Miś Uszatek przygoda w górach i Miś Uszatek płynie kajakiem.
Mam dwa pytania odnośnie tych tytułów.
W opisie gry "Miś Uszatek płynie kajakiem" widnieje klucz steam oraz "wersja językowa: Pełna polska" - jesteście pewni że jest do wyboru język polski? Sprawdziłem steam, a tam dostępna tylko pełna wersja angielska.
W opisie gry "Miś Uszatek przygoda w górach" podobnie "Polska wersja - Gra w PEŁNEJ lektorskiej wersji po polsku." - jesteście pewni że w pełnej lektorskiej wersji? Akurat mam tą grę na steamie i jest w języku polskim powiedzmy w 90% (film początkowy jak i zakończenie jest po angielsku). Wątpię żeby wasza różniła się od steamowej, ale zapytać można.
Miś Uszatek przygoda w górach i Miś Uszatek płynie kajakiem.
Mam dwa pytania odnośnie tych tytułów.
W opisie gry "Miś Uszatek płynie kajakiem" widnieje klucz steam oraz "wersja językowa: Pełna polska" - jesteście pewni że jest do wyboru język polski? Sprawdziłem steam, a tam dostępna tylko pełna wersja angielska.
W opisie gry "Miś Uszatek przygoda w górach" podobnie "Polska wersja - Gra w PEŁNEJ lektorskiej wersji po polsku." - jesteście pewni że w pełnej lektorskiej wersji? Akurat mam tą grę na steamie i jest w języku polskim powiedzmy w 90% (film początkowy jak i zakończenie jest po angielsku). Wątpię żeby wasza różniła się od steamowej, ale zapytać można.
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Symulator Kozy Game of the Year Edition, o którym informuje sklep Ultima.pl ma zawierać grę oraz DLC. Jednak nie pisze jakie. Możecie dać znać, jakie to DLC będą? Wydawcą jest niby Deep Silver / Koch Media, czyli partner Cenegi.
http://www.ultima.pl/ct/pc/gry/symulacj ... ar-edition

http://www.ultima.pl/ct/pc/gry/symulacj ... ar-edition