A ja mam nadzieję, że jak najszybciej. Od 6-7 sezonu poziom zaczął spadać, teraz to już jest opera mydlana ciągnięta na siłę.
Seriale
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Przez kilka odcinków bohaterowie przekonują się jaka jest radiacja i jaki ma wpływ na poszczególnych ludzi.
Kwestia radiacji jest cały czas obecna w serialu i jest wykorzystywana na różnych etapach serialu do poprowadzenia dalej fabuły w różnych kierunkach co jest mocno ciekawe. Nie chce więcej spoilować bo lepiej samemu obejrzeć, ale tu akcja gra pierwsze skrzypce, a sama radiacja jest gdzieś z boku przynajmniej dla głównych bohaterów. Świat jest postapokaliptyczny więc siłą rzeczy widać co rusz skutki promieniowania itp. sprawy.
Na tej stronie do obejrzenia co wcześniej podałem link są wszystkie odcinki dostępne online z lektorem (free tylko 30 sek reklamy/odc.) do tego dobra jakość. Szybko można zobaczyć co i jak, a serial jest naprawdę ciekawy, z pewnością Ci się spodoba.

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Polecam każdemu kto nie oglądał South Park, animacja jest genialna, do humoru trzeba się przyzwyczaić, po czym można bez problemu stwierdzić, że to nie jest takie głupie jak się na początku wydaje 

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Oj, końcówka była super moim zdaniem. Choć rozumiem, że mogła się nie podobać :>
Przecież to jest teraz na maxa wymęczone. Nudy straszne. Nie idzie wysiedzieć jednego odcinka (dzielę ekran na pół i robię coś innego, np. gram w HSMario98 pisze:Ja osobiście jestem ogromnym fanem Supernatural. Nienawidziłem tego serialu do czasu aż przemęczyłem się przez pierwszy sezon, później jest coraz lepiej. Mam nadzieję że serial nigdy się nie skończy.

Skończyłem dziś 24: Live Another Day, bo w gimnazjum (i trochę w liceum

Na dniach wyszly dwa nowe ciekawe seriale
Mr. Robot - o hakerze, ale nie typowo jak zawsze ze gosc klepiej w klawiature jak oszlolom i robi cuda
Tresciwie, z klimatem i swietna pierwszoplanowa rola hakera introwertyka.
Humans - swiat przyszlosci, roboty powoli zastepuja ludzi, sztuczna inteligencja ktora nabiera swiadomosci, poelcam serdecznie
Mr. Robot - o hakerze, ale nie typowo jak zawsze ze gosc klepiej w klawiature jak oszlolom i robi cuda

Humans - swiat przyszlosci, roboty powoli zastepuja ludzi, sztuczna inteligencja ktora nabiera swiadomosci, poelcam serdecznie
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Nie oglądałem, zapowiada się fajnie, dziś start (tak, wiem, w necie już pewnie było
)
http://www.hbo.pl/movie/300-poczatek-imperium_580202

Jaki to ma związek z serialami?FatPL pisze: Nie oglądałem, zapowiada się fajnie, dziś start (tak, wiem, w necie już pewnie było)
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
fakt, żadenRevan pisze:Jaki to ma związek z serialami?FatPL pisze: Nie oglądałem, zapowiada się fajnie, dziś start (tak, wiem, w necie już pewnie było)

#NieTenDział

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
poleciacie jakieś seriale Sci-Fi lub kryminały (oprocz true detective)?
albo coś poleciacie?
oglądałem już:
Arrow
The walking Dead
Dexter
Luther
Z archiwum X
Falling skies
lost
breaking bad
Better call saul
the 100
i jeszcze kilka których tytułów nie mogę sobie przypomnieć
albo coś poleciacie?
oglądałem już:
Arrow
The walking Dead
Dexter
Luther
Z archiwum X
Falling skies
lost
breaking bad
Better call saul
the 100
i jeszcze kilka których tytułów nie mogę sobie przypomnieć

- Podziękował: 154 razy
- Podziękowania: 82 razy
- Kontakt:
Black Mirror i Mr.Robot
EDIT: Daredevila jeszcze polecam jak nie widziałeś (Arrow przy tym serialu jest jak bajka dla dzieci).
EDIT: Daredevila jeszcze polecam jak nie widziałeś (Arrow przy tym serialu jest jak bajka dla dzieci).
Ostatnio zmieniony 25 lip 2015, o 14:08 przez GhostHound, łącznie zmieniany 1 raz.
Z science fiction najlepsze jest Firefly