Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
A jednak mamy Nostradamusa na forum..

Niestety też ubolewam. że wsio na uPlayu i jednostki na Steama. Cena już nieźle skoczyła. Ktoś już sprawdzał, czy są polskie napisy itp.? Zaraz sam poszperam na uPlayu...
To fakt, świetne gry. Szkoda, że 7 i 8 nie ma bo to według mnie najlepsze częśći. Ale tak jak mówisz uPlay

- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
Trochę słaby pomysł na bundla. Fani serii zdążyli już zapomnieć ile razy w to grali, a nowych taka posiekana paczka raczej nie przyciągnie - jeśli zaczynać z Heroesami to najlepiej chyba od uważanej za najlepszą "trójki", a ta w swojej w najbardziej przystępnej obecnie wersji HD kosztuje 15$, nikt tego za tyle, ot tak, nie kupi.
Sam wezmę właściwie tylko dla M&M 1-6. Nie miałem z tymi RPGami styczności i pewnie się od nich odbiłbym/odbiję, ale za dolara mogę uzupełnić kolekcję.
Sam wezmę właściwie tylko dla M&M 1-6. Nie miałem z tymi RPGami styczności i pewnie się od nich odbiłbym/odbiję, ale za dolara mogę uzupełnić kolekcję.