Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Czyżby skrócono czas kiedy można doplacać do bundla? Nie mam opcji dopłaty do weekly, który był 2 tygodnie temu (Made in Japan). Mógłby ktoś sprawdzić czy ma podobnie? (Tak, wiem sergeron, ktoś pewnie mógłby
)
@down
dzięki, no to zostaje support

@down
dzięki, no to zostaje support
Ostatnio zmieniony 14 mar 2015, o 11:27 przez smugglersun, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Ja się założę, że Half Life 3 nigdy nie powstanie. Bo gra jest bardziej teraz memem i wyższą formą egzystencji w umysłach fanów, niż czymś realnym. I Valve (lub studio, któremu by było powierzone zrobienie gry) nigdy nie podołało by oczekiwaniom, które są w głowach graczy.
No chyba, że stworzyli by jako pierwsi grę z całkowicie realistyczną fizyką i nieograniczonym modelem zniszczeń
Prędzej wydadzą jakiś spin-off Portal 2.
No chyba, że stworzyli by jako pierwsi grę z całkowicie realistyczną fizyką i nieograniczonym modelem zniszczeń

Prędzej wydadzą jakiś spin-off Portal 2.
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
Porządny spin-off Portala wychodzi w maju i będzie za darmo: http://store.steampowered.com/app/317400/?l=polish
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Wiem, już nawet siedzi od długiego czasu u mnie w obserwowanych grachRaffael pisze:Porządny spin-off Portala wychodzi w maju i będzie za darmo: http://store.steampowered.com/app/317400/?l=polish

A za darmo oznacza - dla posiadaczy Portal 2, bo jest w formie moda. Spotkałam się już z osobami, które uważały, że nie wymaga podstawowej wersji gry do działania.