@up
Dodam od siebie parę drobiazgów. Mianowicie za częste i przewidywalne zwroty akcji, niewielki dobór lokalizacji. Do tego reklamowane efekty specjalne, których za mało.
Natomiast czołówka od strony wizualnej i dźwiękowej mistrzostwo.
Seriale
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
ekhm. Clone Wars to pomyłka. przecież tam nawet fabuły nie ma, tylko jeden /dwa odcinki o czymś, a potem kolejny wątek, nic się z niczym nie łączy. za to star wars rebels miodne, choć teraz włączyli tą padawanke skywalkera i chyba już nigdy się jej nie pozbędziemy. a no i nawet Vader zaszczycił swoją obecnością w odcinku

Daredevil świetny. scena otwierająca ostatni odcinek sezonu - piękna, po prostu piękna.
oglądam jeszcze agentów tarczy, ale tutaj to po prostu mamy wszystko i jak ktoś nie przepada za tym uniwersum to raczej tego nie kupi
i seriale mi się skończyły

btw jak oceniacie Gotham, warto oglądać?
- Discord: rob006
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 205 razy
- Kontakt:
Jest jeszcze Arrow i Flash, które są ogólnie strasznie głupie, ale jeśli wytrzymałeś agentów tarczy, to pewnie i z tym sobie poradzisz.
Gotham IMO o klasę wyżej, choć ma swój specyficzny klimat. Z tym że tam praktycznie nie ma superbohaterów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Z seriali obejrzanych i skończonych już polecam:
"Jericho" ,
"Breaking Bad" , (moje TOP3)
"Sons of Anarchy" ,
"Sopranos" , (moje TOP3)
"The Wire" , (moje TOP3)
"The Killing" ,
"Band of Brothers" ,
"Weeds"
Z trwających (lub zapowiedzianymi z nowymi sezonami) oglądam:
"Better Call Saul",
"The Walking Dead" ,
"Homeland" ,
"True Detective" ,
"Game of Thrones" ,
"The Fall" ,
"Jericho" ,
"Breaking Bad" , (moje TOP3)
"Sons of Anarchy" ,
"Sopranos" , (moje TOP3)
"The Wire" , (moje TOP3)
"The Killing" ,
"Band of Brothers" ,
"Weeds"
Z trwających (lub zapowiedzianymi z nowymi sezonami) oglądam:
"Better Call Saul",
"The Walking Dead" ,
"Homeland" ,
"True Detective" ,
"Game of Thrones" ,
"The Fall" ,
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Jeśli myślisz o arrowie i flashu to nie są takie złe.Tylko najpierw 1 i 2 sezon Arrowa,3 sezon naraz z 1 sezonem Flasha z datami jak wychodzą.Oba sie przeplatają od tego momentu,dodajmy że będzie kolejny spin off od nowego sezonu z Atomem.Tutaj tez się będą pokrywać postacie,więc zostanie pewnie ogladanie każdego z nich.bobule pisze:ekhm. Clone Wars to pomyłka. przecież tam nawet fabuły nie ma, tylko jeden /dwa odcinki o czymś, a potem kolejny wątek, nic się z niczym nie łączy. za to star wars rebels miodne, choć teraz włączyli tą padawanke skywalkera i chyba już nigdy się jej nie pozbędziemy. a no i nawet Vader zaszczycił swoją obecnością w odcinku
Daredevil świetny. scena otwierająca ostatni odcinek sezonu - piękna, po prostu piękna.
oglądam jeszcze agentów tarczy, ale tutaj to po prostu mamy wszystko i jak ktoś nie przepada za tym uniwersum to raczej tego nie kupi
i seriale mi się skończyłya z chęcią obejrzałbym coś też z udziałem superbohaterów, co nie jest jakimś mega tasiemcem.
btw jak oceniacie Gotham, warto oglądać?
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Nie wiem dlaczego, ale wczesniej nie obejrzałem 13-odcinkowego serialu "wyspa Harpera". Rozkreca sie z odcinka na odcinek i szczerze mowiac nie wiedzialem kto jest zabójcą do samego końca 

- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Seriale które oglądałem godne obejrzenia od najfajniejszych wg mnie:
Fringe - na granicy światów - w życiu nie widziałem tylu takich ciekawych pomysłów sf w jednym serialu
The Walking Dead - 4 sezon nudnawy, ale 5 znów dobry
Zagubieni - piąty, a w szczególności ostatni sezon można sobie odpuścić
Wikingowie
Gra o Tron
Demony da Vinci
Czarne Lustro - mini serial 6 odc. bodajże
Teoria wielkiego podrywu - serial komediowy
Przymierzam się od dłuższego czasu do obejrzenia Dextera, Braking Bad i Kompani braci.
Oprócz tego z waszych wpisów zaciekawiło mnie kilka tytułów sf.
Fringe - na granicy światów - w życiu nie widziałem tylu takich ciekawych pomysłów sf w jednym serialu
The Walking Dead - 4 sezon nudnawy, ale 5 znów dobry
Zagubieni - piąty, a w szczególności ostatni sezon można sobie odpuścić
Wikingowie
Gra o Tron
Demony da Vinci
Czarne Lustro - mini serial 6 odc. bodajże
Teoria wielkiego podrywu - serial komediowy
Przymierzam się od dłuższego czasu do obejrzenia Dextera, Braking Bad i Kompani braci.
Oprócz tego z waszych wpisów zaciekawiło mnie kilka tytułów sf.
Ja polecam fanom Marvela, którzy jeszcze nie widzieli lub słyszeli o serialu "Daredevil". Serial bardzo dobrze się zapowiada. O dziwo wszystkie odcinki pierwszego sezonu wypuścili w jeden dzień, albo chociażby one wyciekły wszystkie?
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
dobra, Gotham całkiem spoko, na plus Pingwin, Nigma, Catwoman i samo to, że przewija się znaczna liczba postaci z uniwersum.
minus za postacie młodego panicza, dziewczyny Gordona i Fish. jakoś nie mogę zdzierżyć tych postaci
minus za postacie młodego panicza, dziewczyny Gordona i Fish. jakoś nie mogę zdzierżyć tych postaci

- Podziękowania: 19 razy
Co polecam?
Gra o tron
True Detective
House of Cards
Dexter
Better Call Saul
Breaking Bad
The Walking Dead
Fargo
Lost
Sherlock BBC
Black Mirror
House
Sons of Anarchy
Banshee
Prison Break
Hannibal
Jakie seriale zamierzam obejrzeć w najbliższym czasie?
Rodzina Soprano
The Wire
Gra o tron
True Detective
House of Cards
Dexter
Better Call Saul
Breaking Bad
The Walking Dead
Fargo
Lost
Sherlock BBC
Black Mirror
House
Sons of Anarchy
Banshee
Prison Break
Hannibal
Jakie seriale zamierzam obejrzeć w najbliższym czasie?
Rodzina Soprano
The Wire
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Ja osobiście jestem ogromnym fanem Supernatural. Nienawidziłem tego serialu do czasu aż przemęczyłem się przez pierwszy sezon, później jest coraz lepiej. Mam nadzieję że serial nigdy się nie skończy.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Siemacie, od tygodnia oglądam serial Sc-fi The Hundred (The 100) jako, iż mnie mocno wciągnął to zapodaje i wam.
Nuklearna wojna zniszczyła cywilizacje na Ziemi. Ocaleni ludzi uciekli w przestrzeń kosmiczną przed promieniowaniem.
Po wielu latach ze statku kosmicznego zostaje wysłana na Ziemię grupa przestępców w celu sprawdzenia poziomu radiacji oraz ponownej kolonizacji.
Serial ma całkiem niezły klimacik. Więcej info na filmwebie, a tutaj można zacząć oglądać online.
Nuklearna wojna zniszczyła cywilizacje na Ziemi. Ocaleni ludzi uciekli w przestrzeń kosmiczną przed promieniowaniem.
Po wielu latach ze statku kosmicznego zostaje wysłana na Ziemię grupa przestępców w celu sprawdzenia poziomu radiacji oraz ponownej kolonizacji.
Serial ma całkiem niezły klimacik. Więcej info na filmwebie, a tutaj można zacząć oglądać online.