GTA V - temat ogólny
Takie ostrzeżenie powinno uchronić jego system. To nie jest jakiś skaner, który "pykniesz i usunie ci wirusa".
Pisz sobie co chcesz, ale ja nie słuchałbym "informatyka", którego pierwsza sugestia to Combofix.
Pisz sobie co chcesz, ale ja nie słuchałbym "informatyka", którego pierwsza sugestia to Combofix.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Ja update już miałem, kliknąłem na "pokaż zmiany" i wyświetlił notkę o tym, że można będzie mieć cheaty zbindowane pod klawiszem za pomocą jakiegoś tam programu, o ile dobrze to zrozumiałem.
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Spokojnie, chłopaki, przeskanowałem system 2 programami zasugerowanymi w internecie, i faktycznie, to był malvare mający najwyraźniej ukraść moje dane do konta RGSC. teraz już jest ok, malvare usunięty, login i hasło działaja.
- Podziękował: 41 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
A potem płacze, że było włamanie na rockstar. Od razu czułem, że to jakiś malware, a nie włamanie.
- Kontakt:
A pokaż mi, gdzie i w którym momencie płakałem na Rockstar?keiran pisze:A potem płacze, że było włamanie na rockstar. Od razu czułem, że to jakiś malware, a nie włamanie.
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Co do Combofixa to naprawdę się trzeba znać albo mieć znajomego informatyka żeby go używać.
Odnośnie malware czy innego świństwa to tylko i wyłącznie używaj Malwarebytes Anti-Malware, możesz jeszcze przelecieć system Hitman.pro ale w zupełności Mbam wystarczy.
Szczerze to wątpię jakoby to malware co miałeś służyło do kradzieży konta RSC.
Odnośnie malware czy innego świństwa to tylko i wyłącznie używaj Malwarebytes Anti-Malware, możesz jeszcze przelecieć system Hitman.pro ale w zupełności Mbam wystarczy.
- Kontakt:
Cóz, tego już się pewnie nigdy nie dowiem , ale pewnie masz rację.yuppy pisze: Co do Combofixa to naprawdę się trzeba znać albo mieć znajomego informatyka żeby go używać.
- Podziękował: 200 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
yuppy pisze: Co do Combofixa to naprawdę się trzeba znać albo mieć znajomego informatyka żeby go używać.

Też obstawiam, że to nie słabe hasła, bo sporo ludzi się zarzekało, że ma długie, więc problem leży gdzie indziej. Siedzą cicho aby słupki nie spadały

Cześć,
w listopadzie planuje zakup nowego komputera. Mój obecny jednak spełnia (ledwo bo ledwo) minimalne wymagania. Czy jeśli teraz kupię GTA V to czy będę mógł grać zarówno na starym jak i nowym komputerze (chodzi mi o wersje pudełkową)?
w listopadzie planuje zakup nowego komputera. Mój obecny jednak spełnia (ledwo bo ledwo) minimalne wymagania. Czy jeśli teraz kupię GTA V to czy będę mógł grać zarówno na starym jak i nowym komputerze (chodzi mi o wersje pudełkową)?
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
To musiał być wyciek ponieważ sam posiadam wersje steam gry a tak samo miałem dzis logowanie z odległego rejonu świata. W ostatnim czasie nie pobierałem nic z torrentów zresztą niemożliwe żeby tyle osób miało tego samego wirusa który był ustawiony tylko po to aby ukraść konta GTA.
http://pclab.pl/news63281.html - tak jak mówiłem
http://pclab.pl/news63281.html - tak jak mówiłem