GTA V - temat ogólny

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Zadziała pewnie na wysokich. Pasuje do karta do płyty (choć nie ma płyta pci-e 3.0, ale to nie ważne w sumie). Profilaktycznie podaj markę i moc zasilacza :P
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 0

taquito pisze: Może combofixem przeleć system
Że tak się wtrącę - najgorsza możliwa rada, jaką mogłeś dać...
Chyba, że ma kogoś obeznanego z programem.
IMPORTANT : ComboFix is extremely powerful , You should not run ComboFix.exe unless you are asked to by a trained helper .
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

caezar25 pisze:
taquito pisze: Może combofixem przeleć system
Że tak się wtrącę - najgorsza możliwa rada, jaką mogłeś dać...
Chyba, że ma kogoś obeznanego z programem.
IMPORTANT : ComboFix is extremely powerful , You should not run ComboFix.exe unless you are asked to by a trained helper .
I to wszystko co jesteś w stanie "powiedzieć" o combofixie?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz

Takie ostrzeżenie powinno uchronić jego system. To nie jest jakiś skaner, który "pykniesz i usunie ci wirusa".
Pisz sobie co chcesz, ale ja nie słuchałbym "informatyka", którego pierwsza sugestia to Combofix.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

I co z tym updejtem? Znowu jakieś *klikklak* z launcherem?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Ja update już miałem, kliknąłem na "pokaż zmiany" i wyświetlił notkę o tym, że można będzie mieć cheaty zbindowane pod klawiszem za pomocą jakiegoś tam programu, o ile dobrze to zrozumiałem.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

caezar25 pisze: Takie ostrzeżenie powinno uchronić jego system. To nie jest jakiś skaner, który "pykniesz i usunie ci wirusa".
Pisz sobie co chcesz, ale ja nie słuchałbym "informatyka", którego pierwsza sugestia to Combofix.
Spokojnie, chłopaki, przeskanowałem system 2 programami zasugerowanymi w internecie, i faktycznie, to był malvare mający najwyraźniej ukraść moje dane do konta RGSC. teraz już jest ok, malvare usunięty, login i hasło działaja.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Modrar pisze:
caezar25 pisze: Takie ostrzeżenie powinno uchronić jego system. To nie jest jakiś skaner, który "pykniesz i usunie ci wirusa".
Spokojnie, chłopaki, przeskanowałem system 2 programami zasugerowanymi w internecie, i faktycznie, to był malvare mający najwyraźniej ukraść moje dane do konta RGSC. teraz już jest ok, malvare usunięty, login i hasło działaja.
A potem płacze, że było włamanie na rockstar. Od razu czułem, że to jakiś malware, a nie włamanie.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

keiran pisze:
Modrar pisze:
A potem płacze, że było włamanie na rockstar. Od razu czułem, że to jakiś malware, a nie włamanie.
A pokaż mi, gdzie i w którym momencie płakałem na Rockstar?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Co do Combofixa to naprawdę się trzeba znać albo mieć znajomego informatyka żeby go używać.
Odnośnie malware czy innego świństwa to tylko i wyłącznie używaj Malwarebytes Anti-Malware, możesz jeszcze przelecieć system Hitman.pro ale w zupełności Mbam wystarczy.
Szczerze to wątpię jakoby to malware co miałeś służyło do kradzieży konta RSC.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

yuppy pisze: Co do Combofixa to naprawdę się trzeba znać albo mieć znajomego informatyka żeby go używać.
Odnośnie malware czy innego świństwa to tylko i wyłącznie używaj Malwarebytes Anti-Malware, możesz jeszcze przelecieć system Hitman.pro ale w zupełności Mbam wystarczy.
Cóz, tego już się pewnie nigdy nie dowiem , ale pewnie masz rację.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Modrar pisze: A pokaż mi, gdzie i w którym momencie płakałem na Rockstar?
Nie mowie, ze Ty :)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

yuppy pisze: Co do Combofixa to naprawdę się trzeba znać albo mieć znajomego informatyka żeby go używać.
:tak: Prawidłowa porada, MBAM w wersji darmowej, skan Hitman.pro a jak wykryje trial aktywujesz i usuwasz co znalazł. Dodatkowo do śmieciowych adware polecam maleństwo: AdwCleaner.

Też obstawiam, że to nie słabe hasła, bo sporo ludzi się zarzekało, że ma długie, więc problem leży gdzie indziej. Siedzą cicho aby słupki nie spadały :gwizdany:
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

mw609 pisze: Raczej coś było? :-)
Chodziło mi to, że po crashu zawsze trzeba się logować i nie jest to winą wycieku, źle napisałem, o ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

keiran pisze:
Modrar pisze: A pokaż mi, gdzie i w którym momencie płakałem na Rockstar?
Nie mowie, ze Ty :)
A, to przepraszam, źle zrozumiałem. My bad :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Thegrzyb pisze:
mw609 pisze: Raczej coś było? :-)
Chodziło mi to, że po crashu zawsze trzeba się logować i nie jest to winą wycieku, źle napisałem, o ;)
Mi znów chodziło o to, że jednak coś jest nie tak, skoro sprzedawane są konta w masowej ilości :-)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Konta kontami... ale cena...
Awatar użytkownika
Łowca

Cześć,
w listopadzie planuje zakup nowego komputera. Mój obecny jednak spełnia (ledwo bo ledwo) minimalne wymagania. Czy jeśli teraz kupię GTA V to czy będę mógł grać zarówno na starym jak i nowym komputerze (chodzi mi o wersje pudełkową)?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Tak, licencja jest przypisana do konta Rockstar, nie do płyty głównej / procesora (jak w przypadku wersji OEM systemu).
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

To musiał być wyciek ponieważ sam posiadam wersje steam gry a tak samo miałem dzis logowanie z odległego rejonu świata. W ostatnim czasie nie pobierałem nic z torrentów zresztą niemożliwe żeby tyle osób miało tego samego wirusa który był ustawiony tylko po to aby ukraść konta GTA.

http://pclab.pl/news63281.html - tak jak mówiłem :D
ODPOWIEDZ