Secret Service - reaktywacja!

Dyskusja o branży
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Nie mam pojęcia dlaczego, ale Pixel chce za darmo mi się udostępnić w wersji papierowej i cyfrowej... Śmiesznie.

W każdym razie za hajs z sentymentów zrobili specjalną apkę na telefony z których można czytać ich nowy miesięcznik, na bogato widzę.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Ale to chyba trzeba zrobic nowy temat dla Pixela, a nie tu.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

Jest już http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php?f=15&t=8335
ten można usunąć, nie ma już takiego pisma jak Secret Service :trollface:
Awatar użytkownika
Redaktor
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Secret Service....powraca. :D Tym razem jako fanpage na Facebooku.

https://www.facebook.com/secretservicem ... 924292643/

Uwaga - ogromna ściana tekstu, także wrzucam najistotniejsze:
Otworzyłem sobie parę dni temu stronę na PolakPotrafi i pierwsze na czym mi się zatrzymał wzrok to był nagłówek „Legendo trwaj!” i 903 wspierających. Pomyślałem, że trzeba coś dla ludzi zrobić, przecież oni wspierając oczekiwali powrotu Secreta! Nie mam możliwości na dzień dzisiejszy go drukować ale mogę wraz z grupką zapaleńców odpalić ponownie fanpejdż. W szeregach wirtualnej redakcji są osoby nowe jak i kilku autentycznych redakcyjnych weteranów. Mam również nadzieję, że ekipa która pracowała nad numerami 97/98 też tu ponownie zawita bo Secret jest na nich otwarty jak rodzinny dom. Nie ma powodu by było inaczej - nie mam do nich żalu i jestem gotów się wręcz założyć, że do ostatniej chwili nie wiedzieli nic o planowanej zmianie tytułu. Byłoby znakomicie gdyby z czasem odezwali się wszyscy autorzy, którzy z nami kiedykolwiek współpracowali przez te wszystkie lata - a jest ich spoooora gromadka - napiszcie jak się potoczyły wasze dalsze koleje życia po zakończeniu naszej współpracy. Cześć pamięci również tym którzy już od nas odeszli na zawsze do Największego Salonu Gier. (...) Znajdujemy się obecnie na stronie poświęconej pamięci miesięcznika Secret Service, z którym wspólnie dorastaliśmy oraz tamtym fantastycznym czasom - latom 90-tym gdy byliśmy piękni i młodzi. Witajcie!!!
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Razem, młodzi przyjaciele!
W szczęściu wszystkiego są wszystkich cele! :E
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 33 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Mogliby sobie oszczędzić już, bo to zakrawa powoli na kpinę ...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 0

Bez jaj... Czekamy na kolejną zbiórkę :E
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Zbiórki raczej nie będzie. Teraz na fanpejdżu uprawiane jest klasyczne ograniczenie strat, co by marka SS była coś warta i kojarzyła się ludziom z jakimiś harcersko-pionierskimi prehistorycznymi czasami jak to ktoś tam usuwał postacie ze screenów piksel po pikselu, niż z tym jak przekręcili ludzi na kasę :E

Czekam na wpis o tym w jakich laczkach pan naczelny popylał w redakcji. Na pewno wiąże się z tym jakaś wzruszająca historia :E
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz

Co racja, to racja. Z tą zbiórką, to był mój niesmaczny żart :E
Wszystko dzięki pani Bronisławie, która spełniła marzenia syna o ukazywaniu się pisma. Dwa razy ;_;
W historii o laczkach na pewno będzie wzmianka o tym, że "nie spodobały się Robertowi" :E
Zastanawia mnie, jak to w końcu było, bo wałek niezły, a każdy zrzuca odpowiedzialność na kogoś innego :D
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Kupiłem dwa numery tego nowego\nibystarego SSa i trzeciego już mi się nie udało. Ostatnio nabyłem Pixela a może Pixla - nie jestem pewien jak to odmienić. I o dziwo nawet dobrze się czyta. Kupię następny jeśli go wydadzą. Nie wiem dokładnie na czym polegała rzekoma drama bo jak raz zacząłem czytać to nie dałem rady przebrnąć przez pierwszy akapit bełkotu. Zupełnie jak z Ustawą o VAT. W sumie to nie chcę nawet wiedzieć czy nas z rozmysłem okradli czy może po prostu zanim upiekli tort to już poszło na noże o to ile który zeżre. Taka chyba nasza karma i już.
ODPOWIEDZ