Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Angrenbor pisze: Ubi wyparło się swoich produkcji starszych niż 3 lata czy jak? Już druga spora wyprzedaż, gdzie całkowicie pominięto PoPy. A tym razem nawet pierwszych Asasynów nie przecenili.
Też nad tym ubolewam. Poluje na PoPa z 2008 roku z obniżką 75% i już chyba z ponad rok sie nie doczekałem... Może na wiosne... :roll:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Z tego co kojarzę to nawet na uplay-u nie widuje na te tytuły promocji. Ciągle splinter celle, Assassyny itp. a PoP-a dawno nie widziałem. Na moje szczęście kupiłem jak były pudełkowe wersje na promocji trójpak chyba z 10 zł mnie kosztował a brakujące części były w CDA.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

Na Uplay nie ma promocji, bo te gry w ogóle nie są dostępne na ich platformie (poza TFS). Ja pudełka mam od dawna, ale chciałbym skompletować też je na Steamie do końca bo zależy mi na wersjach anglojęzycznych. PoP zdaje się jeszcze w wakacje zdaje się był przeceniony. Sam kupiłem na analogicznej chyba wyprzy Ubi rok temu.
B3T
Awatar użytkownika
B3T
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

Koshara pisze: Ludzie, działa wam steam? Padł jednocześnie u mnie i u kumpla. Albo my dwaj mamy problem albo to steam ma problem :/
dziala :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Angrenbor pisze: Na Uplay nie ma promocji, bo te gry w ogóle nie są dostępne na ich platformie (poza TFS).
Jak nie są dostępne jak są ;). Ubi zablokowało opcje kupna chyba tylko europejczykom a reszta świata może je nabyć bez żadnego problemu. W każdym razie na pewno są dostępne w Australii gdzie kupowałem je 3 lata temu na święta (jakaś promocja na 3-pak była).
Spoiler:pokaż
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 33 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Free weekend, a w nim m.in. Payday2 oraz http://store.steampowered.com/sale/x_free_weekend
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

Coś szybko spadła na Steam cena bazowa Escape Dead Island (z 39.99€ na 19.99€). Aż taka to kaszana?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 4 razy

Niestety ale gra jest co najwyżej przeciętna i nie ma nic wspólnego z poprzednimi częściami DI. Prosta nawalanka która szybko sie nudzi, na pewno trafi do bundla predzej czy pozniej :)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Widzę, że nawet przetłumaczyć newsa z innego serwisu nie potrafią...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Pisałam o tym 3 strony wcześniej :D
KisielKalafiorowy pisze: Ma ktoś w zapasie Carmageddon: Reincarnation? Spóźniłem się z kupnem :/
Jak z sensem napiszesz w normanym czasie 10 postów, to możesz na pchlim założyć odpowiedni wątek.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Zapomniałeś dodać że dopiero za 30 dni :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

Mam coraz mniejszą ochotę poszerzać swoją bibliotekę na Steamie :/. Niedługo zaczną banować całe konta za posiadanie wcześniej aktywowanych giftów RU na PL koncie. Btw. Zauważyliście że Dishonored dostało dopisek RU w bibliotece?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 32 razy
Podziękowania: 105 razy
Kontakt:

serafek5 pisze: Zauważyliście że Dishonored dostało dopisek RU w bibliotece?
Ktoś już wcześniej o tym pisał.
Z tego co wiem, to kopia kupiona nawet w PL ma dopisek RU (ale moge sie mylić bo nie mam dishonoreda).
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Lisek445 pisze:
Z tego co wiem, to kopia kupiona nawet w PL ma dopisek RU (ale moge sie mylić bo nie mam dishonoreda).
Ja kupiłem prosto na Steamie. Też pojawił mi się dopisek RU, więc na pewno nie ma się czym martwić. To jest edycja Red Hot Chili Peppers.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Lisek445 pisze:
Dishonored sprzedawane przez 1C (Cenega) to przecież ruska wersja, więc nic dziwnego, że w końcu Valve dało taga RU do tej wersji.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 113 razy
Podziękowania: 76 razy
Kontakt:

RoyKeane pisze:
Lisek445 pisze:
Dishonored sprzedawane przez 1C (Cenega) to przecież ruska wersja, więc nic dziwnego, że w końcu Valve dało taga RU do tej wersji.
Dishonored kupiony z naszego regionu bezpośrednio na Steamie też dostał tag RU ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 72 razy
Podziękowania: 129 razy
Kontakt:

RoyKeane pisze: Z tego co wiem, to kopia kupiona nawet w PL ma dopisek RU (ale moge sie mylić bo nie mam dishonoreda).
Dishonored sprzedawane przez 1C (Cenega) to przecież ruska wersja, więc nic dziwnego, że w końcu Valve dało taga RU do tej wersji.[/quote]

Dishonored GOTY kupione 1,5 roku temu bezpośrednio w Steam Store też dostało ten cholerny dodatek (RU). Co ciekawe równie wybrakowana wersja RHCP ze steam store Fallout: New Vegas Ultimate tego nie ma.
W sumie niby nic wielkiego, ale psuje feng shui konta :/
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Skapiradlo pisze: Dishonored GOTY kupione 1,5 roku temu bezpośrednio w Steam Store też dostało ten cholerny dodatek (RU). Co ciekawe równie wybrakowana wersja RHCP ze steam store Fallout: New Vegas Ultimate tego nie ma.
W sumie niby nic wielkiego, ale psuje feng shui konta :/
Moja wersja GOTY wprost z Rosji nie ma tagu RU :trollface:.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Torchlight II RU + CIS kupiony w Empiku :P
ODPOWIEDZ