Kolejna osoba, który robi coś ciekawszego niż letspleje z meinkrafta. A więc Rysław, czyli człowiek odpowiedzialny m.in. za lokalizacje gier (Diablo, Hearthstone, Bard's Tale).
@Wasser - dzięki za polecenie kanału. Bardzo wartościowe i ciekawe filmy - naprawdę miło się tego słucha. Z tego, co widzę, Rysław miał dłuższą przerwę, dlatego dobrze byłoby napędzić mu motywującej publiki.
Wasser pisze: Kolejna osoba, który robi coś ciekawszego niż letspleje z meinkrafta. A więc Rysław, czyli człowiek odpowiedzialny m.in. za lokalizacje gier (Diablo, Hearthstone, Bard's Tale).
spodziewalem sie czegos innego po tej lekcji angielskiego ale miło się zaskoczyłem, dobrze się to ogląda i sporo fajnych ciekawostek, przejrzę jego kanał
Ja polecam przede wszystkim Nrgeeka (dla osób starszych, obeznanych w grach latach 80-90 - nie ma nic lepszego -jego serie pogadajmy i to było grane oraz odchamiamy się to moim zdaniem top polskich youtuberów) , potem quaza9
Hagaal pisze: Ja polecam przede wszystkim Nrgeeka (dla osób starszych, obeznanych w grach latach 80-90 - nie ma nic lepszego -jego serie pogadajmy i to było grane oraz odchamiamy się to moim zdaniem top polskich youtuberów) , potem quaza9
Znacie jakiś kanał gamingowy który specjalizuję się głównie w indykach czy nawet jakiś małych gierkach/modach które nie są popularne ? Wiem, że czasem wonizu zagra w coś mniej mainstromowego, albo arhneu (w tym przypadku to raczej gry na konsole nitendo).
Ja natomiast mam totalną awersje do polskich youtuberów, ale chętnie obczaiłbym kogoś w stylu Videogamedunkey, ManS1ay3r albo penguinz0 - tzn. śmieszne filmiki z gier z pomysłem, a nie w co 3 klatce troll face, grzywki na pół twarzy i far cry 3 odcinek 36 "jem kupe".
Dodam jeszcze, że na Tvgry jest "samiec alfa" który zajmuje się grami w wersji alfa. http://tvgry.pl/temat.asp?ID=93
Czasem można jakąś perełkę odkryć w stylu besiege.