Oglądacie jakichś polskich jutuberów/letsplayerów/streamerów związanych z grami komputerowymi?
Mnie chyba najlepiej ogląda się Tivolta. Potem Kubson, Rock i Rojo.
Możecie kogoś polecić komentującego po polsku?
Kanały gamingowe na YT
- Podziękował: 64 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Rock i Rojo ;__;
Fajne filmiki ma arhn.eu (youtube.com/user/arhneu), quaz (youtube.com/user/quaz9), Maciek "Maciek" Makuła (youtube.com/user/SuchyKanal/ i youtube.com/user/strumieniezruczaju) no i też youtube.com/user/LowcyGierYT
gry.wp.pl miał fajny dział z filmikami (Kontry), ale serwis został przebranżowiony, więc wiecej tego nie będzie. To ten typ kanałów gdzie są filmiki z napracowaniem. No bo chyba nie będziemy wstawiać linków do gości, którzy siadają do gry, gadają o swojej wycieczce w tramwaju i sytuacji w sklepie, nagrają dwugodzinny materiał, a potem wstawiają co tydzień odcinek i mają materiału na 3 miesiące.
Fajne filmiki ma arhn.eu (youtube.com/user/arhneu), quaz (youtube.com/user/quaz9), Maciek "Maciek" Makuła (youtube.com/user/SuchyKanal/ i youtube.com/user/strumieniezruczaju) no i też youtube.com/user/LowcyGierYT

+1 mogę jeszcze polecić (mogę nie znaczy że komuś pasuje)
Kaftann
Mskitgp
BananowyJanek
NRGeej
kanał Polygamii
Bungo21
Resztę, z Rockiem Rojem na czele zaorać, albo zabrać dostęp do internetu
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Chętnie bym pooglądał kogoś kto mówi mądre i ciekawe rzeczy podczas gry, a nie tylko "no tu som potforki, tak je sie bije, ojej goniom mnie! polecam tom gre".
Obecni Polscy streamerzy powinni poszerzyć zasób słów, żeby ich się lepiej słuchało i żeby dotarli do większego grona odbiorców.
Rock i Rojo dają radę. Rocka jakoś lepiej mi się odbiera, jest sympatyczny i podchodzi na luzie do gier
Obecni Polscy streamerzy powinni poszerzyć zasób słów, żeby ich się lepiej słuchało i żeby dotarli do większego grona odbiorców.
Rock i Rojo dają radę. Rocka jakoś lepiej mi się odbiera, jest sympatyczny i podchodzi na luzie do gier

- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
To własnie Arhn.eu,Bananowy Janek i NRgeek są warci posłuchania szczególnie ci pierwsiAvaray pisze: Chętnie bym pooglądał kogoś kto mówi mądre i ciekawe rzeczy podczas gry, a nie tylko "no tu som potforki, tak je sie bije, ojej goniom mnie! polecam tom gre".
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
@suaby_
Specjalnie napisałeś to NRGeej? Co do kanałów to związane z grami oglądam jedynie unboxingi edycji kolekcjonerskich:
Unboxing Man
collectorgamer
Kolekcjonerzy
arhn.eu
Specjalnie napisałeś to NRGeej? Co do kanałów to związane z grami oglądam jedynie unboxingi edycji kolekcjonerskich:
Unboxing Man
collectorgamer
Kolekcjonerzy
arhn.eu
- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 24 razy
- Kontakt:
https://www.youtube.com/user/LowcyGierYT
To jest najlepszy kanał. Gość się zna na rzeczy, fajnie gada, no i ma miły dla ucha głos. Całkiem nieźle sobie też radzi z montażem. Polecam i pozdrawiam
To jest najlepszy kanał. Gość się zna na rzeczy, fajnie gada, no i ma miły dla ucha głos. Całkiem nieźle sobie też radzi z montażem. Polecam i pozdrawiam

Oczywiście, że tak.sergeron pisze: @suaby_
Unboxing Man
collectorgamer
Kolekcjonerzy
arhn.eu
jeszcze mogę dodać, do tych wymienionych wcześniej, przeze mnie:
SuperStareGry
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Nope.Jerry pisze: https://www.youtube.com/user/LowcyGierYT

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Tylko jednego człowieka słucha mi się przyjemnie od kilku lat. Z wielu oglądanych został tylko on:
Bungo21
Dlaczego?
1. Nie drze się niepotrzebnie.
2. Nie przynudza.
3. Nie zachwyca się grą, która faktycznie mu się nie podoba.
4. Nie głosi łaciny na lewo i prawo.
5. Mimo tych paru lat na YT i dość pokaźnego (choć wg mnie wciąż niewielkiego jak na tę osobę) grona widzów ciągle normalny.
6. Ma wiele nietypowych i śmiesznych sytuacji, które zawsze potrafi odpowiednio skomentować.
Z czystym sumieniem polecam
Bungo21
Dlaczego?
1. Nie drze się niepotrzebnie.
2. Nie przynudza.
3. Nie zachwyca się grą, która faktycznie mu się nie podoba.
4. Nie głosi łaciny na lewo i prawo.
5. Mimo tych paru lat na YT i dość pokaźnego (choć wg mnie wciąż niewielkiego jak na tę osobę) grona widzów ciągle normalny.
6. Ma wiele nietypowych i śmiesznych sytuacji, które zawsze potrafi odpowiednio skomentować.
Z czystym sumieniem polecam