Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Budle może być bywały lepsze, nie sprzedadzą go za wiele jak dobiją do 400-600k to będzie dobrze ze względu na cenę. Fajnie jak by MMO star warsa dali. Może się skuszę za 12$ ale i tak nie zagram pewno w nic jedynie rtsik mnie kusi.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
MMO jest F2P i grałem w czasie weekendu z podwójnym expem (dzięki kodowi na stworka z CDA miałem ciut lepsze konto niż ci co grali za darmo). Moim zdaniem specjalnie się nie wyróżniało niczym poza motywem star wars. Najfajniejszy element czyli wybór ciemna/jasna strona mocy ma konsekwencje zbliżone do tych w Mass Effectach. Na początku sprawiało mi to przyjemność bo jednak jakiś tam wpływ był i na tle innych MMO wypadał ten element dość fajnie choć nie ma co liczyć by mógł się równać z RPG-ami single player. Dobiłem do jakoś do 20lvl i tempo nabijania poziomów przy podwójnym expie był w sam raz natomiast bez tego eventu to byłaby mordęga bez dokupywania bonusów do zdobywanego expa.
Mam problem. Chcę zapłacić przez paypal ale za każdym razem wyskakuje to http://scr.hu/2hty/qm5sl . Mogę coś z tym zrobić?
Tak
Z funduszy na pp
chcę wydać 12$ ,a mam 51 zł
Po setkach prób udało się 

- Podziękował: 72 razy
- Podziękowania: 129 razy
- Kontakt:
U mnie jeszcze gorzej. PP obciążony na 12 USD z bezpośrednio z salda walutowego PP, transakcja zakończona a nie dostałem potwierdzenia płatności od PP ani linku do kluczy od HB. Czekam już blisko 2h i zaczynam się denerwować, bo to jednak 45 zł, a nia 1 USD.
Ile najdłużej czekaliście na transfer PP - HB - po jakim czasie dostaliscie klucze? Czasem na starcie bundla przy duzej ilosci zakupow czeka sie do kilkunastu minut, ale nie 2h. Jakie spomysły jeśli nie pojawi się do 16? Telefon do PP (pracuja do 17 bez weekendow) czy kontakt z HB przez email?
Ile najdłużej czekaliście na transfer PP - HB - po jakim czasie dostaliscie klucze? Czasem na starcie bundla przy duzej ilosci zakupow czeka sie do kilkunastu minut, ale nie 2h. Jakie spomysły jeśli nie pojawi się do 16? Telefon do PP (pracuja do 17 bez weekendow) czy kontakt z HB przez email?
- Podziękował: 72 razy
- Podziękowania: 129 razy
- Kontakt:
Maila napisałem, nawet 2 - w drugim przekopiowałem ID transakcji PP i HB obu płątności. Na razie czekam od południa - pewnie do poniedziałku nikt palcem nie kiwnie. Dzwoniłem w międzyczasie na infolinię PP. U nich transakcja przeszła, forsa jest na rachunku HB. Całkiem miła kobieta po drugiej stronie infolinii PP wspominała że HB coś ostatnio zmieniał w rozliczeniach i stąd problem.
EDIT:
Sprawa załatwiona, gry już dodane do konta i teraz tylko czekać co będzie we wtorek z kolejnych. Po OK 14h przyszedł na email link do podbitego zakupu, a po zalogowaniu się na konto strona SW HB już była podbita z wszystkimi kluczami do odsłonięcia bez potrzeby klepnięcia linku. W sumie nie jestem pewny czy to support załatwił czy sam system z automatu rozliczył transakcję z opóźnieniem. Na wszelki wypadek do nadal otwartego ticketu wysłałem # resolved.
- Podziękował: 68 razy
- Podziękowania: 84 razy
- Kontakt:
Na steamdb parę dni temu pojawił się wpis https://steamdb.info/sub/60635
Sleeping Dogs Humble Promo
Czyżby Square znowu szykowało bundla?
Sleeping Dogs Humble Promo
Czyżby Square znowu szykowało bundla?
To może być promo w Humble Storze po prostu, były takie przypadki względem wpisów w steamdb. Albo może być kolejny ten śmieszny bundle charytatywny z 25$
.

- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Zwykły sleeping dogs jest już niedostępny na steamie tylko została wersja definitive edition a to chyba zbyt nowe. Może w przyszłym roku i trafi do bundla ta lepsza edycja ale teraz jakoś tego nie widzę.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Ale wiesz, że po (lepie błyskawicznym, bo też jest bezpłatne, a szybsze) konta PayPal powinienneś przekonwertować SALDO konta paypal z PLN na USD (dolary amerykańskie) PRZED dokonaniem płatności, żeby było taniej?
Po prostu przewalutowanie salda jest tańsze niż przewalutowanie płatności, a w ogóle najdroższa to jest chyba płatność kartą, bo VISA czy Master Card też chcą swoje zarobić.