Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Budle może być bywały lepsze, nie sprzedadzą go za wiele jak dobiją do 400-600k to będzie dobrze ze względu na cenę. Fajnie jak by MMO star warsa dali. Może się skuszę za 12$ ale i tak nie zagram pewno w nic jedynie rtsik mnie kusi.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

sacrus pisze: Budle może być bywały lepsze, nie sprzedadzą go za wiele jak dobiją do 400-600k to będzie dobrze ze względu na cenę. Fajnie jak by MMO star warsa dali. Może się skuszę za 12$ ale i tak nie zagram pewno w nic jedynie rtsik mnie kusi.
MMO jest F2P i grałem w czasie weekendu z podwójnym expem (dzięki kodowi na stworka z CDA miałem ciut lepsze konto niż ci co grali za darmo). Moim zdaniem specjalnie się nie wyróżniało niczym poza motywem star wars. Najfajniejszy element czyli wybór ciemna/jasna strona mocy ma konsekwencje zbliżone do tych w Mass Effectach. Na początku sprawiało mi to przyjemność bo jednak jakiś tam wpływ był i na tle innych MMO wypadał ten element dość fajnie choć nie ma co liczyć by mógł się równać z RPG-ami single player. Dobiłem do jakoś do 20lvl i tempo nabijania poziomów przy podwójnym expie był w sam raz natomiast bez tego eventu to byłaby mordęga bez dokupywania bonusów do zdobywanego expa.
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

lukaswey pisze: Właśnie albo jestem ślepy i takiej opcji nie widzę, albo po prostu jej nie ma. Spróbuję jeszcze poszukać, dziękuję za odpowiedź :)
Klikasz w bundlu - Like what we're doing? Click here to increase your order amount!
a potem na dole CUSTOM AMOUNT i dopłacasz ile chcesz.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Mam problem. Chcę zapłacić przez paypal ale za każdym razem wyskakuje to http://scr.hu/2hty/qm5sl . Mogę coś z tym zrobić?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

Masz wystarczajacą ilość pieniędzy na PP?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Tak
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Płacisz z funduszy na paypalu czy kartą podłączoną do systemu?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Z funduszy na pp
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Ale jakiś nadmiar masz czy odliczone według kalkulatora? Bo pewnie coś na przewalutowanie skubną i wyjdzie ze 2 zł więcej niż według kursów z kalkulatora walut.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

chcę wydać 12$ ,a mam 51 zł
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Kontakt:

Mi we wtorek przeliczyło na około 46 PLN, więc chyba tak nie skoczyło
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

3,76 na paypalu za dolara(przeliczenie waluty przed płatnością), przed chwilą sprawdzałem.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Po setkach prób udało się :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 72 razy
Podziękowania: 129 razy
Kontakt:

U mnie jeszcze gorzej. PP obciążony na 12 USD z bezpośrednio z salda walutowego PP, transakcja zakończona a nie dostałem potwierdzenia płatności od PP ani linku do kluczy od HB. Czekam już blisko 2h i zaczynam się denerwować, bo to jednak 45 zł, a nia 1 USD.
Ile najdłużej czekaliście na transfer PP - HB - po jakim czasie dostaliscie klucze? Czasem na starcie bundla przy duzej ilosci zakupow czeka sie do kilkunastu minut, ale nie 2h. Jakie spomysły jeśli nie pojawi się do 16? Telefon do PP (pracuja do 17 bez weekendow) czy kontakt z HB przez email?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Mejla napisz już bo dziś piątek najwyżej napiszesz, że nie aktualne.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 72 razy
Podziękowania: 129 razy
Kontakt:

PiccoloPL pisze: Mejla napisz już bo dziś piątek najwyżej napiszesz, że nie aktualne.
Maila napisałem, nawet 2 - w drugim przekopiowałem ID transakcji PP i HB obu płątności. Na razie czekam od południa - pewnie do poniedziałku nikt palcem nie kiwnie. Dzwoniłem w międzyczasie na infolinię PP. U nich transakcja przeszła, forsa jest na rachunku HB. Całkiem miła kobieta po drugiej stronie infolinii PP wspominała że HB coś ostatnio zmieniał w rozliczeniach i stąd problem.

EDIT:
Sprawa załatwiona, gry już dodane do konta i teraz tylko czekać co będzie we wtorek z kolejnych. Po OK 14h przyszedł na email link do podbitego zakupu, a po zalogowaniu się na konto strona SW HB już była podbita z wszystkimi kluczami do odsłonięcia bez potrzeby klepnięcia linku. W sumie nie jestem pewny czy to support załatwił czy sam system z automatu rozliczył transakcję z opóźnieniem. Na wszelki wypadek do nadal otwartego ticketu wysłałem # resolved.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 68 razy
Podziękowania: 84 razy
Kontakt:

Na steamdb parę dni temu pojawił się wpis https://steamdb.info/sub/60635

Sleeping Dogs Humble Promo

Czyżby Square znowu szykowało bundla?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

To może być promo w Humble Storze po prostu, były takie przypadki względem wpisów w steamdb. Albo może być kolejny ten śmieszny bundle charytatywny z 25$ :P .
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Zwykły sleeping dogs jest już niedostępny na steamie tylko została wersja definitive edition a to chyba zbyt nowe. Może w przyszłym roku i trafi do bundla ta lepsza edycja ale teraz jakoś tego nie widzę.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

mikipl pisze: chcę wydać 12$ ,a mam 51 zł
Ale wiesz, że po (lepie błyskawicznym, bo też jest bezpłatne, a szybsze) konta PayPal powinienneś przekonwertować SALDO konta paypal z PLN na USD (dolary amerykańskie) PRZED dokonaniem płatności, żeby było taniej?

Po prostu przewalutowanie salda jest tańsze niż przewalutowanie płatności, a w ogóle najdroższa to jest chyba płatność kartą, bo VISA czy Master Card też chcą swoje zarobić.
ODPOWIEDZ